Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşallah geçecek bugünlerde Allah’ın izniyle yeter ki senin ve bebeğin sağlığı yerinde olsun hepsi unutulacak inşallah Amin
Bebiş artık büyüyor onun doluluğudur burdayım annecim diyor

Selamlar sizin için çok mutlu oldum hayırla güzellikle alin kucağınıza benimde 7 günüm dün kan vermiştim bugün sonuc cikti 16.75 çıkmış lekenmemde oldu bugün inşallah cumartesi kan testi günüm var iyice yükselmiş olur

Adet gibi bile ağrınız olmadı mı demekki bosuna endiselenmisim cidden
Cidden hiç olmadı 2 3 kere karnım ağrır gibi oldu ama o da çok çok hafifti belirti diyemem gerçekten belirti aramamak en güzeliymiş ve bende gözlerimle gördüm belirti yaşayıp negatif olanları da kafanız rahat olsun herkesinki farklı oluyor belirti yok diye bebekte yok diye düşünmeyin

Ay inanın kendimi yiyordum gögüslere bakıyorum ağrı yok karnımda bisey yok sıkıntı yok sadece hafif bel ağrısı var kesin olmadı diyip duruyorum kalitemde düsük olunca umut oldunuz

Ay inanın kendimi yiyordum gögüslere bakıyorum ağrı yok karnımda bisey yok sıkıntı yok sadece hafif bel ağrısı var kesin olmadı diyip duruyorum kalitemde düsük olunca umut oldunuz
İnanın günde 3 fitil koyuyorum 10 gündür her gün progestan iğne vurunuyorum günde 3 defada estrofem kullanıyorum hala ne göğüslerim ağrıdı ne karnıma belime bişey oldu 2 3 gün önce çok az da olsa ara sıra anlık bir karın ağrısı olmuştu günlerdir o da yok Herşey yolunda sanırım ki ağrı sızı yok diyelim

Bu arada 3. Gün embriyosuyla da çok hamile kalan gördüm hepsine de maşallah dedim nasip olunca hiçbirşeyin önemi yok diyelim inşallah

Kızlar girmeyeli neler olmuş burada. mayala katar canım hamileymişsin tablodan baktım şimdi çok çok sevindim sağlıcakla kucağına aldığın haberlerini de duyarız inşallah
Ben hala adet olmayı bekliyorum opudan sonra ikinci adet gecikiyor diyorlardı ama bu kadar olacağını sanmıyordum. Doktorumla bir konuşayım ben en iyisi

Ah ne güzel konusuyorsunuz insallah güzel haberleri buraya verebilmek nasip olur benim de
İnşallah canımmm kalbini gönlünü kafanı rahat tut arkadaşlar ne yaptı bilmem ama ben sadece 2 gün yattım desem yeri sonra rutin evde oturdum kalktım rahat hareket ettim her gün iğneye gittim geldim yarım saatlik yol yürüdüm 2 kere akşam oturmasına felan gittim doktorumda zaten 3. Günden sonra çalışıyorsan işine devam edebilirsin demişti o da öyle diyince hiç kasmadan çok rahat ama tabi bir tık da yavaş rutinime devam ettim

Progesteronum 0,050 çıkmış yani tedaviye başlıyoruz. Estrofemle rahim kalınlaştırıcaz.
Her şey iyiyse 13-14 mayıs gibi transfer yaparız dedi doktor
Yaaa ne güzel bir haber bu canımm sayılı gün çabuk geçeerr ah bu transfer günlerini almayı nasip etsin allahım bana da
Çok Heyecanlı nerdeyse 2 hafta sonraaa. Bu süreçte estrofem harici bir şey kullanacak mısın kuzuu

Kuzum ben folik asit, d vitamini, omega 3 balık yağı ve koenzim q10 kullanıyorum. Hepsi de rahmi güçlendirici ve tutunmaya yararlı şeyler. Hemşirelerime de danıştım hepsi onay verdi.

Opu döneminde sadece folik asit ve d vitamini kullandım ama şimdiki aklım olsa inositol falan da kullanırdım. Takviyeyi ihmal ettim.

Onun dışında doğal olarak kahveyi ve paketli gıdayı azaltacağım, nar suyu ve yaban mersini aldım onları tüketeceğim kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…