Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Sen kayıtsız ol dua edin ben hamiş kalayım bize özel tüp bebek hamişleri grubu kurmak nasip olsun
Hamiş kalacaksin dua ediyoruz zaten ama biliyorum öyle hissediyorum bu sefer hepimiz zaferle çıkacağız burdan hatta doktor bana yarın yatmana gerek yok halay cekebilirsin diyecek o kadar yüksek hissediyorum bak düşün sen çocukları 3lersin ben sana diyim ikizler geliyor

Özkan hoca iletişimi iyi bi doktora benziyor bence neden öyle dediniz

Yaa canım senin dilin neler söylüyor ya Ağzın bal yesin inşallah Amin Amin inşallah güzel arkadaşım çok teşekkür ediyorum güzel desteklerin duaların için

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim inşallah bu sefer mucizem benimle kalır Allah’ın izniyle
Tabiki Allah'ın izniyle seninle kalacak kuzum senin kalbinin güzelliği, aldığın o kadar dua varken Rabbim bu duaları geri çevirmeyecektir bizde bu sefer oldu diyip halaya durucaz bak gör

Merhaba. Ben bugün histeroskopi polip ameliyatı ile rahmimdeki polipleri aldırdım. Bu işlem esnasında rahmime çizikler de atmış doktorum. Sanırım tutunmayı artırıyomuş bu işlem. Aranızda yaptıran veya bilgi sahibi olan var mı

Hm dikkat et cnm benim o zmn

Amin inşallah hayırlısı diyorum, çok zormuş dayanmak ben bu kadar yıkılacağımı bilmiyordum kendime bir tülü gelemiyorum

Canımsın çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum ben bu tüp bebekte ne yaşanmaması gerekiyorsa hepsini yaşadım her seferinde öyle hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam hele de pozitif oldu heveslendik umut bağladık ama kaybedince daha çok sarsıldım resmen kimseyle görüşmek bile istemiyordum o derece herşeyden soğumuştum hayat anlamsız geliyordu ben bu acıyla nasıl yaşardım diyordum çok kötü günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim ve toparladım Elhamdüllilah Buda benim imtihanım bu acıları yaşamam gerekiyormuş dedim kabullendim ama tekrardan güçlü bir şekilde ayağa kalktım ve benim yumurtalarım az çıkmasına rağmen embriyolarım az oluşmasına rağmen hiç ümitsizliğe kapılmadım Allah dilerse dedim oldurmayanı oldurur bunu anlatmamın sebepi yalnız olmadığını bil canım

Sende sakın ümitsizliğe kapılma çok zor üzüntünü yaşa ağla içini dök yeniden ayağa kalk vakti gelince emin ol Allah sana mucizeni ummadığın bir anda gönderecektir yeter ki sağlığın yerinde olsun Rabbim herşeyin hamileliğin de evlatında hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın canım benim sana sımsıkı sarılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…