Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Pozitif alan kızlarım belirtileriniz var mıydı benim 4. Günün kasık ağrısı falan hicbisey yok cok moralim bozuldu olmadı herhalde

Canım benim belirti arama herkeste aynı şeyler yaşanmaz gönlünü ferah tut sakin kal düşünmemeye çalış inşallah Rabbim mucizelerini sana nasip etmiştir biraz pozitif ol kendini strese katma rahatla Allahım seni sevindirsin inşallah Amin

Pozitif alan kızlarım belirtileriniz var mıydı benim 4. Günün kasık ağrısı falan hicbisey yok cok moralim bozuldu olmadı herhalde
Vala bence belirti aramayın. Benim 3 gündür feleğim şaştı. Geceleri kasik ağrısından yatamiyorum. Sabah uyanıyorum sanki o ağrıları ben yaşamamışım. Moralim bozuk. Adet olacağım diyorum. Olumlu düşünemiyorum

Çok teşekkür ederim, nasıl güzel bir kalbin var senin herkese yetişiyorsun allahım sağ Salim bebeklerine kavuştursun seni

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 2 kaybım var ve biri 23 haftalık baya tramvatik benimde hergun yüreğim agzimda kendimi sürekli sakın tutmaya çalışıyorum inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malesef. Rabbime guvendim bu kadar sıkıntının arkasından ins. Güzellikler gelicek dua etmekten başka caremiz yok iyi düşünelim iyi olsun ins.

Canım günaydınn, progesteronu senden reglin kaçıncı günü almış oldular. Bir tek progesteron mu baktılar dün?
Canım ben transfer hazırlığındayım o yüzden şu an rahmin uygunluğuna bakmak için sadece progesteron baktılar evet. Reglinin 2. günü alınmış oldu.

Ama opu öncesi ben 2. gün hormonlarının hepsine baktırdım. Ayrıca benden tam kan sayımı, d vitamini, toxoplazma, rubella, hiv, hepatit ve smear istediler.
Eşimden de hiv, hepatit ve sperm testi istediler.

Çok teşekkür ederim, nasıl güzel bir kalbin var senin herkese yetişiyorsun allahım sağ Salim bebeklerine kavuştursun seni

Rica ederim canım benim o senin kalbînin güzelliği Amin Ecmain inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşalım vaktinde zamanında inşallah

Canım günaydınn, progesteronu senden reglin kaçıncı günü almış oldular. Bir tek progesteron mu baktılar dün?

Canısı sen Opu mu olacaksın bende transfer olacaksın sanıyordum Rabbim yüzüne baksın sağlıklı kaliteli yumurtaların kaliteli sağlıklı Altın embriyoların olsun inşallah Amin

Amin canım insan onları duyunca üzülüyor ister istemez benim olmadı mı diye dua edin bana nolur

Bende de hicbisey yok anlamadım valla kuzum afedersin gaz problemi dısında bisey yok

Bende de hicbisey yok anlamadım valla kuzum afedersin gaz problemi dısında bisey yok
Yediklerine çok dikkat et. Sulu ye. Gaz sorunu çözülür. Ben öyle harika sindirime sahip değilim. Kabızlık olmasa da 4 güne tuvalete çıkan biriyim. Ama sulu yedikçe bu sorunum ortadan kalktı. En büyük korkumdu.

Kızlar 5. Günün dondurulmuş embriyo erken yaptım dayanamadım yine test gününü beklemeye sanki ben çizgi görüyorum ama

Eklentiler

• IMG_6012.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_6011.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 27
Hayır.benden kan almadılar bu da biraz kafama takılmıştı.Alttan muayene etti.rahime baktı iyi olduğunu söyledi ve estrofemle diofol diye bi folik asit başkattı.Ben hipotiroit hastasıyım zaten ilaç kullanıyordum bana dahiliyeye gidip bu değerime baktırmamı istedi.Dahiliye doktoru da tüm değerlerime baktı kendi alanıyla ilgili.Tabi içinde progestron değeri falan yok.Dahiliye bana magnezyum-dvitamini-b12 verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…