- 4 Aralık 2024
- 4.345
- 4.700
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.141
Merhaba. Ben bugün histeroskopi polip ameliyatı ile rahmimdeki polipleri aldırdım. Bu işlem esnasında rahmime çizikler de atmış doktorum. Sanırım tutunmayı artırıyomuş bu işlem. Aranızda yaptıran veya bilgi sahibi olan var mı
Aaaaaa benimki de kiz ben hep turşu, ekşi ne varsa yemiştim de bende mi ters işledi bu sende mi
Çok şükür inşallah onlar sımsıkı tutunur sana en doğru zamanda canımVar 2 tane çok şükür
Tabiki Allah'ın izniyle seninle kalacak kuzum senin kalbinin güzelliği, aldığın o kadar dua varken Rabbim bu duaları geri çevirmeyecektirbizde bu sefer oldu diyip halaya durucaz bak gör
Amin canım inşallahMerhaba canım hoşgeldin
Çok geçmiş olsundilerim bebeğin gelince de sıkı sıkı tutunsun Allah’ın izniyle ben hiç o işlemlerden yaptırmadım düz ilerliyoruz
Yani aslında ye eksiği çıkar Ayşe'yi derlerAaaaaa benimki de kiz ben hep turşu, ekşi ne varsa yemiştim de bende mi ters işledi bu sende mi
Ben hep ekşi, tuzlu, turşu Allah ne verdiyseBen kızım da aksine hep diyordum tatlıolsun ilk üç ay ondan sonra çok canım birşeyler çekmiyordu hakkı çıkmadı Ayşe çıktı
Canım ben histeroskopi oldum rahim kazindi çizik atıldı ama hiç hatirlamiyorumMerhaba. Ben bugün histeroskopi polip ameliyatı ile rahmimdeki polipleri aldırdım. Bu işlem esnasında rahmime çizikler de atmış doktorum. Sanırım tutunmayı artırıyomuş bu işlem. Aranızda yaptıran veya bilgi sahibi olan var mı
Amin canım inşallahbir sonraki adetimden sonra transfer olacakmışım. Bu süreçte ne yapmam gerekiyo acaba dümdüz bekliyo muyuz ne yapmak nasıl beslenmek lazım hiçbir fikrim yok bir de ben iqos içiyorum kendimi o sigara değil o kadar zararı yok diye kandırıyorum hangi aşamada bırakmam lazım acaba transferden sonra mı
Aslında bu tez de kime göre neye göre doğruYani aslında ye eksiği çıkar Ayşe'yi derlerye tatlıyı çıkar hakkiyi buna göre sorun bende ama mayalada da ters tepmis baksana. Demekki çürük bu tezler
Ben hep ekşi, tuzlu, turşu Allah ne verdiysehayatimda yeşil domates turşusunu ağzıma sürmem nasıl istemiştim bulamayınca da oturup ağlamıştım allahtan bulduk yedim. Şimdi de ağzıma sürmüyorum
Yok yok bacım benden uzak tutUyy çok severim yeşil domates turşusunu bak sevmediklerini canın çekmiş
Ohhh süpersin kuzum transfer sonrasinda hepsi elinin altinda olacak. Ama aç karnina kayisiyi unutma kabiz olmamak lazimKızlarım yaban mersinide aldım tutunmada etkisi olduğunu duymuştum dedim bende yiyim birşey kaybetmem kabak çekirdeği badem ceviz organik yumurta kuru kayısı hepsi hazır
İncir ve zeytinyağı kayisidan daha etkili sanki kayısıya bir süre sonra alıştı benim bünyem ben geceden zeytinyağına bı tane incir koyup sabah onu yiyorum biraz kötü tadı zeytinyağıyla ama mecburOhhh süpersin kuzum transfer sonrasinda hepsi elinin altinda olacak. Ama aç karnina kayisiyi unutma kabiz olmamak lazimgerçi igneden mi bilmiyorum yiyorum yine duzelmedim ya
Ben çok aniden tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrendim öylesine kontrol diye adetimin 2. günü doktora gittik ertesi gün karnımdan iğne oluyodum. O aşamada sigarayı aniden bıraktım ama çevremde herkes o kadar çok sigara içiyor ki kimse de bu kız tedavi oluyo yanında içmeyelim sigarayı bıraktı demedi. Bir kere sinirden ve sigarasızlıktan ağladım herkes yanımda sigara içerken. O yüzden o stresi yaşamiyim diye günde birkaç tane içtim yumurta büyütürken. Şimdi transfere 1 ayım var bırakma konusunda daha hazırlıklı olurum inşallah asla ama asla istemiyorum transferden sonra içmeyiCanım inşallah hayırlısıyla o günlerde gelir Allah’ın izniyle bence transferden önce azaltmaya çalış ki transfer sonrası zorlanma olmasın bebişin tutunması için içmemek daha iyi olur canım
Vallahi bana sorarsan dümdüz bekledimtabi yumurta ceviz yeşillik falan yedim ama çokta dikkat etmedim niye saklim avokado çok sevmiyorum olmasa da olur ben bu sefer yumurta biyütmede çok organik yumurta yedim kabak çekirdeği yaban mersini falan çok yedim etkisi oldu mu bilemiyorum
Ohhh süpersin kuzum transfer sonrasinda hepsi elinin altinda olacak. Ama aç karnina kayisiyi unutma kabiz olmamak lazimgerçi igneden mi bilmiyorum yiyorum yine duzelmedim ya
Varrrrrr valla var ben gördüm bnde böyle öğrendimKizlar bugün transfer hariç altıncı günüm. Yarin serum alirken erken kana baktirmayi düşünüyorum. Bunu da yeni yaptim ama sonradan bu hayalet çizgi gibi cikti. Sizce var mi ? Umutlanayim mi ?
Ben çok aniden tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrendim öylesine kontrol diye adetimin 2. günü doktora gittik ertesi gün karnımdan iğne oluyodum. O aşamada sigarayı aniden bıraktım ama çevremde herkes o kadar çok sigara içiyor ki kimse de bu kız tedavi oluyo yanında içmeyelim sigarayı bıraktı demedi. Bir kere sinirden ve sigarasızlıktan ağladım herkes yanımda sigara içerken. O yüzden o stresi yaşamiyim diye günde birkaç tane içtim yumurta büyütürken. Şimdi transfere 1 ayım var bırakma konusunda daha hazırlıklı olurum inşallah asla ama asla istemiyorum transferden sonra içmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?