- 4 Aralık 2024
- 5.562
- 6.111
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.341
Pozitif alan kızlarım belirtileriniz var mıydı benim 4. Günün kasık ağrısı falan hicbisey yok cok moralim bozuldu olmadı herhalde
Amin canm inşallah hepimiz sağlıkla geçiririz gebeligimiziKorkma canım ilaçların etkisiyle de olabilir doktoruna sor istersen dinlenmeye çalış Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Vala bence belirti aramayın. Benim 3 gündür feleğim şaştı. Geceleri kasik ağrısından yatamiyorum. Sabah uyanıyorum sanki o ağrıları ben yaşamamışım. Moralim bozuk. Adet olacağım diyorum. Olumlu düşünemiyorumPozitif alan kızlarım belirtileriniz var mıydı benim 4. Günün kasık ağrısı falan hicbisey yok cok moralim bozuldu olmadı herhalde
Çok teşekkür ederim, nasıl güzel bir kalbin var senin herkese yetişiyorsunAleyküm selam canım çok geçmiş olsun
İnşallah bir daha yaşamazsın Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah uzan dinlen ağır işler yapma ilaçların etkisiyle de kanama olabiliyor dikkat et kendine
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 2 kaybım var ve biri 23 haftalık baya tramvatikValla içimi rahatlatmaya çalışıyorum canm iyi olacak diye daha önce 3 kaybım var ama hiçbiri benden kaynakli değildi eşimin sperm dnasi hasarliydi bebeklerin hep kromozom bozukluğu vardı şimdi ki embriyom genetikli sağlıklı geldi inşallah artık kötü şeyler yaşamayız
Canım ben transfer hazırlığındayım o yüzden şu an rahmin uygunluğuna bakmak için sadece progesteron baktılar evet. Reglinin 2. günü alınmış oldu.Canım günaydınn, progesteronu senden reglin kaçıncı günü almış oldular. Bir tek progesteron mu baktılar dün?
Çok teşekkür ederim, nasıl güzel bir kalbin var senin herkese yetişiyorsunallahım sağ Salim bebeklerine kavuştursun seni
Canım günaydınn, progesteronu senden reglin kaçıncı günü almış oldular. Bir tek progesteron mu baktılar dün?
Amin canım insan onları duyunca üzülüyor ister istemez benim olmadı mı diye dua edin bana nolurCanım benim belirti arama herkeste aynı şeyler yaşanmaz gönlünü ferah tut sakin kal düşünmemeye çalış inşallah Rabbim mucizelerini sana nasip etmiştir biraz pozitif ol kendini strese katma rahatla Allahım seni sevindirsin inşallah Amin
Bende de hicbisey yok anlamadım valla kuzum afedersin gaz problemi dısında bisey yokVala bence belirti aramayın. Benim 3 gündür feleğim şaştı. Geceleri kasik ağrısından yatamiyorum. Sabah uyanıyorum sanki o ağrıları ben yaşamamışım. Moralim bozuk. Adet olacağım diyorum. Olumlu düşünemiyorum
Yediklerine çok dikkat et. Sulu ye. Gaz sorunu çözülür. Ben öyle harika sindirime sahip değilim. Kabızlık olmasa da 4 güne tuvalete çıkan biriyim. Ama sulu yedikçe bu sorunum ortadan kalktı. En büyük korkumdu.Bende de hicbisey yok anlamadım valla kuzum afedersin gaz problemi dısında bisey yok
Teşekkür ederim canım dikkat edeceğimYediklerine çok dikkat et. Sulu ye. Gaz sorunu çözülür. Ben öyle harika sindirime sahip değilim. Kabızlık olmasa da 4 güne tuvalete çıkan biriyim. Ama sulu yedikçe bu sorunum ortadan kalktı. En büyük korkumdu.
Yo korkma inşallah kötü bi durum değildir.Kan testi yapmadım erken gebelik testinde de 2 gün üst üste silik gördüm. Şuan devam eden bi kanamam yok ağrımda yok ama işte tedirginim yinede
Amin canım insan onları duyunca üzülüyor ister istemez benim olmadı mı diye dua edin bana nolur
Amiin canım beniiim insallah güzel sonuclar alırıızzEmin ol belirti yaşayan çoğu negatif oldu üzülme lütfenDualarım seninle Allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah Amin
İnşallah teşekkür ederimYo korkma inşallah kötü bi durum değildir.
Çok erkenKızlar 5. Günün dondurulmuş embriyo erken yaptım dayanamadım yine test gününü beklemeyesanki ben çizgi görüyorum ama
Hayır.benden kan almadılar bu da biraz kafama takılmıştı.Alttan muayene etti.rahime baktı iyi olduğunu söyledi ve estrofemle diofol diye bi folik asit başkattı.Ben hipotiroit hastasıyım zaten ilaç kullanıyordum bana dahiliyeye gidip bu değerime baktırmamı istedi.Dahiliye doktoru da tüm değerlerime baktı kendi alanıyla ilgili.Tabi içinde progestron değeri falan yok.Dahiliye bana magnezyum-dvitamini-b12 verdiCanım ben de dün başladım reglim bugün bitti. Bize yasaklamadı sadece 9 mayısta kontrolüm var muhtemelen o tarihten itibaren yasaklayacak.
Senden kan aldı mı progesterona bakmak için? Benden dün kan aldılar bugün sonucu çıkar öğleden sonra dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?