Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayne elimden geleni yapayım bn takdir Allah'ın dır. Hangi kliniğe gidyorusnuz acaba

Canım malesef kimse empati yapmıyor seni herşeyi basardigin için çok güçlü sanıyorlar.benimde çevremde herkes içiyor başta kocam ve ben tiksindim ona rağmen devam ediyor. Bende yanıma yanastirmiyorum ceza olarak çünkü aşırı midem bulanıyor. İns. Sende hamile kalınca benim gibi tiksinirsin transferden sonra zorladı biraz tabi 10 gün o zamanda arkadaşım motive etti çocuk nöroloji uzmanı çocuğa neler olabileceğini anlattı inan vicdanın el vermiyor icmeye. Her nefeste kalbi duruyormuş sonradan tekrar atması tamamen nasipmis meselaee engellilik olasılığını arttırması ayrı bir olay zaten, düşük riski sende bunları düşün basarabilirsin

Üç litreyi devirdiysen iyidir
Kuru Erik , incir , elma bunlarda iyi geliyor bağırsakları çalıştırıyor canım kayısı suyu bile içebilirsin Rabbim şifa versin inşallah brokoli de iyi gelir seviyorsan
Kuru erik hariç brokoli dahil bayilirim. Yaparim be seve seve hem şifa olsun hem afiyet olsun dimi ya

Oyyyyyy o neeeee tamam okumadim bu mesaji
Aşkım sen duphalac mıdır nedir ondan veriyorlar kabız olunca içtin mi. Valla ben onu içmemek için 1 litre zeytinyağı içerim kız o beni perişan ediyor gazman gibi dolastiriyor öyle bir karın ağrısı yapıyor ki mahvediyor. Valla bu çözümü buldum bende yap dua ediceksin bana

Oy canım o karın ağrısı ne kadar berbat hiç değmez doğal devamkee

Oy canım o karın ağrısı ne kadar berbat hiç değmez doğal devamkee
Ya ben bide hastane de yatıyordum anneciğim de yanımda 25 gün falan kaldık ee kadın kabız oldu tabi hastanede hareketsizlik kuru yemekler. Dedim anne bı iç şundan ay hala söylüyor kadın ama öyle bir oldu ki o gece artık acımızı unuttuk gülme krizlerine girdik ama böyle bir gaz yok ölüyorum sanmış bana ne verdin diyor. Kalbi falan sıkışmış gazdan aslında öyle sandı çok kötüydü

Yazık ya mahvolmuş onun yerine birkaç kere merdiven inip çıksaydı daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…