Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür 😍 ederim Maral’ım Amin Amin inşallah hepsi olgun çıkar dilerim hepsi döllenir sağlıcakla transfer olabileyim donduracak embriyolarım da arkamda olsun çok amin 🤲🥲💕
Çok aminnnn kuzum dualarimdasın bak birde kaç kişinin duasını aliyorsun Rabbim geri çevirmeyecek inşallah 🤲🤲 tabiki o embriyolar ilerde kardeş olcak Allahım Çok heyecanli ya 🥰🥰🥰🥰

Canim tebrik ederim 🥰🥰 saglikla dogum yapmanı dilerim 🤲🤲 canim bu zamanlarda halsizlik yorgunluk ve uyku hali çok normal. Vücut ağrıları hamilelik ilerledikçe olur genelde vucut agirlastigi için. Akinti ve vucut ağrısı için istersen idrar tahlili ver enfeksiyon olabilir mi diye. Şimdiden geçmiş olsun 🤲🤲
Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın, doktorla görüştüm o da normal dedi bir sorun olursa çağıracakmış çok sağolasın ❤️

Pinky hanımcım muayeneye girince doktora dedim haftasonunu korkuyla geçirdim neden diyo ne oldu dedim kafam da hep soru işaretleri vardı foliküller kendisi gelirse diye yok yok herşey kontrolümüz altında baya gülümsedi ultrasonu bana çevirdi bak dedi folükllerin burada yerinde duruyor 🤣😁 dedim işte ah bir bilseniz hop oturup hop kalkıyorum 🫣😁
Carsambaydi perşembeye mi attilar opunu 🤲 ben 5 embriyo hissettim ve öyle olsun diye de dua ettim rabbim ins. Dualarimi.kabul eder🙏🩵 senin taze transfer mi olucak o kaç gün sonra oluyor ben hiç taze olmadım bilmiyorum canım🌸

Canim merhaba hoşgeldin tedavin hayırlı olsun 🤲 seni o kadar iyi anlıyorum ki sana kendimden örnek vereyim; 40 yaşındayım ve amh 0.16 bundan dolayı ilk tedaviye başlamam Kasım ayı. 3 defa opu oldum, 1 ay tek yumurta fazla büyüdü diğerleri çok küçük tedavi boşa gitmesin diye ertelendi, 2 ay rahim dinlenme derken bu ay 9 da transfer olucam inşallah 🤲🤲 yani demek istediğim bu yol kimine uzun, kimine kısa ama zor. Yeter ki sonucumuz hepimizin olumlu olsun gerisinin bir şekilde rabbim sabrını da beklemeyi de öğretiyor bize 🥰🥰 dilerim seninde sonucun çok güzel olsun 🤲🤲🥰🥰
Çok teşekkür ederim benim yaşım daha 26 aslında ama beş yılık evliyim hiç tutmadı ilkex deniyorum tüp bebek çok şükür nir sıkıntım yok erkek faktörlüydü sorunumuz oda çok şükür üç tane embriyom oluştu iki tanesi çok iyi bir tanesi orta 5 gün embriyosu hepsi çok şükür şuankık iyi gidiyor tek sıkıntım kanamam oldu iki gün falan korkuyorum rhim duvarı kalınlaşmadıysa diye iptal olma durumu olabilir kanama olmuyor normalde kimseye okuduğum hiç kimsede kanama olmamış çok tedirginim yarın ögrneivem işte iptal mi değil mi

Bende sizin gibiyim yatmak o kadar zor oluyor ki kalkıp ev işlerini yapmak çok istiyorum, Allah razı olsun kayınvalidemde bebek gibi bakıyor bana hiç bişey yaptırmıyor ama bende utanıyorum ona her şeyi yaptırıyormuşum gibi tuhaf oluyorum, ama bu süreçteyiz mecbur biraz dikkat etmemiz gerekiyor en önemlisi hayırlı pozitif haberleri alalım inşallah 🤲🏼🤗
Canım benim rahim ağzı yetmezligim var ben 9 ay yatmak zorundayim 🥹 sadece pozitif alana kadar olsa hiç problem değil😅 o yüzden benim iş biraz sıkıntılı🤲😔

Tüp bebek fiyatlari değişiyor diye belki hem klinik ve muhasebesi ayrı 🤔 allahım saliyorlar bizi d3 koptum 🤣🤣🤣
Ya hastanenin içinde tüp bebek merkezi gibi düşün herşeyi ayrı hastaneden. Ama öyle napayım kalp atışını duyduk vedalaştık cumartesi günü😅 ne halin varsa gör dedi 🫢 kardeşleri burda onlar için geri gel dedi🙄 ben bunu bi dogurayimda hayırlısı ile dedim tabi😅

Ayyy mayalamm kızzz maşallah 🧿 büyüklükleri çok güzel bunlardan en az 4 5 tane bebiş çıkar bak söyliyim 😅😅 inşallah herşey su gibi çokk cokk güzel geçer sende bize burdan güzel haberleri verirsin Allah'ın izniyle ♥️🤲🏻🙏🏻

Ay kız ne güzel şeyler söylüyor dilin 🤲😁
Ağzın bal 🍯 yesin inşallah dilerim hepsi olgun çıkar döllenir Amin Amin 🙏🤲🥹👼❤️

Çok aminnnn kuzum dualarimdasın bak birde kaç kişinin duasını aliyorsun Rabbim geri çevirmeyecek inşallah 🤲🤲 tabiki o embriyolar ilerde kardeş olcak Allahım Çok heyecanli ya 🥰🥰🥰🥰

Amin amin ya ne güzel dualar ediyorsunuz canımsın Rabbim kabul etsin inşallah dilerim buradaki tüm kardeşlerim kucakları dolsun hayırlı sağlıklı evlatlarla inşallah 🤲🥹💕

Carsambaydi perşembeye mi attilar opunu 🤲 ben 5 embriyo hissettim ve öyle olsun diye de dua ettim rabbim ins. Dualarimi.kabul eder🙏🩵 senin taze transfer mi olucak o kaç gün sonra oluyor ben hiç taze olmadım bilmiyorum canım🌸

Ay güzel kalplim benim Allah razı olsun bu güzel duaların ve dileklerin için Rabbim kabul etsin inşallah Amin Amin dilerim öyle olur 🤲🥹❤️
Döllenecek embriyolara bağlı hepsi döllenirse 5. Güne götürecekler o gün ki kalan embriyolara göre taze transfer olurum diyelim bir mucize oldu embriyo kaldı dondururlar ama bir yada iki adet embriyo olsa hemen 3. Gün transfer ediyorlar risk almıyorlar canım sizi haberdar edeceğim gelişmelerden inşallah 🤲🫶👼

Ya hastanenin içinde tüp bebek merkezi gibi düşün herşeyi ayrı hastaneden. Ama öyle napayım kalp atışını duyduk vedalaştık cumartesi günü😅 ne halin varsa gör dedi 🫢 kardeşleri burda onlar için geri gel dedi🙄 ben bunu bi dogurayimda hayırlısı ile dedim tabi😅

Amin amin inşallah vaktinde zamanında kucağına almak nasip olsun inşallah 🤲🥹❤️ oy oy ben onu yerim 🥰🤭

Kızlar doktorum aradı ne yazık ki perşembe günü de Opu olamıyorum bu sefer niye böyle oldu şaşkınız telefon açtı kan değerlerim düşük çıkmış reçete hazırladı eşim kliniğe almaya gitti ilk defa böyle birşey başımıza geldi dünya kadar ilaç bu sefer aldık 🥺🥲 ben bu gidişle 1 ay daha büyütürüm yumoşları 😩 taze transfer bile yılan 🐍 hikayesine döndü sonumuz hayr olsun elbet vardır Rabbimin bir bildiği inşallah 🤲🥹

Kızlar doktorum aradı ne yazık ki perşembe günü de Opu olamıyorum bu sefer niye böyle oldu şaşkınız telefon açtı kan değerlerim düşük çıkmış reçete hazırladı eşim kliniğe almaya gitti ilk defa böyle birşey başımıza geldi dünya kadar ilaç bu sefer aldık 🥺🥲 ben bu gidişle 1 ay daha büyütürüm yumoşları 😩 taze transfer bile yılan 🐍 hikayesine döndü sonumuz hayr olsun elbet vardır Rabbimin bir bildiği inşallah 🤲🥹
Nasıl yani aşkım 🥺 bu ay olmayacaksın öylemi 🥺 şimdi ilaçları bırakıp regl olup yenidenmi iğnelere başlayacan 🥺reçetede ne vermiş ki

Aşkımm iyiyim çok şükür bebemi aldım geldim uzanıyorum şimdi, ama bu sefer böyle ilkteki gibi heyecan yok😂🥹 böyle kontrole gidip gelmişim gibi hissediyorum 🫠

Maşallah 🧿 sübhanallah sıkı sıkı tutunsun Annesini bırakmasın inşallah 9 ay beraber geçirin Allah’ın izniyle test günün ne zaman?
Sonunda mucizene kavuşmak dileğiyle 🤲🥹👼🫶

Anladim canim ayri bi klinik yani 🤔 olsun bundan sonrasi bir doktor bulup devam gerisi kolay inşallah 🥰🥰 birde alisiyorsun ya doktora degisik oluyor dimi 🤭🤭

Back
X