- 4 Aralık 2024
- 5.562
- 6.112
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.441
Arkadaşlar buraya sizde normal sayfadan giriyorsunuz değilmi yoksa bi applicationı varmı ? Reklam çıkıp duruyo sayfada sinir oldum
Evet işte sade temiz bi sayfa olsa şöyleNasıl reklam ürün reklamları benim de karşıma çıkıyor evet normal giriyorum
Evet işte sade temiz bi sayfa olsa şöyletam bişey yazıyorum reklam geliyo falan
Kizlar 5+5 haftalik oldum ama bugün kahverengi akıntım başladı çok kötüyüm başına gelen var mi
Öyle tabi sağlıkla zamanında gelsin de 2 aydır yatıyorum 7 ay daha yatarımHerkesin gebeliği bir olmaz sen kimseye kulak asma canım benim moralini yüksek tut kimi hamile olduğunu bilmez hoplaya zıplaya günlerini bitirir kimi de sürünerekönemli olan bebişin sağlıklı büyümesi ve vaktinde gelmesi gerisini salla gitsin
Öyle yapıcam kafam çok karıştı yaCanım çok geçmiş olsun öncelikle, beta değeri hemen düşmeyebiliyor bir süre daha test yaptırıp takip et istersen
Dr gorustum kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama kasık ağrım da varGeçmiş olsun canım doktorunla görüşmelisin moralini bozma buradaki çoğu kişi yaşadı Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Öyle tabi sağlıkla zamanında gelsin de 2 aydır yatıyorum 7 ay daha yatarımağrı olunca yinemi aynı şeyler olacak diye tedirgin oluyorum sadece ama biliyorum ki ne olacaksa olacak yani alnimiza ne yazildiysa o Rabbim güzel yazılar yazmış olsun ins.
Dr gorustum kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama kasık ağrım da var
Dimi Allah razı olsun onlardan yoksa aklımıza gelip alamayızBenim de öylebize ürün tanıtımı yapıyorlar belki lazım olan eşyalar olursa alırız diye
heyecandan ve yoğunluktan unuttum bitanem.Pozitifim Allah ıma binlerce şükür... Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Amin. Ayrıca Allah herkese nasip etsin inşallah
6. Gün embriyosu, 7. Gün test yapmış oldum. Çoğunlukla silik çizgi görmüş sanki herkes o yüzden de umudum kırıldı maalesefKaçıncı gün yaptın testi henüz erken olabilir
heyecandan ve yoğunluktan unuttum bitanem.Pozitifim Allah ıma binlerce şükür... Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Amin. Ayrıca Allah herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Bundan önce ben de bir topic açmıştım.Embriyolarım yavaş ilerliyor diye.Orada beni teselli etmiştin…Bugünü görmek nasip oldu çok şükürCanım benim çok sevindimmaşallah sağlıcakla gelsin minik mucizen
Ay inşallah inşallahDur bakalım umudunu kaybetme belki geç yerleşmiştir idrara daha geçmemiş olabilir dilerim mucizen seninledir inşallah Amin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Bundan önce ben de bir topic açmıştım.Embriyolarım yavaş ilerliyor diye.Orada beni teselli etmiştin…Bugünü görmek nasip oldu çok şükürmaşallah.Bol dua edelim…
Ben doktora gidemedim Almanya’dan mail geldi Berlin’e gitmem lazım eski çalıştığım yerde sıkıntı çıkmış benim evraklarda kâğıt kürek işleri yapmam lazımLunaLovegoodd @fatsek kızlar günaydın. Benim sadece tek bir 3. gün embriyom var o yüzden biraz gerginim açıkçası. Sizde durumlar nasıl?
Bu süreçte herhangi bir takviye kullanacak mısınız? Ben folik asit ve d vitamini kullanıyorum ama ayrıca transfer hazırlık ve sonrası için balık yağı ve koenzim q10 takviyesi sipariş ettim.
Ayrıca embriyo glue yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?