- 24 Kasım 2015
- 1.118
- 569
- 123
- 30
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.421
İns. Öyledir kuzum yaİnşallah geçecek bugünlerde Allah’ın izniyle yeter ki senin ve bebeğin sağlığı yerinde olsun hepsi unutulacak inşallah Amin
Bebiş artık büyüyor onun doluluğudur burdayım annecim diyor
İnşallah senin de kuzum. Yarın dimi randevun? Adet oldun mu?Çok güzel hadi güzel haberlerini de alalım inşallah canım benimm
Canım benim 10+2 bende 1 Mayıs'ta gidicem kontrole. Umarım ikimizinde sorunsuz geçerSen kaç haftalıksın canım kaçta gördün bebeği kalp atışını ?
Bende ilk üç gün dinlendim bol bol aslında ama full yatmadım kalktım gezdim bugün 4. Günüm evin içinde geziniyorum artık biraz daha rahatımİnşallah canımmm kalbini gönlünü kafanı rahat tutarkadaşlar ne yaptı bilmem ama ben sadece 2 gün yattım desem yeri sonra rutin evde oturdum kalktım rahat hareket ettim her gün iğneye gittim geldim yarım saatlik yol yürüdüm 2 kere akşam oturmasına felan gittim doktorumda zaten 3. Günden sonra çalışıyorsan işine devam edebilirsin demişti o da öyle diyince hiç kasmadan çok rahat ama tabi bir tık da yavaş rutinime devam ettim
Selamlar sizin için çok mutlu oldum hayırla güzellikle alin kucağınıza benimde 7 günüm dün kan vermiştim bugün sonuc cikti 16.75 çıkmış lekenmemde oldu bugün inşallah cumartesi kan testi günüm var iyice yükselmiş olur
Canım çok geçmiş olsun öncelikle, beta değeri hemen düşmeyebiliyor bir süre daha test yaptırıp takip et istersenKimyasal demişti büyük ihtimalle neden böyle çıkmış olabilir ki
Progesteronum 0,050 çıkmış yani tedaviye başlıyoruz. Estrofemle rahim kalınlaştırıcaz.
Her şey iyiyse 13-14 mayıs gibi transfer yaparız dedi doktor
Kızlar girmeyeli neler olmuş burada.mayala katar canım hamileymişsin tablodan baktım şimdi çok çok sevindim sağlıcakla kucağına aldığın haberlerini de duyarız inşallah
Ben hala adet olmayı bekliyorum opudan sonra ikinci adet gecikiyor diyorlardı ama bu kadar olacağını sanmıyordum. Doktorumla bir konuşayım ben en iyisi
Testi yaptım ve tek çizgi, o kadar tek çizgi ki o kadar tek yani
Ben de aynı durumdayım onca ilaç onca emek, umut da cabası. İnşallah sonuçlarımız güzel olsunİnanın günde 3 fitil koyuyorum 10 gündür her gün progestan iğne vurunuyorum günde 3 defada estrofem kullanıyorum hala ne göğüslerim ağrıdı ne karnıma belime bişey oldu 2 3 gün önce çok az da olsa ara sıra anlık bir karın ağrısı olmuştu günlerdir o da yok Herşey yolunda sanırım ki ağrı sızı yok diyelim
İns. Öyledir kuzum yaçevremdeki normal gebe kalanlar hiç bu zamanda böyle ağrılarımiz olmadı diyor moralimi bozuyorlar
Benim bildiğim kadarıyla Ohss riski oluyor bu durumlarda ve inanılmaz kötü bi olay şahsen ben oğlumda yaşadım ilk denememdi hamile kaldım kalp atışını dinlediğim gün ohss geçirmeye başladım 10 gün sürdü hastanede yattım bu süreçte bebeğimi kaybedecektim az kalsın , bu denemem de ohss ihtimalim söz konusu olunca donmuş transfer edildi. Her şerde bi hayır vardır üzülme sıkma canını derler ya Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurBenim taze transferim progesteron yüksekliği sebebiyle iptal oldu. Yani iki kez transfer sürecine girdim ikisinde de progesteron bakıldı. Diğerinin sonucu daha çıkmadı ama yüksek olursa transfer yapmayacak.
Amin kuzum inşallah bakalım mayısta transfer olup pozitifi görmek ve sonrasında sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebeğimi kucağıma almak nasip olurBenim bildiğim kadarıyla Ohss riski oluyor bu durumlarda ve inanılmaz kötü bi olay şahsen ben oğlumda yaşadım ilk denememdi hamile kaldım kalp atışını dinlediğim gün ohss geçirmeye başladım 10 gün sürdü hastanede yattım bu süreçte bebeğimi kaybedecektim az kalsın , bu denemem de ohss ihtimalim söz konusu olunca donmuş transfer edildi. Her şerde bi hayır vardır üzülme sıkma canını derler ya Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Kaçıncı gün yaptın testi henüz erken olabilirBen de aynı durumdayım onca ilaç onca emek, umut da cabası. İnşallah sonuçlarımız güzel olsun
Çok aminAmin kuzum inşallah bakalım mayısta transfer olup pozitifi görmek ve sonrasında sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebeğimi kucağıma almak nasip olur
Amin kuzum inşallah bakalım mayısta transfer olup pozitifi görmek ve sonrasında sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebeğimi kucağıma almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?