- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.301
Erken daha cnm benim bugün 11 günüm ve hala kan vermedim o derece sabırlı biriyimdirSen de sabırlı ol eminim ki Güzel sonuçlar elde edeceksin ama idrar testi yapabilirsin Yaptın mı hiç?
Pazartesi yaptım o kadar silik bir çizgisi vardı ki yok gibiydi çift çıktı yani birde bugün yaptım negatif çıktı belki daha yeni gelişiyordur diye düşünüyorum idrarda çıkmaz diyeKan verebilirsiniz ..
Amin hepimiz için inşallah. Sen ne durumdasın takip edemiyorum . Transfer oldun muuuHadi inşallah canım Allahtan hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum
Sakın haaa kendine mukayyet ol sert düşersen ALLAH muhafaza bebiş için kötü olur sonuca uzanarak bak bayılsan da en azından hazır vaziyette olursunvalla inanamayacaksınız bayılırım gerçekten
Kuzum yazdıktan sonra aklıma geldi saat farkı olduğuDaha birazdan gideceğim şu an kliniğin yanında cafede oturuyoruz vakit var diye
Erkek faktörlü bir sorun mu ?Evet devlette verdik bir sorun çıkarsa tedaviyi üroloji mi yapıyor acaba tüp bebek doktoru ilgileniyor mu
Ayy inşallah canımYarın dan baslıycakyine inşallah pozitif haberler cnm benim
Daha sonucu şimdi öğrendik anlayamadık ama anlıyorsanız bakar mısınızErkek faktörlü bir sorun mu ?
Benimde hiç belirtim yok göğüslerim doldu gibi hissediyorum sadece dünden beri o kadar. Bugün 8.gunumKızlarrr yarın transferin 10. Günü. Sadece 6. Ve 7. Gün lekelenme oldu. Regli sancısı gibi hafif sancım var. Onun dışında hiçbir şeyim yok. Umarım yarın güzel haberler alırım
sizler nasılsınız transfer sonrası nasıl belirtiler yaşıyorsunuz. ?
Ayy kan sonucun çok iyi cikmis canım çok mutlu oldum senin içinCanım 9.gün bu gün kan sonucum 282.2
inşallah canım benim çok teşekkür ederim dualarımdasınız
Gittin mi canımBende sabah gidiyorum doktora bakalım benim minnoşlar ne alemde herşey yolundaysa yarın alıp geleceğim inşallah
Pazartesi yaptım o kadar silik bir çizgisi vardı ki yok gibiydi çift çıktı yani birde bugün yaptım negatif çıktı belki daha yeni gelişiyordur diye düşünüyorum idrarda çıkmaz diye
Kan ver cnm sen için rahat olmazsaPazartesi yaptım o kadar silik bir çizgisi vardı ki yok gibiydi çift çıktı yani birde bugün yaptım negatif çıktı belki daha yeni gelişiyordur diye düşünüyorum idrarda çıkmaz diye
Oyyy kuzum kanla da garantilemis oldun çok şükürKızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah
Tm cnmSakın haaa kendine mukayyet ol sert düşersen ALLAH muhafaza bebiş için kötü olur sonuca uzanarak bak bayılsan da en azından hazır vaziyette olursun
Yap hayatım bklm neler olucakAyy inşallah canımyarın bende test yapmayın düşünüyorum da erken mi diye tedirginim bir yanım merakta
Akşam gidip acilden verecem . Bakalım inşallah sonucu güzel olur yaKan ver cnm sen için rahat olmazsa
İnşallah cnm benim inşallah❤Akşam gidip acilden verecem . Bakalım inşallah sonucu güzel olur ya
Hayırlısı olsun bende çiftin tutma şansı daha yüksek diye okudum hep ama benim başka embriyom yoktu olsa bende çift derdimEvet tek istedim fakat doktorum çift uygun gördü. Hayırlısı herşeyin
O kadar korkuyorum ki negatif sonucu almaktan aanlatamamYap hayatım bklm neler olucak
Kaçıncı gün emin sizin ?Akşam gidip acilden verecem . Bakalım inşallah sonucu güzel olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?