Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür ederim benim yaşım daha 26 aslında ama beş yılık evliyim hiç tutmadı ilkex deniyorum tüp bebek çok şükür nir sıkıntım yok erkek faktörlüydü sorunumuz oda çok şükür üç tane embriyom oluştu iki tanesi çok iyi bir tanesi orta 5 gün embriyosu hepsi çok şükür şuankık iyi gidiyor tek sıkıntım kanamam oldu iki gün falan korkuyorum rhim duvarı kalınlaşmadıysa diye iptal olma durumu olabilir kanama olmuyor normalde kimseye okuduğum hiç kimsede kanama olmamış çok tedirginim yarın ögrneivem işte iptal mi değil mi
Ohh buralara kadar gelmişsin embriyolarin da var. Gerisi hayirlisiyla biran önce göz açıp kapayıncaya kadar geçecek bak gör 🥰🥰🥰

Nasıl yani aşkım 🥺 bu ay olmayacaksın öylemi 🥺 şimdi ilaçları bırakıp regl olup yenidenmi iğnelere başlayacan 🥺reçetede ne vermiş ki

İşte Menogon bugün son doz vuracaktım perşembe Opu olacak diye yarın tekrar menogona ihtiyacım var birde çarşamba sabahı cetrotide ye ihtiyacım onları yazmış gelip alsın ki eczacıya sipariş versin 🤯

Ya aslında canım birkaç gün daha uzaması bir şey olmaz güzel yumurtaların olsunda, demek şimdi daha güçlü bir ilaçta yazmış olabilir aşkım ondan 1-2 gün alırsan tam kıvamına gelir inşallah

İnşallah canım benim demek ki bu tedavi de bunu da yaşayacağız tam 4 tüp bebekte ne yaşanmaması gerekiyorsa çok şükür hepsini tek tek yaşadım bunu da yaşamadım demem 😆

İnşallah canım benim demek ki bu tedavi de bunu da yaşayacağız tam 4 tüp bebekte ne yaşanmaması gerekiyorsa çok şükür hepsini tek tek yaşadım bunu da yaşamadım demem 😆
Bence geriden gelen yumoslarda hazır olucak tam zamanında bir sürü yumurta toplanacak Rabbim güzelleştiriyor o yüzden bekletiyor 🙏 sen bu grubu kurdun derdimize ortak oldun hepimiz burda kafa dağıtıyor dualar ediyoruz birbirimize bilgiler paylaşıyor rahatlıyoruz çok güzel bişey yaptın🌸🩵 Rabbimde çok aratmasın seni artık mucizelerine kavustursun🙏 sağlıkla hayırla kolaylıkla🤲

Kızlar doktorum aradı ne yazık ki perşembe günü de Opu olamıyorum bu sefer niye böyle oldu şaşkınız telefon açtı kan değerlerim düşük çıkmış reçete hazırladı eşim kliniğe almaya gitti ilk defa böyle birşey başımıza geldi dünya kadar ilaç bu sefer aldık 🥺🥲 ben bu gidişle 1 ay daha büyütürüm yumoşları 😩 taze transfer bile yılan 🐍 hikayesine döndü sonumuz hayr olsun elbet vardır Rabbimin bir bildiği inşallah 🤲🥹
Hangi değerlerin düşük cikti ki ilaçlarla transfere kadar düzelmiyor mu bu ya 😰😰 ama biz seninle ard arda olacaktik 😥😥 kiz öyle deme taze olmasa da yakaliyorsun sanki bizi öyle degil mi 🤔🤔

Bana en az 2 ay dedi, 29 ocak kürtaj oldum, bir hafta sonra 2 günlük ara kanamam oldu, 17 mart regl oldum, o regllede transfer hazırlığına başladık rahim durumu iyidi çok şükür bir engel yok demişti hoca, en son kontrolde az sıvı görünüyordu bu gün tekrar kontrol günüm ona göre öğleden sonra transfer olurum inşallah. Sizde kürtajdan sonra embriyodan biyopsi alındımı canım? Neden düşmüş sebebini öğrenmek için
Patolojiye gönderildi evet nedeni çıkacaktır 3 haftaya bende 2 ay bekleyeyeyim kaç embriyonuz kalmıştı bu arada ilk de bana çift verilmişti

Bence geriden gelen yumoslarda hazır olucak tam zamanında bir sürü yumurta toplanacak Rabbim güzelleştiriyor o yüzden bekletiyor 🙏 sen bu grubu kurdun derdimize ortak oldun hepimiz burda kafa dağıtıyor dualar ediyoruz birbirimize bilgiler paylaşıyor rahatlıyoruz çok güzel bişey yaptın🌸🩵 Rabbimde çok aratmasın seni artık mucizelerine kavustursun🙏 sağlıkla hayırla kolaylıkla🤲

Amin canım benim bende az önce senin gibi düşündüm dedim Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur vardır bir bildiği elbette inşallah bu sefer beklediğime değecek 🥹 🤲 ne demek canım benim hep beraber birbirimize moral ve motivasyon veriyoruz Allah razı olsun hepinizden birbirimizi tanımadan bu kadar güzel dualar ve dileklerde bulanmak benim için çok kıymetli 🫶 inan ki kimsenin haberi yok tüp bebek taptığımdan buradakiler hariç 😂 dün annem soruyor yaşın gidiyor niye yapmıyorsun dedim anne yaptım 3 tüp bebek olmadı diyor yine dene bu sefer olur bilmiyor ki ben artık Opu olacağım 🥲

Aşkımm iyiyim çok şükür bebemi aldım geldim uzanıyorum şimdi, ama bu sefer böyle ilkteki gibi heyecan yok😂🥹 böyle kontrole gidip gelmişim gibi hissediyorum 🫠
Oyyy kuzum çok sevindim ya hadi bakalım bebiş sıkı sıkı tutunsun burda birçok teyzesi onu bekliyoruz 🥰🥰 sende bol bol dinlen yeğenimize iyi bak emi 🥰🥰🥰

Anladim canim ayri bi klinik yani 🤔 olsun bundan sonrasi bir doktor bulup devam gerisi kolay inşallah 🥰🥰 birde alisiyorsun ya doktora degisik oluyor dimi 🤭🤭
Evet ya şansıma da hep erkek doktorlar denk geliyor🙄 yeni bulduğum yine erkek 😔 bide benim muayene sıkıntım var bu adam biliyordu şimdi yenisine de anlat işin yoksa🫣 napalim artık alıştık anasını satayım iyi doktorlar çıkarsın rabbim karşımıza🙏

3 adet tüp bebek yaptım ilk defa bu kadar ilaç kullandım ve uzadı niye böyle oldu anlamadık vücudun diyor ağırdan alıyor 🥺😩
Ağırdan alsa da ne kadar engeller ki transferi sonuçta ilac alacaksin zaten 🤔🤔 neyse mayalam nolur üzme kendini yumoşlar da etkilenmesin döllenme öncesi stres ve üzüntü yapmamak çok önemli geç olsun güç olmasın biz hep duacınız 🤲🤲🤲

İğne de kullansan vucut maalesef her ay yumurta büyütemiyo hakkında en kolayı hayırlısıyla olsun

Öyle ne yazık ki doktorum dedi bu sefer çok farklı ne meseleyse ağırdan alıyor dedi ama yumurtalar oluşmuş şu an iyi kan da hangi değer düşük çıkmışsa artık diyor perşembe günü Opu yapamayız şu an cuma diyorlar artık bilmiyorum çarşamba günü de kontrole çağırıyor Amin çok teşekkür ederim ☺️ Allah razı olsun güzel dileklerin için hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️

Ağırdan alsa da ne kadar engeller ki transferi sonuçta ilac alacaksin zaten 🤔🤔 neyse mayalam nolur üzme kendini yumoşlar da etkilenmesin döllenme öncesi stres ve üzüntü yapmamak çok önemli geç olsun güç olmasın biz hep duacınız 🤲🤲🤲

Amin çok teşekkür 😍 ederim yok artık stres yapmsam da faydasız sabırla bekleyeceğim inşallah dilerim sonu güzel olsun inşallah Allah razı olsun güzel Arkadaşım 🥹🫶

Öyle ne yazık ki doktorum dedi bu sefer çok farklı ne meseleyse ağırdan alıyor dedi ama yumurtalar oluşmuş şu an iyi kan da hangi değer düşük çıkmışsa artık diyor perşembe günü Opu yapamayız şu an cuma diyorlar artık bilmiyorum çarşamba günü de kontrole çağırıyor Amin çok teşekkür ederim ☺️ Allah razı olsun güzel dileklerin için hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️
Kuzum kaç gün kullandın ilaçları bugüne kadar? Ben cumartesi kullandım çarşamba kontrole çağırdı

Back
X