- Konu Sahibi mayala katar
- #9.801
Bizim canımızın tatlı olma gibi bi durumu söz konusu bile değil buna çok üzülüyorumAmin amin inşallah öyle valla hi ne tatlı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim canımızın tatlı olma gibi bi durumu söz konusu bile değil buna çok üzülüyorumAmin amin inşallah öyle valla hi ne tatlı![]()
Transfere 5 gün kala başladımMerhabalar günde kaçar tane kullaniyordunuz?
Bizim canımızın tatlı olma gibi bi durumu söz konusu bile değil buna çok üzülüyorum![]()
Anladım çok teşekkür ederim insAllah gönlünüzce olurTeşekkür ederimİzmir Medical Park Hastanesi'nde başladım yok hayır rahîm dinlendirme opudan sonra seni bos bırakıyor adet gorene kadar ilaç vermeden bekliyorsunuz sadece
Teşekkür ederim sizinde inşallah gönlünüze göre olsun herşeyAnladım çok teşekkür ederim insAllah gönlünüzce olur![]()
Aminn insAllah çok teşekkür ederim.ben de tavsiyeler üzerine yeditepe universitesi sisli memorial cem celik bunlar İstanbul bursada bahceci degerlendirecegim bakalım en doğruya hayırlıya yonlendirsin RabbimTeşekkür ederim sizinde inşallah gönlünüze göre olsun herşey![]()
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah gerçekten zor bi süreçAnladım çok teşekkür ederim ben hala araştırıyorum bir kez dilim yandı bu sefer keşke demeyim diye bursa acibadem hayatımın hatasiydi
Kesinlikle iyi araştırın bu süreçte doktorun yaklaşımı size karşı cok iyi olması lazım ve gereksiz tedavi planlaması yapmamasını lazımAminn insAllah çok teşekkür ederim.ben de tavsiyeler üzerine yeditepe universitesi sisli memorial cem celik bunlar İstanbul bursada bahceci degerlendirecegim bakalım en doğruya hayırlıya yonlendirsin Rabbim
Aminn insAllah gerçekten çok zor Allah beterinden korusun tabi selamete çıkarsın bizleri deRabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah gerçekten zor bi süreç
Transferin olmadı mı canım? Benimde 21 çıktı düşük dediler bide hap ilave ettilerAmin canım benim inşallah hepimize aynı sevinci yaşatsın Allah
Bu arada kızlar benim progestan değerim düşük çıktı9.8. Progestan dex göbek birde fitil kullanıyordum ikişer adet sabah akşam, şimdi progestan 50 mg kalçada ekledi 3 günde bir. Aranızda öyle kullanıp sonra düzelen var mı? Cuma günü progestan için kan verecem tekrar
İnanın aylardır araştırıyorum elimde tel instagram yorumlar vs..Kesinlikle iyi araştırın bu süreçte doktorun yaklaşımı size karşı cok iyi olması lazım ve gereksiz tedavi planlaması yapmamasını lazım
İnanın herkes aynı duygusallıkta evlat imtihanı çok zorİnanın aylardır araştırıyorum elimde tel instagram yorumlar vs..Bu aşama bile o kadar zor ki Allahim sikayet değil tabiki daha büyük imtihanlar var ama..Rabbim kararlarimizda isabet ettirsin dediğiniz gibi doktorun hemsiresinin hepsinin etkisi o kadar büyükki ben iyice duygusallaştım birde insAllah gönlüme göre olur bu sefer
40 yaş... 3. Deneme... 6. Gün embiriyo... tek .. 3 nişan trasfer
Beni de listeye ekleyebilirsin
13 nişan test günümHoşgeldincanım
Transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur hayırlı güzel pozitif haberler almak nasip olsun
Test günü ne zaman belli olacak ?
13 nişan test günüm
AminnnnnnTamamdırekliyorum tabloya dilerim pozitif olur sonucun Allah’ın izniyle Rabbim evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin
![]()
Benide eklermisin gecen ki tabloda yoktumTamamdırekliyorum tabloya dilerim pozitif olur sonucun Allah’ın izniyle Rabbim evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin
![]()
Benide eklermisin gecen ki tabloda yoktum![]()