- 17 Ağustos 2021
- 435
- 250
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.381
Allah razı olsun canım amin inşaallah kanamam bir daha olmadı çok şükür bebeğimi de görseydim bi içim rahatlayacakAmin canım bu sefer vaktinde zamanında kucağına alırsın inşallahdurumun nasıl kanaman durdu mu canım Allahım mucizeni sana bağışlasın inşallah Amin
Amin canım Allah razı olsunRabbim seninde yüzünü en yakın zamanda güldürsün ins. Neden canim erken doğum mu oldu kalbi mi durdu ya işte burda biz birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki hep aynı yerden yaraliyiz bunu yaşamayan nasıl tahlil edebilir ki
9. Günde 277 çıktı canım perşembe 12. Günde tekrar kan vericem inşallahMaşallahcanım tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin kaç çıkmıştı sonucun yoksa ben gözden mi kaçırdım unutkanlık seviyem
Genetik rahatsızlığı vardı canım böbreklerinde sorun vardı bir de .Amin inşallah Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziAmin canım Allah razı olsunRabbim seninde yüzünü en yakın zamanda güldürsün ins. Neden canim erken doğum mu oldu kalbi mi durdu ya işte burda biz birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki hep aynı yerden yaraliyiz bunu yaşamayan nasıl tahlil edebilir ki
Allah razı olsun canım amin inşaallah kanamam bir daha olmadı çok şükür bebeğimi de görseydim bi içim rahatlayacak
Amin inşaallah canımÇok şükür hamdolsun inşallah da olmaz bebeğini de görürsün Allah’ın izniyle Amin
9. Günde 277 çıktı canım perşembe 12. Günde tekrar kan vericem inşallah
Hiç bir belirtim olmadı cnm bnmde ne kramp ne kasılma ne ağrıCanım benim belirti arama herkeste aynı şeyler yaşanmaz gönlünü ferah tut sakin kal düşünmemeye çalış inşallah Rabbim mucizelerini sana nasip etmiştir biraz pozitif ol kendini strese katma rahatla Allahım seni sevindirsin inşallah Amin
Gece de mi hiç ağrın olmuyor? Benim gece çok kasik ağrım oluyor. Ama gündüz hiçbir ağrım yok.9. Günde 277 çıktı canım perşembe 12. Günde tekrar kan vericem inşallah
Predictor aldım herhalde en güvenilir o ama daha cesaret edemedim yapmayaAllahım yüzünü güldürsün inşallah dilerim bebişin seninledir hangi marka aldın canım
Amin inşallah beklemek her aşamada ayrı bir zormuş Allah hepimizin yüzünü güldürsünAllahım yüzünü güldürsün inşallah dilerim bebişin seninledir hangi marka aldın canım
Daha önce test yapmış mıydınız yoksa ilk 9. Günde mi yapıp pozitif gördünüz acaba?Bende hala hiçbir belirti yok bugün pozitif gördüm 9. Gündeyim
Yapamadım yaa cesaret edemedim dahaYao
Yaptınız mı? Ben de çok merak ediyorum naisl dayancam bilmiyorum
Amin hepimizi inşallahYarın yap ama şu an erken hadi güzel haberlerini bekliyorum Allahım seni sevindirsin inşallah Amin
Amin inşallah beklemek her aşamada ayrı bir zormuş Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Hiç bir belirtim olmadı cnm bnmde ne kramp ne kasılma ne ağrı
Ya alt karnım patlayacak gibi yani hep bir ağrı bişey var orda tam ağrı da değil doluluk mu desem bilmiyorum ne desem tarifte edemiyorumAmin canım sen nasılsın kuzum iyi misin doktora gittin mi İnşallah
Rabbim bıdaha göstermesin canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins.Genetik rahatsızlığı vardı canım böbreklerinde sorun vardı bir de .Amin inşallah Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
İnşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.tabii ki gelişcek bak görürsün, normalde ortalama 18 19 yapıyorlar beni 21.gün transfer etti mesela çok şükür pozitifi gördüm. O yüzden bozma moralini hayırlı haberlerini de ver bize :)
Ah canım beniim amiiin insallah sıkı sıkı tutunmuştur evladım banaaSelam canım.Ben hiç gebelik yaşamadım ama burda gördüğüm kadarıyla belirti yaşayıp gebe olmayan,belirti yaşamayıp gebe kalan insanlarda olmuş.içini ferah tut.bünyeden bünyeye değişiyorsağlıkla gelsin miniğiniz inşallah tutunsun sıkı sıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?