• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım bu sefer vaktinde zamanında kucağına alırsın inşallah 🤲❤️ durumun nasıl kanaman durdu mu canım Allahım mucizeni sana bağışlasın inşallah Amin 🫶🏼
Allah razı olsun canım amin inşaallah kanamam bir daha olmadı çok şükür bebeğimi de görseydim bi içim rahatlayacak

Amin canım Allah razı olsun🙏 Rabbim seninde yüzünü en yakın zamanda güldürsün ins.🤲 Neden canim erken doğum mu oldu kalbi mi durdu😔 ya işte burda biz birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki hep aynı yerden yaraliyiz bunu yaşamayan nasıl tahlil edebilir ki🤷‍♀️

Amin canım sen nasılsın kuzum iyi misin doktora gittin mi İnşallah 🤲🥰

Amin canım Allah razı olsun🙏 Rabbim seninde yüzünü en yakın zamanda güldürsün ins.🤲 Neden canim erken doğum mu oldu kalbi mi durdu😔 ya işte burda biz birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki hep aynı yerden yaraliyiz bunu yaşamayan nasıl tahlil edebilir ki🤷‍♀️
Genetik rahatsızlığı vardı canım böbreklerinde sorun vardı bir de .Amin inşallah Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Canım benim belirti arama herkeste aynı şeyler yaşanmaz gönlünü ferah tut sakin kal düşünmemeye çalış inşallah Rabbim mucizelerini sana nasip etmiştir biraz pozitif ol kendini strese katma rahatla Allahım seni sevindirsin inşallah Amin 🤲💕
Hiç bir belirtim olmadı cnm bnmde ne kramp ne kasılma ne ağrı

Amin canım sen nasılsın kuzum iyi misin doktora gittin mi İnşallah 🤲🥰
Ya alt karnım patlayacak gibi yani hep bir ağrı bişey var orda tam ağrı da değil doluluk mu desem bilmiyorum ne desem tarifte edemiyorum 🫣 doktora Perşembe gidicem ins. Bı gitsem en azından 1 hafta rahat ediyor içim😀 yani yatıyorum hep ne yapayım korkuyorum böyle olunca da hepten🤷‍♀️ böyle böyle atlaticaz ins.🙏 Bazen hamile olduğumu unutuyorum hicbiseyim olmuyor ama çok nadir zamanlarda🤗

Genetik rahatsızlığı vardı canım böbreklerinde sorun vardı bir de .Amin inşallah Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Rabbim bıdaha göstermesin canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins.🙏 Senin kaç haftalık kalp atışını duydun mu 🥰

Selam canım.Ben hiç gebelik yaşamadım ama burda gördüğüm kadarıyla belirti yaşayıp gebe olmayan,belirti yaşamayıp gebe kalan insanlarda olmuş.içini ferah tut.bünyeden bünyeye değişiyor🌸sağlıkla gelsin miniğiniz inşallah tutunsun sıkı sıkı❤️
Ah canım beniim amiiin insallah sıkı sıkı tutunmuştur evladım banaa 🥰🥰

Back
X