Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür 😍 ederim cancağzım 💕
Çıktım bitti perşembe sabahı Opu olacağım nasip olursa bugün son doz Menogon yarın sabah cetrotide akşam 9 da ovitrelle vuracağım çarşamba iğne yok mola perşembe sabah 07:30 da orda olmam gerekiyor 8 e doğru artık alırlar ondan sonra döllenmeyi bekleyeceğiz dilerim bir mucize olur hepsi olgun çıkar ve hepsi döllenir şansım artması için Amin 🤲🥲❤️👼
Hadi gözün aydın canım Herşey gönlünce olsun inşallah. Rabbim gönlündekinden çok daha güzelini nasip etsin 💕

Takma canım akışına bırak benim doktorum transferden sonra çok düşünme diyordu normal hayatına devam edebilirsin hiç transfer olmamış gibi benim ilk transfer çok şükür tuttu ama kaybettim dış gebelik 🤰 oluşmuş mecburen sonlandırdılar ikinci negatif oldu bu nasıl olur bilmiyorum Rabbime sığındım artık Rabbim yüzümüze baksın inşallah 🤲💕🥹
Geçmiş olsun inşallah bu ay hepimizin pozitif olsun Allah kucağımızı doldursun inşallah hep güzel haberler alalım🤲🏼🤗öyle yapmaya çalışırım bende😊

Süreçten haberdar eder misiniz
Tabiki haberdar ederim henüz başlamadık çünkü eşimin Spermiogram testi maalesef 0 olarak çıktı Bülent alıcıya yönlendirdiler bu hafta onunla görüşeceğiz bizim sürecimiz daha yavaş ilerleyecek doktor bey aceleye gerek yok dedi bekliyoruz şimdilik

Yani diger memoriallarda falan durum nasıl bilmiyorum ama şişli de böyle. Bı kat sadece tüp bebek için muhasebesi veznesi hastaneden ayrı. Tüp bebekleri koyup salıyorlar bizi 😅 yani sonradan ilgi bilgi yok🤷‍♀️
Tüp bebek fiyatlari değişiyor diye belki hem klinik ve muhasebesi ayrı 🤔 allahım saliyorlar bizi d3 koptum 🤣🤣🤣

Ya onlarda öyle söylüyorlar sagolsunlar ama ben kimseden 1 bardak su bile istemeyen biriyim ve aşırı tez canliyim🫣 o yüzden o kadar zor ki anlatamam😅 ama tabi yapacak bişey yok su gibi geçsin ins.🙏
Bende sizin gibiyim yatmak o kadar zor oluyor ki kalkıp ev işlerini yapmak çok istiyorum, Allah razı olsun kayınvalidemde bebek gibi bakıyor bana hiç bişey yaptırmıyor ama bende utanıyorum ona her şeyi yaptırıyormuşum gibi tuhaf oluyorum, ama bu süreçteyiz mecbur biraz dikkat etmemiz gerekiyor en önemlisi hayırlı pozitif haberleri alalım inşallah 🤲🏼🤗

selam arkadaşlar, şu an 5+6 yım yoğun halsizliğim ve vücut ağrılarım var biraz da sarı şeffaf akıntı. Normal midir bu belirtiler yaşayan var mı

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için senin de yardımcın olsun rabbim

Bende bir sorun yok normalde erkek faktörlü sorunumuz ama böyle bişeyle karşı karşıya kaldım çok şaşırdım bu güne kadar tedavimle ilgili bir sorun çıkmadı bende ama bu baya korkuttu yaşayan varsa yazsın içime korku girdi iptal olucak diye yani iptal olsa da bir ay sadece beklicem ama beklemek artık zulüm gibi geliyor çok bekledim yoruldum beklemekten artık biran önce olsun istiyorum Allah herkese nasip etsin isteyen bana da inşallah ❤️
Canim merhaba hoşgeldin tedavin hayırlı olsun 🤲 seni o kadar iyi anlıyorum ki sana kendimden örnek vereyim; 40 yaşındayım ve amh 0.16 bundan dolayı ilk tedaviye başlamam Kasım ayı. 3 defa opu oldum, 1 ay tek yumurta fazla büyüdü diğerleri çok küçük tedavi boşa gitmesin diye ertelendi, 2 ay rahim dinlenme derken bu ay 9 da transfer olucam inşallah 🤲🤲 yani demek istediğim bu yol kimine uzun, kimine kısa ama zor. Yeter ki sonucumuz hepimizin olumlu olsun gerisinin bir şekilde rabbim sabrını da beklemeyi de öğretiyor bize 🥰🥰 dilerim seninde sonucun çok güzel olsun 🤲🤲🥰🥰

Canım adet olmazsın kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyo ☺️ İçini ferah tut geç tutunmaysa belki idrarda gözükmeyebilir🙏🏼 Bekle kan gününde kanını ver canım daha önce idrarda negatif görüp kan gününde pozitif gören arkadaşlar oldu. İnşallah seninde öyledir canım🙏🏼🥰
Canım hangi ilaçlar adet olmamızı engelliyor bana öyle birşey demedi doktor merak ettim bir kaç kişi daha yazmıştı bunu önceden ?

Çok teşekkür 😍 ederim cancağzım 💕
Çıktım bitti perşembe sabahı Opu olacağım nasip olursa bugün son doz Menogon yarın sabah cetrotide akşam 9 da ovitrelle vuracağım çarşamba iğne yok mola perşembe sabah 07:30 da orda olmam gerekiyor 8 e doğru artık alırlar ondan sonra döllenmeyi bekleyeceğiz dilerim bir mucize olur hepsi olgun çıkar ve hepsi döllenir şansım artması için Amin 🤲🥲❤️👼

Oh oh süper haberler geliyor maşallahımız var hayırlı uğurlu olsun rabbim hepsinin döllenip beşinci güne gitmesini altın yumurta olmasını nasip etsin inşallah canım benim gözüm aydın 💖💖💖🙏🏻✨

Arkadaşlar ya yine kafamda deli sorular 🙄🙄 transferde embriyoyu nereye koyuyorlar tüplerin bi işlevi var mi tup bebekte ? Yoksa direkt rahime koyup tüplerin bi işlevi olmuyor mu ? Benim tuplerimin kapalı olma ihtimali var da doktorum aldırmadan denemek istedi şahsen ben de aldırmak istemedim yani sormak istediğim embriyo normal gebelik gibi tuplerden gececek mi yoksa direkt rahme mi koyuyorlar 🙈 gerçi tupleri olmayanlara da tup bebek yapıyorlar herhalde tupe gerek yok off kafam karışık salı günü inşallah transfer gece olunca düşünmekten uyunmuyor
Canim senin bu sorular ameliyatta neşter ve makas ne işe yarar gibi olmuş bu kadar sorularla doldurma kafani rahat ol biraz. Birde bir tedaviye baslamadan önce onu iyi araştırın kafaniz iyice karışmasın yoksa işin içinden çıkamazsın. Transferde senden alinan yumurtayla esinden alinan sperm döllendiği için tüplerde işin bitiyor ve embriyo rahime enjekte ediliyor. Tüp bebekte zaten tüplerin kapali olup yumurta ve sperm tuplerde bulusamadigi için yapiliyor. Yumurtaliklarinda birşey yoksa tüplerini almayada gerek yok zaten. Bu kadar kendini sıkma relaks ol kendini doktoruna ve tedavinin gidişatına birak. Herşey güzel olucak bak gör 🥰🥰🤲🤲

Son düzenleme:
selam arkadaşlar, şu an 5+6 yım yoğun halsizliğim ve vücut ağrılarım var biraz da sarı şeffaf akıntı. Normal midir bu belirtiler yaşayan var mı
Canim tebrik ederim 🥰🥰 saglikla dogum yapmanı dilerim 🤲🤲 canim bu zamanlarda halsizlik yorgunluk ve uyku hali çok normal. Vücut ağrıları hamilelik ilerledikçe olur genelde vucut agirlastigi için. Akinti ve vucut ağrısı için istersen idrar tahlili ver enfeksiyon olabilir mi diye. Şimdiden geçmiş olsun 🤲🤲

Amin amin inşallah canım benim 🤲🥰
Bende yeni çıktım klinikten perşembe sabahı Opu
Olacağım nasipse bugün ve yarın son iğneleri yapıp bırakacağız çarşamba mola perşembe sabahı inşallah bitiyor Allah’ın izniyle 🤲🥹👼💕
Ayy sonunda bee :KK9: hadi kuzum kalbimiz seninle atiyor şu opudan da güzel haberle çık transfer yoluna gir inşallah sonunda da pozitifleri karsilayalim 🥰🥰🤲🤲

Teşekkür ederim canım benim. Kan tahlili verdim bekliyorum östeojen hormonu normale çıkarsa transferi yapacak sonuç 2 saat sonra çıkacakmış. Çok heycanlıyım nasıl geçti günler süreç anlamadım. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Canim benim ne durumdasın ? Rabbim sorunsuz bir şekilde transfere girip bebişle çıkmanı nasip etsin hadi guzel haberlerle doldurun burayi 🥰🥰🤲🤲

Ayy sonunda bee :KK9: hadi kuzum kalbimiz seninle atiyor şu opudan da güzel haberle çık transfer yoluna gir inşallah sonunda da pozitifleri karsilayalim 🥰🥰🤲🤲

Çok teşekkür 😍 ederim Maral’ım Amin Amin inşallah hepsi olgun çıkar dilerim hepsi döllenir sağlıcakla transfer olabileyim donduracak embriyolarım da arkamda olsun çok amin 🤲🥲💕

Ay inşallah cnm seni de tebrik ederim bu arada hayirli olsun inşallah sapasağlam kucağına alırsın🥰🤲🏻şimdilik çok az pembe renk geldi demin sonra durdu, sonra da affedersin böyle peceteye silinince biraz geldi 🥺bakalım akşama kadar nasıl olucak 🥺🥺🥺
Sağol bebeğim Allah razı olsun rabbim sana da bu yolda olan herkese de göstersin inşallah kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻🙏🏻
Eh tamam işte hemen negatif deme bak adet gibi sürekli gelmiyor yavaş yavaş geçiyor duruyor işte belki de yerleşme kanaması o nolursun kendini düşürme benden tavsiye adet olsan yada kanaman olsa sürekli gelir durdu diyorsun böyle yavaş yavaş durucak en son akıntı şeklinde gelir geçer iyi düşün ilaçları saatinde iç iki güncük daha sabret ve moralini bozma 🙏🏻♥️🥰

Back
X