Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım bu sefer vaktinde zamanında kucağına alırsın inşallah durumun nasıl kanaman durdu mu canım Allahım mucizeni sana bağışlasın inşallah Amin
Allah razı olsun canım amin inşaallah kanamam bir daha olmadı çok şükür bebeğimi de görseydim bi içim rahatlayacak

Amin canım sen nasılsın kuzum iyi misin doktora gittin mi İnşallah

Genetik rahatsızlığı vardı canım böbreklerinde sorun vardı bir de .Amin inşallah Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Hiç bir belirtim olmadı cnm bnmde ne kramp ne kasılma ne ağrı

Amin canım sen nasılsın kuzum iyi misin doktora gittin mi İnşallah
Ya alt karnım patlayacak gibi yani hep bir ağrı bişey var orda tam ağrı da değil doluluk mu desem bilmiyorum ne desem tarifte edemiyorum doktora Perşembe gidicem ins. Bı gitsem en azından 1 hafta rahat ediyor içim yani yatıyorum hep ne yapayım korkuyorum böyle olunca da hepten böyle böyle atlaticaz ins. Bazen hamile olduğumu unutuyorum hicbiseyim olmuyor ama çok nadir zamanlarda

Genetik rahatsızlığı vardı canım böbreklerinde sorun vardı bir de .Amin inşallah Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Rabbim bıdaha göstermesin canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins. Senin kaç haftalık kalp atışını duydun mu

Ah canım beniim amiiin insallah sıkı sıkı tutunmuştur evladım banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…