Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

Aşkolsun size ama.. O kadar eli maşalı mı dolaşıyorum.. Gerekli durumlarda müdahale ediyoruz. Bazen çok sık gerekiyor bazen de gerekmiyor işte..:KK34: Kimse bunu bana haksız yere yaptı diyemez herhalde:KK6:

:KK55:

ben şaka yapmıştım yağmurluk :) ama cidden en son senın yazdıgını görünce buyuk bir merak ve telaşla açtım sayfayı :)

kızlar ben amelıyat olduğumu tamamen unutmuş bir halde günlerime devam ederken dün yaşadığım bir olay ban hopp sen amelıyat oldun ne yapmaya çalışıyosun diye yüzüme vurdu.
markette oldukça yüksek bir raftan birşey alamaya çalışıyordum kolumu kaldırarak bir zıpladım kı kalakaldımm oracıkta :)
başkasından rica ettim sonrada :)
yanı kızlar bız unutsak da bazı olaylarda kitlenebiliyormuşuz :)

kızlar ben amelıyat olduğumu tamamen unutmuş bir halde günlerime devam ederken dün yaşadığım bir olay ban hopp sen amelıyat oldun ne yapmaya çalışıyosun diye yüzüme vurdu.
markette oldukça yüksek bir raftan birşey alamaya çalışıyordum kolumu kaldırarak bir zıpladım kı kalakaldımm oracıkta :)

dikkat et canım unutma...biras salının :KK34:ben gezginciği de şaşıyorum...:KK53:20 kişi ağırladı şoklardayım...:nazar:maşh diim size!

cnm dikkat et :26: allah korusun bunca zaman sonra bişey çıkmasın üzülürüz :KK59:
daha çok olmadıki valla ben size inanamıyorum ben mi gözümde çok büyütüyorum anlayamadım :44:
maşallah :nazar:

cnm dikkat et :26: allah korusun bunca zaman sonra bişey çıkmasın üzülürüz :KK59:
daha çok olmadıki valla ben size inanamıyorum ben mi gözümde çok büyütüyorum anlayamadım :44:
maşallah :nazar:

karamelcim vallaha inan bize :) cidden hiç korkma ben zaten en cok narkozdan korkuyodum ama ınan kı agrının normal hayata gecısın bu kadar kolay olcağını tahmın etmıyodum.kas altından olsaydım bu kadar rahat olmyabılırdım belkide ama gercekten buyutme gozunde.
az kaldı senınde.bol bol oku bızım yazdıklarımızı umarım sende benzer cumleler kurarsın :)

karamelcim vallaha inan bize :) cidden hiç korkma ben zaten en cok narkozdan korkuyodum ama ınan kı agrının normal hayata gecısın bu kadar kolay olcağını tahmın etmıyodum.kas altından olsaydım bu kadar rahat olmyabılırdım belkide ama gercekten buyutme gozunde.
az kaldı senınde.bol bol oku bızım yazdıklarımızı umarım sende benzer cumleler kurarsın :)

seninki kas zarı altımıydı :44: kafam okadar karıştıki unuttum
gezgincikle aynı teknikmi ay artık düşünmekten beynimde yer kalmadı :KK9:

sağol cnm inşallah dediğin gibi olur güzel dileklerin için allah razı olsun :)

Son düzenleme:
mayacııımm, nsl gidiyor natrelle'nin yumuşaklığı??:KK3: hala memişlerin ilk günkü gbi sert mi? yumuşama war mı canımm:KK61:

Canım ben evliyim,ameliyat fikrine benim eşimde ilk başta karşı çıkmıştı ama sonunda benim çok üzüldügümü görünce dayanamadı ve kabul etti.Şimdi iyiki yaptırmışız diyor :KK9: Normal gögüs gibi degil tabi biraz daha sert oluyor ama zamanla yumuşuyorlar.Ben 3. ayına girmek üzereyim,ilk haline göre dahada yumuşadı,daha önce ameliyat olan arkadaşlar 6. aydan sonra dahada yumuşayıp dogal gögüs kıvamına gelecegini söylüyorlar,bakalım,bekliyoruz..:97: Eminim bir sene sonra dahada güzelleşecek ve dogallaşıcaktır..

Çok güzel bi haber senin adına cok sevindim. Benim cesaretim daha çok arttı kesin karar verdm şimdi doktor bulup tarih ayarlamak kaldı geriye asıl önemlisi de bu sanırım.

seninki kas zarı altımıydı :44: kafam okadar karıştıki unuttum
gezgincikle aynı teknikmi ay artık düşünmekten beynimde yer kalmadı :KK9:

sağol cnm inşallah dediğin gibi olur güzel dileklerin için allah razı olsun :)

cok normal karıstırman bende karıstırıyorum hep :)
kas zarı altı benımkısı
gezgıncıgın kas altı dıye bılıyorum
kas zarı altını cok tavsıye ederım

mayacııımm, nsl gidiyor natrelle'nin yumuşaklığı??:KK3: hala memişlerin ilk günkü gbi sert mi? yumuşama war mı canımm:KK61:

sweet brave ilk gunkuyle alakası yok baya baya baya yumusama var yani şöyle söyliyim daha cok yumusamasını ısterım ama bu halıylede kalsa problem olmaz

kas zarı altı benımkısı

cnm bende çok istedim ama bana uygun değilmiş dual plan olacak hayırlısıyla :26:
kas altı kas üstü kas zarı altı ne olursa olsun memnun olalımda gerisi boş :KK34:

cnm bende çok istedim ama bana uygun değilmiş dual plan olacak hayırlısıyla :26:
kas altı kas üstü kas zarı altı ne olursa olsun memnun olalımda gerisi boş :KK34:

karamel aynen oyle bana da doktorum kas altı deseydı tama dıyecetım zaten hıc takılmadım hangı yontmle yapacagına.o yuzden hangısı uygunsa o olsun hepsıne deger :)

kas zarı altı benımkısı

Canım sen hangi doktora ameliyat olmuştun? Bi de babamın haberi yoktu demişsin..ya bende bilgi vermicem ama nasıl yaptın da aynı evde olmana rağmen çaktırmadın? ameliyattan sonra eve gelmedin mi? hani ilk günler yardım gerekiyormuş ya..

Canım sen hangi doktora ameliyat olmuştun? Bi de babamın haberi yoktu demişsin..ya bende bilgi vermicem ama nasıl yaptın da aynı evde olmana rağmen çaktırmadın? ameliyattan sonra eve gelmedin mi? hani ilk günler yardım gerekiyormuş ya..

ben cemil tugaya oldum ameliyatımı.cok ama cok memnunum.babama söylemedım :) sadece 2 gün aynı evde kalmadık onunla.3.günümde döndüm eve.hiç anlaşılmadı.buyuk bır protezde kullanılmadığı için göze batmadı.

slm kızlar ben döndüm aslında ilk gece eve döndüm fakat yazmaya fırsat bulamadım şu an iyiyim hatta şu anda çocuklara kahvaltı hazırlıyorum çok fazla ağrım yok ama sırt üstü yatmak bani çok zorluyor 275 cc dual plan yapıldı karamel ve aresyacım sizlerde korkmayın derim inanım ameliyattan sonraki 2-3 saat çok ağrı sonrasında sadece yatıp kalkarken problem oluyor bide ben sadece ilk gün yatıp kalkarken yardım aldım sonrasında bunuda kendim yaptım şimdilik bu kadar sadece benimde merak ettiğim ne zaman yan yatabileceğim

slm kızlar ben döndüm aslında ilk gece eve döndüm fakat yazmaya fırsat bulamadım şu an iyiyim hatta şu anda çocuklara kahvaltı hazırlıyorum çok fazla ağrım yok ama sırt üstü yatmak bani çok zorluyor 275 cc dual plan yapıldı karamel ve aresyacım sizlerde korkmayın derim inanım ameliyattan sonraki 2-3 saat çok ağrı sonrasında sadece yatıp kalkarken problem oluyor bide ben sadece ilk gün yatıp kalkarken yardım aldım sonrasında bunuda kendim yaptım şimdilik bu kadar sadece benimde merak ettiğim ne zaman yan yatabileceğim

canım bende seni merak ettim bi bakiim dedeim haber var mı:KK34:çok sevindim...işh. en kısa zamanda daha daha ii olucaksın:nazar:benim bugün doktorumla görüşmeme var..akşam karışık rüyalar gördüm sonra da uyuyamadım stresten karnıma ağrılar girio...:KK37:ayrın bu saatlerde ameliyata giricem...işh. senin gibi kolay atlatırım...sevgiler canım tekrar gecmiş olsun:KK71:

canım bende seni merak ettim bi bakiim dedeim haber var mı:KK34:çok sevindim...işh. en kısa zamanda daha daha ii olucaksın:nazar:benim bugün doktorumla görüşmeme var..akşam karışık rüyalar gördüm sonra da uyuyamadım stresten karnıma ağrılar girio...:KK37:ayrın bu saatlerde ameliyata giricem...işh. senin gibi kolay atlatırım...sevgiler canım tekrar gecmiş olsun:KK71:

yakında aynalarda kendine güvenle bakacaksın canım hayallerin gerçek oluyor.ameliyatın çok güzel geçsin inşallah dualarımız hep sizinle olacak

X