- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.221
Bu yolda eşlikçinimİnşallah kuzum yarin incir alip yapayim ne kaybederim ki tut burnunu iç dimi
Canım nasipse 25-28 nisan tarihlerinden biri olcakk
Canım nasipse 25-28 nisan tarihlerinden biri olcakkkalitelerinden korkuyorum 5. Gün 4bc 6. Gün 4bb çift olcak böyle olup pozitif alanlarımız var mı acaba
Gözümde gram uyku yok tatlı heyecanlarTatlıheyecanlar bunlar bende artık yeni yatak moduna geçtim uyurmuyuz muamma
Ay yok kuzum hala adet olmayı bekliyorum bu gidişle benim transfer mayısa kayacak gibi duruyor
Evet tek istedim fakat doktorum çift uygun gördü. Hayırlısı herşeyinSizin çift transfer mi oldu Rabbim sağlıkla tutunup gelişmelerini nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah , güzel geçsinCanım benim çok teşekkürederim Amin inşallah Allah razı olsun 11:45 de burada ol dedi
Sağol canım sizde iyi ki varsınız canlarım
Hayırlı olsun , sağlıkla kucağına al inşallahKızlar kan verdim sonuç 99 pozitifinşallah buradaki herkes pozitifi gorur
Amiin canım benim insallaah muhakkak haber edeceğimm dualarınızı eksik etmeyinHadi inşallah canım sağlıcakla hayırla gerçekleşsin transferin Amintarihin tam belli olunca yine yazarsın bana
Canım kalitesine takılma emin ol nasibi yoksa en iyi kalitedeki embriyolar tutmuyor nasibi olan da tutacaktır zaten sen gönlünü ferah tut önce Allah’a sonra embriyolarına güven inşallah Annesine sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Amin
Canımsın çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum ben bu tüp bebekte ne yaşanmaması gerekiyorsa hepsini yaşadım her seferinde öyle hayal kırıklığıyaşadım ki anlatamam hele de pozitif oldu heveslendik umut bağladık ama kaybedince daha çok sarsıldım resmen kimseyle görüşmek bile istemiyordum o derece herşeyden soğumuştum hayat anlamsız geliyordu ben bu acıyla nasıl yaşardım diyordum çok kötü günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim ve toparladım Elhamdüllilah Buda benim imtihanım bu acıları yaşamam gerekiyormuş dedim kabullendim ama tekrardan güçlü bir şekilde ayağa kalktım ve benim yumurtalarım az çıkmasına rağmen embriyolarım az oluşmasına rağmen hiç ümitsizliğe kapılmadım Allah dilerse dedim oldurmayanı oldurur bunu anlatmamın sebepi yalnız olmadığını bil canım
Sende sakın ümitsizliğe kapılma çok zor üzüntünü yaşa ağla içini dök yeniden ayağa kalk vakti gelince emin ol Allah sana mucizeni ummadığın bir anda gönderecektir yeter ki sağlığın yerinde olsun Rabbim herşeyin hamileliğin de evlatında hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın canım benim sana sımsıkı sarılıyorum
Ne güzel yazdınız çok doğru insan kücük bir umuda tutunuyormuş şu an ben geride kalan embriyolarıma tutunuyorum, ne kadar zor ve acıymış dayanmak zor ama yinede ayakta kalmaya çalışıyorum kalbîm paramparçaCanımsın çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum ben bu tüp bebekte ne yaşanmaması gerekiyorsa hepsini yaşadım her seferinde öyle hayal kırıklığıyaşadım ki anlatamam hele de pozitif oldu heveslendik umut bağladık ama kaybedince daha çok sarsıldım resmen kimseyle görüşmek bile istemiyordum o derece herşeyden soğumuştum hayat anlamsız geliyordu ben bu acıyla nasıl yaşardım diyordum çok kötü günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim ve toparladım Elhamdüllilah Buda benim imtihanım bu acıları yaşamam gerekiyormuş dedim kabullendim ama tekrardan güçlü bir şekilde ayağa kalktım ve benim yumurtalarım az çıkmasına rağmen embriyolarım az oluşmasına rağmen hiç ümitsizliğe kapılmadım Allah dilerse dedim oldurmayanı oldurur bunu anlatmamın sebepi yalnız olmadığını bil canım
Sende sakın ümitsizliğe kapılma çok zor üzüntünü yaşa ağla içini dök yeniden ayağa kalk vakti gelince emin ol Allah sana mucizeni ummadığın bir anda gönderecektir yeter ki sağlığın yerinde olsun Rabbim herşeyin hamileliğin de evlatında hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın canım benim sana sımsıkı sarılıyorum
Aa tabiki de gitmek yok inşallah bu yolculukta da birbirimize destek oluruzBana bak öyle kolay kolay salmayiz daha bunun asermeleri var hamiş muhabbetlerimiz var ona göre
Ne güzel yazdınız çok doğru insan kücük bir umuda tutunuyormuş şu an ben geride kalan embriyolarıma tutunuyorum, ne kadar zor ve acıymış dayanmak zor ama yinede ayakta kalmaya çalışıyorum kalbîm paramparçaçok teşekkür ederim mesajınız için kendimi iyi hissetmeye başladım Allah en tez zamanda kuçağımızı doldursun hayırlısıyla inşallah banada annelik duygularını Yaşamak nasip etsin
Gözümde gram uyku yok tatlı heyecanlar
Amiin canım benim insallaah muhakkak haber edeceğimm dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun inşallah , güzel geçsin
Ay yok kuzum hala adet olmayı bekliyorum bu gidişle benim transfer mayısa kayacak gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?