Masumm'un Başarı Öyküsü 28 Kilo Verdi

seni tanıdığıma ne kadar sevindim bir bilsen. çok mutlu oldum senin adna ve seni gördüğüm için kendi adıma :)
kaç ayda verdin 28 kiloyu kaç yasındasın. merak ettim
ben lise bittiğinde 54 kilo ünv bittiğinde 58 kilo idim işe başlayınca evlenince çocuk olunca derken şuan 75 kiloyum
60 kilo olmak istiyorum diyete başladım ama sanki olmicak gibi geliyorrr.
spor yapamıyorum çok yoruluyorum ev işi yemek birde üstüne işe git felan.

seni tanıdığıma ne kadar sevindim bir bilsen. çok mutlu oldum senin adna ve seni gördüğüm için kendi adıma :)
kaç ayda verdin 28 kiloyu kaç yasındasın. merak ettim
ben lise bittiğinde 54 kilo ünv bittiğinde 58 kilo idim işe başlayınca evlenince çocuk olunca derken şuan 75 kiloyum
60 kilo olmak istiyorum diyete başladım ama sanki olmicak gibi geliyorrr.
spor yapamıyorum çok yoruluyorum ev işi yemek birde üstüne işe git felan.

merhaba cnm 1.5 yıldır diyet yapıyorum bozulan zmanları filan sayarsak 1 yıl diyebiliriz
28 yaşındayım
neden olmasınki emin ol başta hep öyle gelir banadahep öyle gelirdi
olmaycak yapamıycam gibi ama oldu işte soununda
spor yapamıyosannn sorun dgeil yapsna keşke çok iii
ama eminim zaman kalmıyordur iş ev çocuk derken

bak bi başa nasıl gelicek sonu takır takır,:)))

merhaba cnm 1.5 yıldır diyet yapıyorum bozulan zmanları filan sayarsak 1 yıl diyebiliriz
28 yaşındayım

başladım canım bugun 5 nci günüm suan kaç kiloyum bilmiyorum ama biraz göbek gitti sanki. ama açlığa dayanamıyorum böle güzel yemek görsem içim gidiyor:KK43:
neyse sen hep burada kal takip et bizide bişeler sorma şansım olsun.vermem gereken 15 kilom var sıkı diyetle 4 ayda verebilirmiyim.bünyem klay kilo verebilen yapıya sahip.

başladım canım bugun 5 nci günüm suan kaç kiloyum bilmiyorum ama biraz göbek gitti sanki. ama açlığa dayanamıyorum böle güzel yemek görsem içim gidiyor:KK43:
neyse sen hep burada kal takip et bizide bişeler sorma şansım olsun.vermem gereken 15 kilom var sıkı diyetle 4 ayda verebilirmiyim.bünyem klay kilo verebilen yapıya sahip.

tabiki veririsnnn neden vremiycekisn ki
ben hep buralardayım
neden aç kalıyorsunki kendini aç bırakma
ç kalınc ammetbolizma durur veee kilo veremezsin
çok sanslısınki
bünye kolay kilo veriyormuşş

başarılar cnm :))

tabiki veririsnnn neden vremiycekisn ki
ben hep buralardayım
neden aç kalıyorsunki kendini aç bırakma
ç kalınc ammetbolizma durur veee kilo veremezsin
çok sanslısınki
bünye kolay kilo veriyormuşş

başarılar cnm :))

çok teşekkür edeiyorum doktorun verdiği liste canım ama ben çok fazla yemek yiyen birisi olduğum için az geldi daha alışamadım bu şekilde beslenmeye.evet çok kolay kilo veriyorum fakat inanılmazda hızlı alıyorum mesela gecen hafta izindeydik eşimin memleketinde 2 haftada 3 kilo aldım okadar yemek yedirdilerki bana :KK43:

çok teşekkür edeiyorum doktorun verdiği liste canım ama ben çok fazla yemek yiyen birisi olduğum için az geldi daha alışamadım bu şekilde beslenmeye.evet çok kolay kilo veriyorum fakat inanılmazda hızlı alıyorum mesela gecen hafta izindeydik eşimin memleketinde 2 haftada 3 kilo aldım okadar yemek yedirdilerki bana :KK43:

cnmm bend eçok hızlı kilo alıyorum emin olabilirisn 3 günde 1 kilo aldıgımı bilirim zamnla alışırsın tabiki mide geniş şimdii
az geliyor m ailerde doyarsın onunla
80-89 topigine gel istersne bize ktıl zayıflamak dah akeyilfi oluyor takımla
ben bu takımın kaptanıyım bekleirm cnm sneide:)

28 yaşındayım

aaayyy ben ölüyorum şu an da açlıktan :KK70: 1.75 boyum 73 kiloyum hedefm 55 civarı ama tam benlik diyeblcegm bi diyet bulamadm.. bi arkdaşm da sabahları tek ögün yulaf ve yogurt yememi önerdi bu sabah denedm ilk gnüm ama açlıktan ölmek üzereyimm .(.:-)( bi yardmcı olr musunuzzz

:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: canımsın yaaa, nede güzel yazmışsın banuşuumm...
bıkmak ne kelime, bi baktım sonundayım, insan yazarken neresinden tutacağını bilemiyor
ben senden 2 hafta önce gelmiştim topiğe, birbirimize çok destek olduk kuzum
bana da desteğin övgülerin için bende çok teşekkür ediyorum burdan...

seni her zaman taktir ettim, en sondaki siyah bluzlu fotona bittim, süper duruyorsun orda...
sen pilatesi bana sevdiren zilligurti demişsin, vallahi sendeki incelmeyi görünce bana platesi sevdirende sensin...
sakın yılma, aynalara doğru baktığın sürece asla yalan söylemez...

aynadaki kendine gülümsediğin görüntüye gelene kadar asla yılma arkadaşım, hepimiz arkandayız :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

haydiiii hep beraber 'yol sonu görme harekatınaaaaa' :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

abuuu dönüp dönüp bir daha bakıyorum maşallah muhteşem bir değişim tebrikler:KK9:

aaayyy ben ölüyorum şu an da açlıktan :KK70: 1.75 boyum 73 kiloyum hedefm 55 civarı ama tam benlik diyeblcegm bi diyet bulamadm.. bi arkdaşm da sabahları tek ögün yulaf ve yogurt yememi önerdi bu sabah denedm ilk gnüm ama açlıktan ölmek üzereyimm .(.:-)( bi yardmcı olr musunuzzz

cnm bence 175 boyla 55 kilo çok zayıf olmazmı:18::18::18::18:

sabahları tam bugday ekmegi yee 2 dlm daha tok tutar
peynir yumurta bol domates salatalıkla yaparsan kahvaltını çok acıkmazsın

:KK24:
:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: canımsın yaaa, nede güzel yazmışsın banuşuumm...
bıkmak ne kelime, bi baktım sonundayım, insan yazarken neresinden tutacağını bilemiyor
ben senden 2 hafta önce gelmiştim topiğe, birbirimize çok destek olduk kuzum
bana da desteğin övgülerin için bende çok teşekkür ediyorum burdan...

seni her zaman taktir ettim, en sondaki siyah bluzlu fotona bittim, süper duruyorsun orda...
sen pilatesi bana sevdiren zilligurti demişsin, vallahi sendeki incelmeyi görünce bana platesi sevdirende sensin...
sakın yılma, aynalara doğru baktığın sürece asla yalan söylemez...

aynadaki kendine gülümsediğin görüntüye gelene kadar asla yılma arkadaşım, hepimiz arkandayız :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

haydiiii hep beraber 'yol sonu görme harekatınaaaaa' :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

izloşum insanlarııı taktir etmeyi ve onure etmeyi herzman severimm
sende bunları hak ediyorsu zatennn....

ben bile bukdar incelicegimi tahmin edemiyordum ama zilimmm ve aeben sagolsunn
kafama vura vura benide platese alıştırdılarrr

ayrıca bayıldım bu yolun sonu harekatınaaaa benide alın benidee:))))

cnm bence 175 boyla 55 kilo çok zayıf olmazmı:18::18::18::18:

sabahları tam bugday ekmegi yee 2 dlm daha tok tutar
peynir yumurta bol domates salatalıkla yaparsan kahvaltını çok acıkmazsın

hadi 60 ada razıyımm :) gün içinde başka bşe yemycem mi pki sadece kahvaltımı.. çok sabırsız bi insanım hızlıca kilo veriyim die aç kalmayı tercih ettim :KK43::KK43:

canım arkadaşım iyiki 80-89 topicine gelmişsin ve iyiki seni tanıdım :KK70:

herzaman dediğim gibi azim ve istikrar konusunda önünde egililmesi gereken insansın .senin karşılaştıgın zorluklar karşısında biçok insan çoktan pes ederdi sen yılmadın ve sonunda başarıya ulaştın sonuna kadarda bunu hakettin :KK19::KK19::KK19:şimdide başarı öykünle biçok umutsuz kendine güveni olmayan ,birtürlü ilk adımı atmaya cesaret edemeyen bayanlara umut ve örnek oluyorsun.Allah senden razı olsun canım.:KK16:sendeki bu azimle 58 leride enkısa zamanda göreceğine eminim banucum.seni ve prenslerini çok öpüyorum tatlım :KK16::KK16::KK16:

hadi 60 ada razıyımm :) gün içinde başka bşe yemycem mi pki sadece kahvaltımı.. çok sabırsız bi insanım hızlıca kilo veriyim die aç kalmayı tercih ettim :KK43::KK43:

tabikii sana çok zayıf olur 60 ben 162 yim hedefim 58

öncelikle hespa yapan siteler var ideal kilo hesabı orada bi ideal kilou ögren cnm

tabiki sadece kahvaltı olurmuuu ? yiyecekisnki metabolizma çalışıcak
yukarıd abir diyet listesi vemriştim bi arkadaşa on uygulayabilirisn sende
mutlaka ara ögünd eyemelisin cnm :)

canım arkadaşım iyiki 80-89 topicine gelmişsin ve iyiki seni tanıdım :KK70:

herzaman dediğim gibi azim ve istikrar konusunda önünde egililmesi gereken insansın .senin karşılaştıgın zorluklar karşısında biçok insan çoktan pes ederdi sen yılmadın ve sonunda başarıya ulaştın sonuna kadarda bunu hakettin :KK19::KK19::KK19:şimdide başarı öykünle biçok umutsuz kendine güveni olmayan ,birtürlü ilk adımı atmaya cesaret edemeyen bayanlara umut ve örnek oluyorsun.Allah senden razı olsun canım.:KK16:sendeki bu azimle 58 leride enkısa zamanda göreceğine eminim banucum.seni ve prenslerini çok öpüyorum tatlım :KK16::KK16::KK16:

bende iyiki sizleri tanıdımmm denizicmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
hep destek olup güç verdiniz banaa:)

Son düzenleme:
Seni canı gönülden tebriklerinde üstünde tebrik ediyorum.maşallah çok güzel gözüküyorSun.ben en çok ne dikkatimi çekti.bu pkodan kurtuldUnya o.bende pkoluyum.pko için özellikle ne önerirsin.bir oğlum oldu 10 aylık.bende çok hızlı kilo aldım.68 idim hamileliğimde şimdi kaç aydır 65 te takılıp kaldım en az 55 56 olmak istiyorum.ama bir türlü rejime başlayamıyorum.:KK43:

Son düzenleme:
canım öncelikle bi Maşallah diyeyim,tebrik ediyorum gerçekten zoru başarmışsın,ama aslında insanoğlu istedikten sonra başaramıyacağı şey yok galiba,umarım ben de fazla kilolarımdan kurtulabilirim,:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

merhaba banucum;

diyet başarı hikayeni en sonunda yazdın,çokkkk akıcı çok ders çıkarıcı ve de azimlendirici bir hikayen var canım,bütün zorluklara ve engellere rağmen ikiz bebeklerinin verdiği iki kat yorgunluğa rağmen hem diyetini yaptın hem sporunu yaptın,dediğin gibi pkoya inat verdin kilolarını...önceki halin ve şimdiki halin arasında uçurumlar var tabii ki ,yaşın küçülmüş yaşının kadını olmuşsun..giydiklerin yakışmış,ikiz çocuk annesi bakımsız değil bir ''çıtır'' olmuşsun özellikle son dönemde....bu büyük başarını korumanı verdiğin kiloları asla geri almamamnı temenni ediyorum...gerçekten sendeki bu azimden bana da biraz yollarmısın arkadaşım....:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

X