- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.161
Varrrrrr valla var ben gördüm bnde böyle öğrendimay hadi inşAllah canım benm
Tarasfer rahat şekilde oluyormu yoksa anestezi mi dhaa rahat doğrusu bn altan muane falan olurken pek bilmiyorum yani kendimi asla kasmam anestezi almadan yapmayı düşünüyorum sizce hangisi?
Valla bacımsu evdym hep biraz modum düşük ama okuyorum da çok şey kaçırmışım gibiSen nerdesin sen nerdedir
Bende öyle düşünüyorum ya hayırlısi ileVajinal muayenenin aynısı canım hiç korkulacak birşey yok hiç hissetmiyorsun ben hep normal yaptırdım gayet rahattı
Bende öyle düşünüyorum ya hayırlısi ile
Valla bacımsu evdym hep biraz modum düşük ama okuyorum da çok şey kaçırmışım gibisen naptın
Rabbim güç kuvvet veriyor bizlereAmin canım zaten muayenede kasmıyormuşsun aynısı anestezi almaya gerek yok normalde ben iğneden çekinen biriyim ona rağmen bilmiyorum
Faydali mi bacim ?İncir ve zeytinyağı kayisidan daha etkili sanki kayısıya bir süre sonra alıştı benim bünyem ben geceden zeytinyağına bı tane incir koyup sabah onu yiyorum biraz kötü tadı zeytinyağıyla ama mecbur
Rabbim güç kuvvet veriyor bizlerebugün doktoruma danıştım embryo gule yapabilir miyiz diye eğer istersen yaparız dedi. Sizce gerek varmi
Sorma ya bi türlü düzelmediEvet ya iğnelerde yapıyor bende çok şişkinlik olduinşallah ilerki zamanlarda düzelir inşallah
Sorma ya bi türlü düzelmediilerde de nolur böyle olmayalım ya
Evet kuzu çok faydalı sağlık olarakta faydalı zaten kabızlığa da çok iyi geliyor. Geceden bir inciri 4e böl zeytinyagina koy sabah ye mutlaka faydasını göreceksinFaydali mi bacim ?olmadi onu yapayim
Ay ciddimisin kuzum ya böyle söylüyorsunuz ya bir tarafım inanmak istiyor bir tarafim seni teselli ediyorlar diyorVarrrrrr valla var ben gördüm bnde böyle öğrendimay hadi inşAllah canım benm
Ay ciddimisin kuzum ya böyle söylüyorsunuz ya bir tarafım inanmak istiyor bir tarafim seni teselli ediyorlar diyorinşallah canım yarin inşallah var mi yok mu anlicaz artik
Bacim bu inciri yicem dimi zeytinyağını iç deme banaEvet kuzu çok faydalı sağlık olarakta faydalı zaten kabızlığa da çok iyi geliyor. Geceden bir inciri 4e böl zeytinyagina koy sabah ye mutlaka faydasını göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?