Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tarasfer rahat şekilde oluyormu yoksa anestezi mi dhaa rahat doğrusu bn altan muane falan olurken pek bilmiyorum yani kendimi asla kasmam anestezi almadan yapmayı düşünüyorum sizce hangisi?

Tarasfer rahat şekilde oluyormu yoksa anestezi mi dhaa rahat doğrusu bn altan muane falan olurken pek bilmiyorum yani kendimi asla kasmam anestezi almadan yapmayı düşünüyorum sizce hangisi?

Vajinal muayenenin aynısı canım hiç korkulacak birşey yok hiç hissetmiyorsun ben hep normal yaptırdım gayet rahattı

Vignette canım senin artık mayısa kaldı ama sen burada topikte kayıtlısın başka yerde mayıs topigi açılmasa söyle burada seni güncellerim inşallah 🫶😍👼

Rabbim güç kuvvet veriyor bizlere 🤲❤️ bugün doktoruma danıştım embryo gule yapabilir miyiz diye eğer istersen yaparız dedi. Sizce gerek varmi

Amin canım benim inşallah normalde doktorların çoğu gereksiz olduğunu söylüyor amma bence garanti garantidir biz tüm önlemlerimizi alalım gerisi Rabbimin takdiri benim klinik zaten uyguluyor herkese ücretsiz bence zararı yok belki faydası az da olsa vardır diye düşünüyorum 🤔

Back
X