Mastürbasyon yaptıktan sonra ağlıyor musunuz?

Ben her yapisimin sonunda ağlıyorum yapmayın diyeceksiniz ama alışkanlık işte ağlama sebebi ne olabilir bunu suçluluk duygusu ile de yapmıyorum normal bir şey
Eğer bekarsan zina tehlikesi varsa aşırı istekliysen mekruh ama yapabilirsin.Oruc tutabilirsin.Bedenini yor mesela.Az ye çikolata fındık tarzı yiyecekleri azalt.Adet döneminden sonra yumurtlama döneminde bol su iç.İdrarin isteğini azaltsin.Dinen günah bende yapınca rahatsız ve pişman oluyorum.

Ben her yapisimin sonunda ağlıyorum yapmayın diyeceksiniz ama alışkanlık işte ağlama sebebi ne olabilir bunu suçluluk duygusu ile de yapmıyorum normal bir şey
Şimdi bi ciddiye alasım gelmedi açıkçası ama yine de sormak istiyorum suçluluk mu duyuyosunuz zevk aldığınız için ?? Ve ayrıca neden ağlıyosunuz yani ağlanacak ne var bunda 😂😂😂 ayy Allah'ım çok normal bişey zevk almanız mastürbasyon yapmanız niye ağlıyosunuz kiiiiii
Tek yapiyom diye
Masturbasyon gayet sağlıklı bir olaydır. Cinsel zevklenmeyi ilk masturbasyonla öğrenirsiniz. Suçluluk duygusu çok saçma, günah işi çok daha saçma sapan. Uydurukçuların eklemlediği extralardan.

Ağlayacak bir şey yok, haftada iki üç kez kendinizi rahatlatın, keyfinize bakın.

Eğer bekarsan zina tehlikesi varsa aşırı istekliysen mekruh ama yapabilirsin.Oruc tutabilirsin.Bedenini yor mesela.Az ye çikolata fındık tarzı yiyecekleri azalt.Adet döneminden sonra yumurtlama döneminde bol su iç.İdrarin isteğini azaltsin.Dinen günah bende yapınca rahatsız ve pişman oluyorum.
Günahlar ve haramlar yalnızca Allah tarafından konur ve Kur'an'da yazar. Günah diyenler kim oluyor, bu yetkiyi nerden alıyorlar? Masturbasyon çok sağlıklı bir olaydır ve cinsel enerjinin keyifle sakinleştirilmesidir. Azı karar, çoğu zarar; her şeyde olduğu gibi.

Bnde bosannca hayatımda erkek istemiorum.zina istemiorum.dogal olarak istedgn zmnlar olcak. Ailemle yasiycam ama fırsat bulursam mecbur yapicam.hicbir erkegede güvenmiyorum.sirf cinsellk içinde kimseyle gorsmk günaha grmk istemiom. İnş zamanla mastürbasyon dan sıkılıp biriyle olmak istemem. Çünkü evliyken kavgalida olsak bazen eşimi arzuluyorum. İnş mastürbasyon la erkeksiz hayatıma devam edebilirim.

Benimde masturbasyon sonrası ağlayasım geliyor. Ve ağlıyorumda. Ailem baskıcı değildi. Suçlulukta duymuyorum ama.. Yani rahatladıktan sonra gelen ağlama isteği aşırı değişik. Sadece bana oluyor zannediyordum.

Ağlama olmuyorda sanki gereksiz birşey yapmışım gibi bir pişmanlık mı diyeyim ne diyeyim öyle bir his oluyor .

Ağlama olmuyorda sanki gereksiz birşey yapmışım gibi bir pişmanlık mı diyeyim ne diyeyim öyle bir his oluyor .
Bir önceki konuda eşinizin 50 dk aktif ve kısa bir süre sonra 2. İlişkide tekrar 40 dk çok aktif olduğunu yazmıştınız... e böyle bir durumda neden masturbasyon ihtiyacı duyuyorsunuz?

Bir önceki konuda eşinizin 50 dk aktif ve kısa bir süre sonra 2. İlişkide tekrar 40 dk çok aktif olduğunu yazmıştınız... e böyle bir durumda neden masturbasyon ihtiyacı duyuyorsunuz?
Her zaman ayni olmuyor mu demek istemis

Her zaman ayni olmuyor mu demek istemis
Bir üye partnerinin erken boşalmasıyla alakalı bir konu açmıştı, yarım saati geçen eşler var mı diye sormuştu, bu arkadaşımızda Gün içinde ilk ilişki 50 dk ikinci ilişki 40 dk sürüyor demişti, günde 2 defa cinsel ilişki olduğunu yazmıştı.
Bu konuda da masturbasyon yaptığını yazmış. Yani bende anlamadım ama Büyük bir tezat var merak ettim 😅

Bir üye partnerinin erken boşalmasıyla alakalı bir konu açmıştı, yarım saati geçen eşler var mı diye sormuştu, bu arkadaşımızda Gün içinde ilk ilişki 50 dk ikinci ilişki 40 dk sürüyor demişti, günde 2 defa cinsel ilişki olduğunu yazmıştı.
Bu konuda da masturbasyon yaptığını yazmış. Yani bende anlamadım ama Büyük bir tezat var merak ettim 😅
Diger konularini bilmiyorum,hakli olabilirsiniz.

İşiniz gücünüz yok beni mi takip ediyorsunuz. Çok komiksiniz gerçekten ben ergenlik dönemi için bahsettim😂😂😂

İşiniz gücünüz yok beni mi takip ediyorsunuz. Çok komiksiniz gerçekten ben ergenlik dönemi için bahsettim😂😂😂
Zaten 23 yaşındasınız, şimdi gayet hareket ve tavırlarınız ergen, cinsel ilişkiye 15 yaşında mı girdiniz hanımefendi? Komikmiş ya ne alaka anlaşılır gibi değil.

Zaten 23 yaşındasınız, şimdi gayet hareket ve tavırlarınız ergen, cinsel ilişkiye 15 yaşında mı girdiniz hanımefendi? Komikmiş ya ne alaka anlaşılır gibi değil.
Sende 84 lüsün ama sanırım anlama güçlüğün var bu cinsel ilişki yazısı değil "mastürbasyon" konusu .

X