Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Erken daha cnm benim bugün 11 günüm ve hala kan vermedim o derece sabırlı biriyimdir Sen de sabırlı ol eminim ki Güzel sonuçlar elde edeceksin ama idrar testi yapabilirsin Yaptın mı hiç?
Kan verebilirsiniz ..
Pazartesi yaptım o kadar silik bir çizgisi vardı ki yok gibiydi çift çıktı yani birde bugün yaptım negatif çıktı belki daha yeni gelişiyordur diye düşünüyorum idrarda çıkmaz diye

Eklentiler

• 71a25751-050b-4773-b032-5b6b7d4e3fe5.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 18
  • a887b9a2-29db-47e3-a4c0-2961a7a41b49.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 17
  • f7373450-e8c3-4520-a5d3-6bf87bb1e3e7.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 17
Benimde hiç belirtim yok göğüslerim doldu gibi hissediyorum sadece dünden beri o kadar. Bugün 8.gunum

Pazartesi yaptım o kadar silik bir çizgisi vardı ki yok gibiydi çift çıktı yani birde bugün yaptım negatif çıktı belki daha yeni gelişiyordur diye düşünüyorum idrarda çıkmaz diye

Kan ver cnm sen için rahat olmazsa

Kızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah
Oyyy kuzum kanla da garantilemis oldun çok şükür senin kuzular bölünmeyi seviyor belki bir kız bı erkek olur bı kerede kurtulursun bu işten ohh ne güzel olur tabiki önce sağlıkla,hayırla ve kolaylıkla gözün aydın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…