Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

mayacım tesekkür ederim.benim doktorum meme basından kas altına koyuyor implantı.300cc lik mentor kullandı.meme ucunda his kaybı yok.kasaltı olunca direne gerek kalmıomus.bende doktorun tekniğine tabii saygı gösterdim..bugun 3. güne girdim.fakatt cok acı cekıorum.geceleri uyuyamıorum,çünkü hiç hareket edemiyorum.kafamın altındaki yastığa bile elim yetişmiyo.gündüz de oturmaktan belim agrıyo. arkaya egimli oturdugum zaman doğrulamıorum.yani dün akşama kadar sandalye üstündeydim.bugunde öyle görünuyor.yatmak istesem birinin yatırması gerek,kalkmak daha bi zor.. halbukı benim canım cok tatlı değildir.bu kadar acıya kas altı ne kadar mantıklı bilemiyorum..bi an önce iyileşmek istiyorum. işin kötüsü sanki boyutu da küçük oldu:KK43:( üstler cok şiş,altlarda pek büyük değil.acaba üstlerin şişliği alt tarafa iner mi?ne kadar küçülcek kızlar??
herkese cok gecmiş olsun..

canım bu amelıyatı olan herkes yontem ne olursa olsun farketmıyo 4 gun yatıyolar ve 1 hafta 10 gun kollarına yuklenılmemesı gerekıyo.sende kollarına cok yuklenme ben dırsekten hareket ettıdım ılk 10 gun doktorum bana oyle solemıstı 10 gun kollarına yuklenme dye.kasaltı deıgerlerıne gore bıras daha agrılı ama sen baska yontemlede olsaydın 4 -5 gun kollarını kullanamayacaktın ve oturur gıbı uyuyacaktın..cok gecmıs olsun ayrıca vede hayırlı olsun

sizde gece mumya gibi mi yattınız? hiç hareket edemiyorum yatarken yüzümü bile kaşıyamıyorum.off umarım yarın 4. gun biraz daha rahat ederim
hatta bu gece uyumayı düşünmüyorum işkence oluyor.ağlıyorum her uyandığımda..o kadar yazılarınızı okudum ben mi cok nazlıyım?

mayacım tesekkür ederim.benim doktorum meme basından kas altına koyuyor implantı.300cc lik mentor kullandı.meme ucunda his kaybı yok.kasaltı olunca direne gerek kalmıomus.bende doktorun tekniğine tabii saygı gösterdim..bugun 3. güne girdim.fakatt cok acı cekıorum.geceleri uyuyamıorum,çünkü hiç hareket edemiyorum.kafamın altındaki yastığa bile elim yetişmiyo.gündüz de oturmaktan belim agrıyo. arkaya egimli oturdugum zaman doğrulamıorum.yani dün akşama kadar sandalye üstündeydim.bugunde öyle görünuyor.yatmak istesem birinin yatırması gerek,kalkmak daha bi zor.. halbukı benim canım cok tatlı değildir.bu kadar acıya kas altı ne kadar mantıklı bilemiyorum..bi an önce iyileşmek istiyorum. işin kötüsü sanki boyutu da küçük oldu:KK43:( üstler cok şiş,altlarda pek büyük değil.acaba üstlerin şişliği alt tarafa iner mi?ne kadar küçülcek kızlar??

ay cok gecmıs olsunn...merak etme yarından ıtıbaren daha ıyı olursun.her gecen gun azalacak.benım kas altı olmadıgı ıcın heralde kı oyle yuzumu kasıyamayacak duruma gelmemıstım hıc.olsun sonucundan memnun kalcaksın bu gunler aklına bıle gelmeyecek merak etme.300 cc bence kucuk degıl.boyun kıon kac mesela?

o gunleri umutla bekliyorum... 1.73 boyum 51 kiloyum omuzlarım geniş...bakalım nasıl olcak şişlikler inince.. insan memesine benzeyince:))gelişim fotograflarını yüklerim..

Sizdemi meme başından oldunuz,ne güzel izsiz bir ameliyat olmuşsunuz.Bende kas zarı altına 400cc yuvarlak protez taktırdım.Yöntemimden dolayı çok aman aman agrılarım olmadı.Kas altı oldugu için protezi yukarı dogru itiyor,zamanla masajlara başlıyınca alta dogru kayacak protezleriniz.Daha çok yeni,sabırlı olun biraz.Herşey çok güzel olacak...

evet izsiz oldu:) sanırım tek iyi kısmı da bu..dikş acısı yok hatta memelrim bile hiç acımıyo tüm problem içerde..dern nefes alamıyorum.kas altı olunca protez yukarı mı itiliyor nasıl anlayamadım?
ve arzum77 fotograf size mi ait???:)) cok hoş görünüyor.

o gunleri umutla bekliyorum... 1.73 boyum 51 kiloyum omuzlarım geniş...bakalım nasıl olcak şişlikler inince.. insan memesine benzeyince:))gelişim fotograflarını yüklerim..

baya da zayıfsın bence 300 cc ıyı olmustur.benım 240 cc ve memnunum.ilk başta cogu kısı kucuk buluyor ama sonradan ıyı kı boyle yaptırmısım dıyorlar :)
umutla bekledıgın gunlerın gelmesıne cok kısa bır sure var merak etme :)

mayacım bişey sorcam göğüslerinin büyüklüğünden memnun musun, bende
250cc civarı düşünüyodum dr 275-300 arası dedi büyük olur diye korkuyorum, üstüm zayıf 36beden, dual plane yöntemi olcak.

kızlar bugun 4. gunum.bu gece bi nebze daha iyiydi 4 saat kadar uyudum:))dönmek imkansız hala...oturarak uyumayı beceremedim..

mayacım bişey sorcam göğüslerinin büyüklüğünden memnun musun, bende
250cc civarı düşünüyodum dr 275-300 arası dedi büyük olur diye korkuyorum, üstüm zayıf 36beden, dual plane yöntemi olcak.

saphiracım ben kendıme göre cok memnunum.
şöye anlatayım sana dısardan bakıldıgında silikon mu düşüncesini bile getirmiyor akla.
tabıkıde bıkını gıydıgımde bırseyler bellı oluyor.suanda eskıden gıydıgım bol desteklı sutyenlerle oldugu gıbı sutyensız halım.senın nasıl bır beklentın var? onu anlat ben senı tatmın edıp etmeyecegını soylıyım :)

kızlar bugun 4. gunum.bu gece bi nebze daha iyiydi 4 saat kadar uyudum:))dönmek imkansız hala...oturarak uyumayı beceremedim..

bakk bugun daha ıyı olcagını soylemıstım :) yarın daha da ıyı olcaksın :)) ben sana moral vermeye devam edeyım :) ama soyledıklerım dogru :)

evet mayacım:)) tesekurlerrr:)))
bugun koltukta arkama yaslanabiliyorum.ve yardımsız doğrulabiliyorum:)
bugun memişlerin cildi kasınıyor,belki catlamak istoyodur diye yaglı kremler sürüyorum.

evet mayacım:)) tesekurlerrr:)))
bugun koltukta arkama yaslanabiliyorum.ve yardımsız doğrulabiliyorum:)
bugun memişlerin cildi kasınıyor,belki catlamak istoyodur diye yaglı kremler sürüyorum.

ıyı barı cok sevındım :))
yarın daha da ıyı olacaksın merak etme :p

saphiracım ben kendıme göre cok memnunum.
şöye anlatayım sana dısardan bakıldıgında silikon mu düşüncesini bile getirmiyor akla.
tabıkıde bıkını gıydıgımde bırseyler bellı oluyor.suanda eskıden gıydıgım bol desteklı sutyenlerle oldugu gıbı sutyensız halım.senın nasıl bır beklentın var? onu anlat ben senı tatmın edıp etmeyecegını soylıyım :)

canım tam bende öyle düşünüyodum aslında, destekli sütyenli halim gibi olsa yeter :) doğal olsun istiyorum, biraz olsada şuanda da var dümdüz değilim, aslında basenim geniş kaldırırım, 250 konsa küçük mü olur diye korkuyorum ama seninki de küçük olmamış sonuçta memnunsun :KK16:

X