- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.461
Bence o teste odaklanma kan testini bekle6. Gün embriyosu, 7. Gün test yapmış oldum. Çoğunlukla silik çizgi görmüş sanki herkes o yüzden de umudum kırıldı maalesef
Kızlar keseyi de gördük çok şükür 1 tane tutmuş gönül isterdi ikisi de tutsun ama buna da şükür RABBIM bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaa öyle mi dersin 2 mayıs günüm az kaldı gerçiBence o teste odaklanma kan testini bekle
Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinheyecandan ve yoğunluktan unuttum bitanem.Pozitifim Allah ıma binlerce şükür... Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Amin. Ayrıca Allah herkese nasip etsin inşallah
Hepimiz test yaptığımızda etkileniyoruz yani şimdi onu dikkate alma desem biliyorum elinde değil ama o teste odaklanıp ta negatif düşünmekte iyi değil belkide olumlu giden bişeyleri stresle etkileyeceksin. Belki geç tutunmuştur az daha sabret benceYaa öyle mi dersin 2 mayıs günüm az kaldı gerçi
Anladım canım maaşallah .Amin inşaallah 1 Mayıs’ta güzel haberlerle gelelim Allah’ın izniyleCanım benim 10+2 bende 1 Mayıs'ta gidicem kontrole. Umarım ikimizinde sorunsuz geçerben 6. haftada lekelenme olunca gitmiştim doktora şans eseri hem keseyi hem kalp atışını o zaman duymuştum canım. Ama tüp bebek doktorum 7. Haftaya randevu vermişti aslında acile gidince orda erken duymuştum
Çok teşekkür ederimTebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de yaşamıştım .Çok kötü bir şey 2.5 litre su çekmişlerdi .Ve biz ne olduğunu anlayana kadar da Ordan oraya gitmiştik .Dönerken iç organlarım yerinden oynuyordu resmenBenim bildiğim kadarıyla Ohss riski oluyor bu durumlarda ve inanılmaz kötü bi olay şahsen ben oğlumda yaşadım ilk denememdi hamile kaldım kalp atışını dinlediğim gün ohss geçirmeye başladım 10 gün sürdü hastanede yattım bu süreçte bebeğimi kaybedecektim az kalsın , bu denemem de ohss ihtimalim söz konusu olunca donmuş transfer edildi. Her şerde bi hayır vardır üzülme sıkma canını derler ya Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bence de kan testine odaklan.Ayrıca ne zaman yaptın testi? Sabah mıydı ilk idrar mıydı? Bunlar çok etkiliyor.Sabah ilk idrarla silik çıkarken öğlen ya da akşam çıkmayabiliyorHepimiz test yaptığımızda etkileniyoruz yani şimdi onu dikkate alma desem biliyorum elinde değil ama o teste odaklanıp ta negatif düşünmekte iyi değil belkide olumlu giden bişeyleri stresle etkileyeceksin. Belki geç tutunmuştur az daha sabret bence
Amiinnn ALLAH razı olsun canım benimMaşallahcanım gözün aydın olsun inşallah dilerim sağlıcakla ilerler kucağına alırsın inşallah Amin
Kesinlikle al benden de o kadar:) Allah tamamına erdirsin hepimiziAmiinnn ALLAH razı olsun canım benim
RABBIM isteyen herkese nasip etsin inşallah2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidecez
Ay tam biseyi atlattık derken başka bisey basliyor şimdi de kalp atışını duyacakmiyim diye düşünüyorum
biz bu cocuklari doğurana kadar heyecan ve stresten 9 doğuracaz
Amiinnn ALLAH razı olsun canım benim
RABBIM isteyen herkese nasip etsin inşallah2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidecez
Ay tam biseyi atlattık derken başka bisey basliyor şimdi de kalp atışını duyacakmiyim diye düşünüyorum
biz bu cocuklari doğurana kadar heyecan ve stresten 9 doğuracaz
AmiiinnnnKesinlikle al benden de o kadar:) Allah tamamına erdirsin hepimizi
Aynen öyle neyse sağ salim kucağımıza alalım da varsın ömrümüz beklemekle geçsin annelik kolay değilOnu da duyarsın inşallah sen gönlünü ferah tut hayatımız beklemekle geçti gülümAmin inşallah
Aynen öyle neyse sağ salim kucağımıza alalım da varsın ömrümüz beklemekle geçsin annelik kolay değil
Ay sağol böyle duyunca bile bi rahatlıyor insanHepimiz test yaptığımızda etkileniyoruz yani şimdi onu dikkate alma desem biliyorum elinde değil ama o teste odaklanıp ta negatif düşünmekte iyi değil belkide olumlu giden bişeyleri stresle etkileyeceksin. Belki geç tutunmuştur az daha sabret bence
Aaaa gerçekten mi çok üzüldüm benden su çekmemişlerdi ama seninki daha kötü olmuş çok üzüldüm balım geçmiş olsun tekrar , Allah bi daha göstermesinBen de yaşamıştım .Çok kötü bir şey 2.5 litre su çekmişlerdi .Ve biz ne olduğunu anlayana kadar da Ordan oraya gitmiştik .Dönerken iç organlarım yerinden oynuyordu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?