Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Öyle tabi sağlıkla zamanında gelsin de 2 aydır yatıyorum 7 ay daha yatarım ağrı olunca yinemi aynı şeyler olacak diye tedirgin oluyorum sadece ama biliyorum ki ne olacaksa olacak yani alnimiza ne yazildiysa o Rabbim güzel yazılar yazmış olsun ins.

Rabbim sürecini kolaylaştırsın inşallah canım sen gönlünü ferah tut

_tiffany_ canım bugün test günün inşallah hayırlı güzel haberler almak nasip olsun canım
heyecandan ve yoğunluktan unuttum bitanem.Pozitifim Allah ıma binlerce şükür... Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Amin. Ayrıca Allah herkese nasip etsin inşallah

Canım benim çok sevindim maşallah sağlıcakla gelsin minik mucizen
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Bundan önce ben de bir topic açmıştım.Embriyolarım yavaş ilerliyor diye.Orada beni teselli etmiştin…Bugünü görmek nasip oldu çok şükür maşallah.Bol dua edelim…

Rica ederim canım benim ne demek Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım benim bebişin sağlıcakla büyüsün gelsin Amin çok şükür hamdolsun Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah Amin
Öyle mi hiç hatırlamıyorum canım benim bugünlere hamdolsun

Ben doktora gidemedim Almanya’dan mail geldi Berlin’e gitmem lazım eski çalıştığım yerde sıkıntı çıkmış benim evraklarda kâğıt kürek işleri yapmam lazım bidaha ki aya ertelemek zorunda kaldım çünkü doktor yolculuk u önermedi bir de yorulmamak lazımmış benim 11 tane var 5. Gün dondurulmuş normalde 20 taneydi ama çok nakit istediler. Ben balık yağı magnezyum folik çinko b12 ve d kullanıyorum canım. Allah büyük hiç gerilme kendini strese sokma güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…