- 4 Aralık 2024
- 4.357
- 4.724
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.201
Ya diyorki yan odadan gelicekler şimdiYazık ya mahvolmuş onun yerine birkaç kere merdiven inip çıksaydı daha iyi olurdu
Ya diyorki yan odadan gelicekler şimdibu nasıl bı gaz nasıl sesli ama onda daha büyük bı etki yapmisti. Çok fenaydı
Yok kuzum içmedim herhalde hatırlamıyorum simdi hatırladığım için tercihimi hangisinden yana yapayim bilemedimAşkım sen duphalac mıdır nedir ondan veriyorlar kabız olunca içtin mi. Valla ben onu içmemek için 1 litre zeytinyağı içerimkız o beni perişan ediyor gazman gibi dolastiriyor öyle bir karın ağrısı yapıyor ki mahvediyor. Valla bu çözümü buldum bende yap dua ediceksin bana
Şuanda evde var gördükçe at şunu diyorAy allahım yarabbim şimdi kendini kötü hissetmiştir
Şuanda evde var gördükçe at şunu diyorins. Mecbur kalmayiz kullanmayiz
Eder canim ins. Merak etmeYok kuzum içmedim herhalde hatırlamıyorum simdi hatırladığım için tercihimi hangisinden yana yapayim bilemedimama mutlaka dediğini dedicem inşallah fayda eder ya
İnşallah kuzum yarin incir alip yapayim ne kaybederim ki tut burnunu iç dimiEder canim ins. Merak etme2-3 gün iç düzene girersin ins.
İnşallah kuzum yarin incir alip yapayim ne kaybederim ki tut burnunu iç dimi
Bugün hiç bakamamıştım yazılanlara misafirim vardı, şimdi bakabildim. Aman Allahım maşallah ne kadar güzel haberlerin olduğu bereketli bir gün olmuş. İnşallah bizler de sizin yaşadığını mutlulukları yaşarız, lütfen bizlere de dua edin. Bebişleriniz sağlıkla gelsin kızlar.
Canım inşallah atın bebeklerimiz yerleşir sımsıkı tutunurlar rabbim bütün kardeşlerimizin içinde bizimde emeğimizi boşa cikarmasin rabbim burda müjdeli haberler almayı vermeyi hepimize nasıl etsin mayalam bacım rabbim o güzel kalbine göre versin inşallahmayala katar bendeniz
L Lotus3801 hanımcımla beraber transfere gidiyoruz bize bol şansdileyin kızçelerim bu uğurda çok emek ve mücadeleler verdik dilerim bu sefer vakti zamanı gelmiştir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim de inşallah herşeyden önce hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olmaları Rabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin evlatlarımızı inşallah Amin Ecmain inşallah
Aaa canım sikintisi varmı incirin ben onu bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ben hep faydasını gördüm ve duydum çünküEkstra kuru bile yiyebilirsin çok faydalısüt hormonun iyiyse sıkıntı olmaz
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin kucağıni doldursun gülüm rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canımCanimmayala katar ve canim L Lotus3801 güzellerim Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizlerle o masalara tek yatin iki üç kişi kalkın inşallah burada bekliyoruz sizleri en geniş haliyle yerleriniz hazirr
Canım inşallah atın bebeklerimiz yerleşir sımsıkı tutunurlar rabbim bütün kardeşlerimizin içinde bizimde emeğimizi boşa cikarmasin rabbim burda müjdeli haberler almayı vermeyi hepimize nasıl etsin mayalam bacım rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah
Aaa canım sikintisi varmı incirin ben onu bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ben hep faydasını gördüm ve duydum çünküAydın geliniyim haliyle onlar alistirdi zeytinyağını ağzıma suremzdim bende bekarken
Heyecandan uyku tutmuyor bir yatakta kaynanam bir yatakta ben dönüp duruyoruz sende durum nasıl cnmAmin Amin inşallah canım Allah razı olsun
Heyecandan uyku tutmuyor bir yatakta kaynanam bir yatakta ben dönüp duruyoruz sende durum nasıl cnm
Cumartesi kontrole gideceğim canım rahim kalınlığıma bakılacak ondan sonra transfer yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.Amin Ecmain inşallah çok şükür hamdolsun darısı biz bekleyenlerin başına canım benim bizde inşallah bu duyguları yaşarız Aminsenin transfer belli oldu mu
Cumartesi kontrole gideceğim canım rahim kalınlığıma bakılacak ondan sonra transfer yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?