Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaa öyle mi dersin 2 mayıs günüm az kaldı gerçi
Hepimiz test yaptığımızda etkileniyoruz yani şimdi onu dikkate alma desem biliyorum elinde değil ama o teste odaklanıp ta negatif düşünmekte iyi değil belkide olumlu giden bişeyleri stresle etkileyeceksin. Belki geç tutunmuştur az daha sabret bence

Anladım canım maaşallah .Amin inşaallah 1 Mayıs’ta güzel haberlerle gelelim Allah’ın izniyle

Ben de yaşamıştım .Çok kötü bir şey 2.5 litre su çekmişlerdi .Ve biz ne olduğunu anlayana kadar da Ordan oraya gitmiştik .Dönerken iç organlarım yerinden oynuyordu resmen

Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bence de kan testine odaklan.Ayrıca ne zaman yaptın testi? Sabah mıydı ilk idrar mıydı? Bunlar çok etkiliyor.Sabah ilk idrarla silik çıkarken öğlen ya da akşam çıkmayabiliyor

Maşallah canım gözün aydın olsun inşallah dilerim sağlıcakla ilerler kucağına alırsın inşallah Amin
Amiinnn ALLAH razı olsun canım benim
RABBIM isteyen herkese nasip etsin inşallah 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidecez
Ay tam biseyi atlattık derken başka bisey basliyor şimdi de kalp atışını duyacakmiyim diye düşünüyorum
biz bu cocuklari doğurana kadar heyecan ve stresten 9 doğuracaz

Kesinlikle al benden de o kadar:) Allah tamamına erdirsin hepimizi

Onu da duyarsın inşallah sen gönlünü ferah tut hayatımız beklemekle geçti gülüm Amin inşallah

K kncek canım yarın transferin var dilerim herşey sağlıklı güzel olsun senin için Allahım nasip etsin dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur anneciğini hiç bırakmasın inşallah Amin şans senden yana olsun dualarım seninle canım

Ay sağol böyle duyunca bile bi rahatlıyor insan

Ben de yaşamıştım .Çok kötü bir şey 2.5 litre su çekmişlerdi .Ve biz ne olduğunu anlayana kadar da Ordan oraya gitmiştik .Dönerken iç organlarım yerinden oynuyordu resmen
Aaaa gerçekten mi çok üzüldüm benden su çekmemişlerdi ama seninki daha kötü olmuş çok üzüldüm balım geçmiş olsun tekrar , Allah bi daha göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…