Mastürbasyon yaptıktan sonra ağlıyor musunuz?

Birbirini gölge gibi takip etme oyunu mu oynuyorsunuz? Büyümenizi tavsiye ederim.
Aslında benim bir yorumumun altına yazdı ve bende cevap verdim ondan sonra bir baktım yazdığım bütün mesajların bütün konuların altına mesaj atmaya başlamış

Ben şuan mastürbasyon yapıyorum demedim ergenlik dönemim için söyledim ancak bayanda anlama bozukluğu var sanırım.
23 yaşındasınız ve 6 yıldır bebek istiyormuşsunuz (inşallah bir gün nasip olur🙏) anlaşılan 17 yaşlarında daha 18 olmadan evlenmişsiniz. Bunun böyle olacağını bilemedim pardon.
Yaş olarak hayat şartlarınız bizimkilerden çok farklı olduğu için düşünemedim, 16-17 yaşlarında evlenmek artık yok, hatta yasak diye biliyorum, yoksa anlama bozuklu yok emin olabilirsiniz.

23 yaşındasınız ve 6 yıldır bebek istiyormuşsunuz (inşallah bir gün nasip olur🙏) anlaşılan 17 yaşlarında daha 18 olmadan evlenmişsiniz. Bunun böyle olacağını bilemedim pardon.
Yaş olarak hayat şartlarınız bizimkilerden çok farklı olduğu için düşünemedim, 16-17 yaşlarında evlenmek artık yok, hatta yasak diye biliyorum, yoksa anlama bozuklu yok emin olabilirsiniz.
Sorun değil abla ikimizde birbirimizi kırdık barıştığımıza çok sevindim 😊

X