- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
Ben her yapisimin sonunda ağlıyorum yapmayın diyeceksiniz ama alışkanlık işte ağlama sebebi ne olabilir bunu suçluluk duygusu ile de yapmıyorum normal bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bi ciddiye alasım gelmedi açıkçası ama yine de sormak istiyorum suçluluk mu duyuyosunuz zevk aldığınız için ?? Ve ayrıca neden ağlıyosunuz yani ağlanacak ne var bunda ayy Allah'ım çok normal bişey zevk almanız mastürbasyon yapmanız niye ağlıyosunuz kiiiiiiBen her yapisimin sonunda ağlıyorum yapmayın diyeceksiniz ama alışkanlık işte ağlama sebebi ne olabilir bunu suçluluk duygusu ile de yapmıyorum normal bir şey
Başlığı görünce Tövbe bismillah diye okudumShsjsjsjdsksksdkkdksks ağlamak mı snsnsjnsnsnsmssm allahım daha neler okuyacam
Hımm değişik bi vakaBen her yapisimin sonunda ağlıyorum yapmayın diyeceksiniz ama alışkanlık işte ağlama sebebi ne olabilir bunu suçluluk duygusu ile de yapmıyorum normal bir şey
Timsah gözyaşıdır onlar.Ben her yapisimin sonunda ağlıyorum yapmayın diyeceksiniz ama alışkanlık işte ağlama sebebi ne olabilir bunu suçluluk duygusu ile de yapmıyorum normal bir şey
Bütün sırrı bozdun yaaaHöğüre höğüre salya sümük ağlamazsan mastürbasyon yaptım tatmin oldum deme. Bu işin sırrı bu zaten. ☺
Hönküre hönküre ağlamayan orgazm oldum demesinBütün sırrı bozdun yaaa
Hıçkıra hıçkıra ağlamak değilse hormonlardandır, beden rahatladığı için koyveriyordur kendini. Hıçkıra hıçkıra ağlıyorsanız psikolog yardımı alın, mantıklı gelmedi.Ben her yapisimin sonunda ağlıyorum yapmayın diyeceksiniz ama alışkanlık işte ağlama sebebi ne olabilir bunu suçluluk duygusu ile de yapmıyorum normal bir şey
Tek yapiyom diyeŞimdi bi ciddiye alasım gelmedi açıkçası ama yine de sormak istiyorum suçluluk mu duyuyosunuz zevk aldığınız için ?? Ve ayrıca neden ağlıyosunuz yani ağlanacak ne var bunda ayy Allah'ım çok normal bişey zevk almanız mastürbasyon yapmanız niye ağlıyosunuz kiiiiii
Tek yapiyom diyeAğlama sebebiniz ne ?
Aile baskısı mı
Sevgili-eş yok tek başına yapıyorum diye mi
Zevk almak mı (ağlamaktan)
Peki hiç görüştüğünüz konuştuğunuz biri oldu mu daha önce yaşadınız mı o zamanda ağlama oluyor muyduTek yapiyom diye
Sevgilinizle karşılıklı yapmak zorunda olduğunuz bişey değil bu tek olduğu için mastürbasyon deniliyor çift olsa seks denir onaTek yapiyom diye