dicek hic bise bulamıorum bi insan bu kadar deisebiir cok genclesmissn we cok güzellesmissn canı gönülden kutluorum seni örnek alacagım gözlerm doldu bir daha hırslandımm ısık tut bizee :)
çok güzelsiniz Banucum ...sadece şunu demek istiyorum..böyle güzel bir ailen olduğu için ve bu kadar başarılı iradeli bir insan olduğun için Allaha hergün şükret...Sen çok güzellerini hakediyorsun..Artık hayatta yapamayacağın şey yok..eminim..sevgiyle,duaile
Banu,sizi canı gönülden tebrik ediyorum.Çok büyük bir değişim var,adeta başka biri olmuşsunuz.
Benim de örnek aldığım 80-89 topiğindeki kişilerden birisiniz,özellikle son 3 ayda yaşadıklarınız ve sonuçları.Bunu herkes başaramaz.
tebrik ediyorum gerçekten çok sevindim sizin adınıza ne de güzel olmuşsunuz öyle
Tebrik ederim, yaziniz uzun ama hic SIKILMADAN okudum
cünkü o kadar icten yazmisiniz ki... ve maalesef her kilolu bayanin yasadigi seyler.
kilolusun diye millet her zaman kendinde seni elestirme hakkini görüyor,
patavatsizca seni kiracak seyler söyleyebiliyor.
bende 97 kiloyla basladim diyete su an 89yum... bikmadan usanmadan yola devam :)
insallah bende birgün buraya baslik acar, ayni sizin gibi bsarimdan bahsedebilirim
banucum kaptanım aslında ilk gün okudum başarı hikayeni ama özel bişiler yazmak istedim.....
*herşeyden önce kendine saygından ötürü tebrik ederim evet ikiz annesiydin ama kendini salmadan azimle başardın...
*mart ayında 80-89 topiğine geldiğimde ilk başlarda hergün sabah erkendeeen yürüyen biri vardı ne güzeeeel diyordum ama bu yürüyen kişinin birde ikizleri olduğuna duyunca evet dedim bende spora başlamalıyım ve sonra salona yazılıp yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalıştım çünkü benimde 2 yaşında kızım vardı ve ben hep onu bahane ediyordum...
*varolan bir hastalığın olmasına rağmen direnen kilolarını verdin ve bizlere örnek oldun...
*verilecek çok az kilon olmana rağmen ısrarla menülerini yazıp motivasyon nedir irade nedir bizlere gösterdin..
*daha söylenecek o kadar çok şey varki aslında en son şu bayılma aşamasında bile ekmek getirenlere hayır zeytin peynir istiyorum dedin....
*veee son hafta 2,5 vermene rağmen bildirimini yapıp kalkıp plates yapmaya gittin ya ben daha ne diyeyim....biz o ara 500 gr verdik die sevinirken bugün ne yapsak ne yesek nasıl kendimizi ödüllendirsek diye düşünüyorduk...
azminle sabrınla iradenle kararlılığınla bizlere örnek oldun ve olmaya dewam ediyorsun canım tebrik ederim...
ve eminimki hikayeni okuyup çok kişi sayende bu yolda azimlenecektir...
paşalarınla ve eşinle güzel bir hayat senin olsun canım...
iyiki sizleri tanımışım...................
Canım inan şuan neler yazıcagımı bilmiyorum çok tuhaf bi duygu karmaşası içine girdim sanki basaran benmişim gibi bu hikayeyi yazan benmişim gibi gözlerim dolu dolu okudumm.........
yasadıgın her zorlugu atlattın sen,yılmadın,yıkılmadın,hiç usanmadın platesinide, sporunuda, yürüyüşünüde, her dai her yerde yaptın .............evde yaptıkların yetmedi annene giderken bile pc yi alıp gittin ki sporumu platesimi aksatmıyım ordada yapıyım diye....... hani demiştin ya bakan ikiz annesi demesin şaşırsın çıtır çıtır olayım diye
işte artııkkk öylesin ..
bakann ikiz annesi demicek,gören herkes şaşırıcak,,, ve çıtır çıtır bi hatun diyecekler
SENN azmettin basardın simdi sıra bizde ister veririz bu hamallıgını yaptıgımız yükleri,ister yaslı gibi,hantal gibi,yarım dünya gibi,o insanların bakıp bakıp ta tam agzına bişi koyacakken
(yaw kadına bak sanki bugüne kadar yedikleri yetmemiş gibi hala yemek yiyo) bakışlarıyla yaşarız hayat bizimm
ama ben senden yanayım ben şu lafı diyorum arkadaslar ben kilolarımla barışıgım hayırr kilolarınla degil kendinle barışık ol güzelliginle barışık ol,ben kilolarımı seviyorumm hayırrrrr sen kendini sevvv kilolarını degil..........
canım sen basardın hayran oldugum insanlardan biride sendin (izlem ve deryamıda unutmam asla)ve hayranlıgımın kat sayısını şuan ben hesaplayamıyorum...........
sana bir ömür saglıklı,mutlu,huzurlu,eşinle.yavrularınla her daim yüzünün güldügü bi hayat diliyorum yüce rabbimdenn
ve asla ve asla bir daha böyle kilo dertleriyle ugrasmadan yaşıcan çıtır çıtır bi hayatt diliyorum
hersey gönlünce olsun inşşşşşş.
Tebrikleeeeerrr bi nefeste okudum yazini ve gercekten cok duygulandim ve sevindimInshaAllah kisa surede kalan bi kac kilonu da verip bi omur boyu korursun verdigin kilolari arkadasim :) Darisi benim ve bu duyguyu tatmak isteyen tum arkadaslarimizin basina Resimlerde de 7 farki degil de, 7 benzerligi bulan olursa haber etsin
Sürekli dıyete gırıp cıkan spor yapıp 3- 5 kılo verıp sonra bırakıp o kıloları tekrar alan ben : sizin adınıza cok mutlu oldum.. Allahım resmen mucıze gb bısey ınsanın kılolu halı ve zayıflamıs hali..
Çok gencleşmıssınız , guzelleşmıssınız ..
Tebrık ederım..
Umuyorum bırgun sızde benım topıgımde benı tebrık edersınız
bende pko luym ve anı kılo alıslarm oldu ve suan 82 kıloym gecn ay dusuk yaptm streste aldryor ve kılo verp hamıle kalmk anne olmk ıstyrm azmınıze hayran kalsm masumcum 1gun boyunca nasl beslendn nelere dkat ettn braz bana yardmcı olurmsn bende dyete baslayp gerı pes ednlerdnm ınsallh herks senn gbı azımlı olur ve ben de kılo verp bu pkolrmdn kurtlmk ıstyrm bu arada cok yakısms zayflık cok cıtır olmssn darsı basmıza ınsallh banada sen dıyet koclugu yaparsnda bende vereblırmmm:2: