sevgili maya,inş dediğin gibi olur:) bilgilerinizi paylaştığınız için cok cok tesekkurler...
ne demek burda birbirimize yardımcı olmak için varız..
senınde amelıyatın bugundu sanırım.umarım hersey yolundadır:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili maya,inş dediğin gibi olur:) bilgilerinizi paylaştığınız için cok cok tesekkurler...
mayacım tesekkür ederim.benim doktorum meme basından kas altına koyuyor implantı.300cc lik mentor kullandı.meme ucunda his kaybı yok.kasaltı olunca direne gerek kalmıomus.bende doktorun tekniğine tabii saygı gösterdim..bugun 3. güne girdim.fakatt cok acı cekıorum.geceleri uyuyamıorum,çünkü hiç hareket edemiyorum.kafamın altındaki yastığa bile elim yetişmiyo.gündüz de oturmaktan belim agrıyo. arkaya egimli oturdugum zaman doğrulamıorum.yani dün akşama kadar sandalye üstündeydim.bugunde öyle görünuyor.yatmak istesem birinin yatırması gerek,kalkmak daha bi zor.. halbukı benim canım cok tatlı değildir.bu kadar acıya kas altı ne kadar mantıklı bilemiyorum..bi an önce iyileşmek istiyorum. işin kötüsü sanki boyutu da küçük oldu( üstler cok şiş,altlarda pek büyük değil.acaba üstlerin şişliği alt tarafa iner mi?ne kadar küçülcek kızlar??
herkese cok gecmiş olsun..
mayacım tesekkür ederim.benim doktorum meme basından kas altına koyuyor implantı.300cc lik mentor kullandı.meme ucunda his kaybı yok.kasaltı olunca direne gerek kalmıomus.bende doktorun tekniğine tabii saygı gösterdim..bugun 3. güne girdim.fakatt cok acı cekıorum.geceleri uyuyamıorum,çünkü hiç hareket edemiyorum.kafamın altındaki yastığa bile elim yetişmiyo.gündüz de oturmaktan belim agrıyo. arkaya egimli oturdugum zaman doğrulamıorum.yani dün akşama kadar sandalye üstündeydim.bugunde öyle görünuyor.yatmak istesem birinin yatırması gerek,kalkmak daha bi zor.. halbukı benim canım cok tatlı değildir.bu kadar acıya kas altı ne kadar mantıklı bilemiyorum..bi an önce iyileşmek istiyorum. işin kötüsü sanki boyutu da küçük oldu( üstler cok şiş,altlarda pek büyük değil.acaba üstlerin şişliği alt tarafa iner mi?ne kadar küçülcek kızlar??
herkese cok gecmiş olsun..
o gunleri umutla bekliyorum... 1.73 boyum 51 kiloyum omuzlarım geniş...bakalım nasıl olcak şişlikler inince.. insan memesine benzeyince:))gelişim fotograflarını yüklerim..
beklenen güne ortalama ne kadar kaldı? ama sevgili maya cok iyi moral veriyosun;
mayacım bişey sorcam göğüslerinin büyüklüğünden memnun musun, bende
250cc civarı düşünüyodum dr 275-300 arası dedi büyük olur diye korkuyorum, üstüm zayıf 36beden, dual plane yöntemi olcak.
kızlar bugun 4. gunum.bu gece bi nebze daha iyiydi 4 saat kadar uyudum:))dönmek imkansız hala...oturarak uyumayı beceremedim..
evet mayacım:)) tesekurlerrr:)))
bugun koltukta arkama yaslanabiliyorum.ve yardımsız doğrulabiliyorum:)
bugun memişlerin cildi kasınıyor,belki catlamak istoyodur diye yaglı kremler sürüyorum.
saphiracım ben kendıme göre cok memnunum.
şöye anlatayım sana dısardan bakıldıgında silikon mu düşüncesini bile getirmiyor akla.
tabıkıde bıkını gıydıgımde bırseyler bellı oluyor.suanda eskıden gıydıgım bol desteklı sutyenlerle oldugu gıbı sutyensız halım.senın nasıl bır beklentın var? onu anlat ben senı tatmın edıp etmeyecegını soylıyım :)
sen dedin ondan iyileştim bugun
yardımsız yatıp kalkmaya ne zaman başlıycam sevgili kahin maya?