Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba canım hoşgeldin
Çok geçmiş olsun dilerim bebeğin gelince de sıkı sıkı tutunsun Allah’ın izniyle ben hiç o işlemlerden yaptırmadım düz ilerliyoruz

Tabiki Allah'ın izniyle seninle kalacak kuzum senin kalbinin güzelliği, aldığın o kadar dua varken Rabbim bu duaları geri çevirmeyecektir bizde bu sefer oldu diyip halaya durucaz bak gör

Oyy Oyy Canımsın ya Amin diyorum bu güzel dualarına Allah razı olsun bebeğim inşallah canım inşallah

Merhaba canım hoşgeldin
Çok geçmiş olsun dilerim bebeğin gelince de sıkı sıkı tutunsun Allah’ın izniyle ben hiç o işlemlerden yaptırmadım düz ilerliyoruz
Amin canım inşallah bir sonraki adetimden sonra transfer olacakmışım. Bu süreçte ne yapmam gerekiyo acaba dümdüz bekliyo muyuz ne yapmak nasıl beslenmek lazım hiçbir fikrim yok bir de ben iqos içiyorum kendimi o sigara değil o kadar zararı yok diye kandırıyorum hangi aşamada bırakmam lazım acaba transferden sonra mı

Ben kızım da aksine hep diyordum tatlı olsun ilk üç ay ondan sonra çok canım birşeyler çekmiyordu hakkı çıkmadı Ayşe çıktı
Ben hep ekşi, tuzlu, turşu Allah ne verdiyse hayatimda yeşil domates turşusunu ağzıma sürmem nasıl istemiştim bulamayınca da oturup ağlamıştım allahtan bulduk yedim. Şimdi de ağzıma sürmüyorum

Canım ben histeroskopi oldum rahim kazindi çizik atıldı ama hiç hatirlamiyorum yaklaşık 6 sene oldu çünkü sigaraya gelince o içtiğinde zararlı ve sigaradan kötü geldi bana aldım icemedim ben kötü bir örneğim transferle bıraktım ama hiç içmedim bidaha eğer yumurta falan toplanacaksa daha erken bırakmaya çalış istersen zor ama Rabbim tiksindirsin

Canım inşallah hayırlısıyla o günlerde gelir Allah’ın izniyle bence transferden önce azaltmaya çalış ki transfer sonrası zorlanma olmasın bebişin tutunması için içmemek daha iyi olur canım
Vallahi bana sorarsan dümdüz bekledim tabi yumurta ceviz yeşillik falan yedim ama çokta dikkat etmedim niye saklim avokado çok sevmiyorum olmasa da olur ben bu sefer yumurta biyütmede çok organik yumurta yedim kabak çekirdeği yaban mersini falan çok yedim etkisi oldu mu bilemiyorum

Kızlarım yaban mersini de aldım tutunmada etkisi olduğunu duymuştum dedim bende yiyim birşey kaybetmem kabak çekirdeği badem ceviz organik yumurta kuru kayısı hepsi hazır
Ohhh süpersin kuzum transfer sonrasinda hepsi elinin altinda olacak. Ama aç karnina kayisiyi unutma kabiz olmamak lazim gerçi igneden mi bilmiyorum yiyorum yine duzelmedim ya

Ohhh süpersin kuzum transfer sonrasinda hepsi elinin altinda olacak. Ama aç karnina kayisiyi unutma kabiz olmamak lazim gerçi igneden mi bilmiyorum yiyorum yine duzelmedim ya
İncir ve zeytinyağı kayisidan daha etkili sanki kayısıya bir süre sonra alıştı benim bünyem ben geceden zeytinyağına bı tane incir koyup sabah onu yiyorum biraz kötü tadı zeytinyağıyla ama mecbur

Ben çok aniden tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrendim öylesine kontrol diye adetimin 2. günü doktora gittik ertesi gün karnımdan iğne oluyodum. O aşamada sigarayı aniden bıraktım ama çevremde herkes o kadar çok sigara içiyor ki kimse de bu kız tedavi oluyo yanında içmeyelim sigarayı bıraktı demedi. Bir kere sinirden ve sigarasızlıktan ağladım herkes yanımda sigara içerken. O yüzden o stresi yaşamiyim diye günde birkaç tane içtim yumurta büyütürken. Şimdi transfere 1 ayım var bırakma konusunda daha hazırlıklı olurum inşallah asla ama asla istemiyorum transferden sonra içmeyi

Evet ya iğnelerde yapıyor bende çok şişkinlik oldu inşallah ilerki zamanlarda düzelir inşallah

Yaa canımsın inşallah Rabbim içmemeni nasip etsin çok zor insan alışkanlıklarından vazgeçmesi ama gebelikte sıkıntılı ah ah insanlarda anlayış yok ne yazık ki Sakız falan mı çiğnesen canın çektiğinde bilemedim ne iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…