Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım nasipse 25-28 nisan tarihlerinden biri olcakk kalitelerinden korkuyorum 5. Gün 4bc 6. Gün 4bb çift olcak böyle olup pozitif alanlarımız var mı acaba

Hadi inşallah canım sağlıcakla hayırla gerçekleşsin transferin Amin tarihin tam belli olunca yine yazarsın bana
Canım kalitesine takılma emin ol nasibi yoksa en iyi kalitedeki embriyolar tutmuyor nasibi olan da tutacaktır zaten sen gönlünü ferah tut önce Allah’a sonra embriyolarına güven inşallah Annesine sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Amin

Amiin canım benim insallaah muhakkak haber edeceğimm dualarınızı eksik etmeyin

Ne güzel yazdınız çok doğru insan kücük bir umuda tutunuyormuş şu an ben geride kalan embriyolarıma tutunuyorum, ne kadar zor ve acıymış dayanmak zor ama yinede ayakta kalmaya çalışıyorum kalbîm paramparçaçok teşekkür ederim mesajınız için kendimi iyi hissetmeye başladım Allah en tez zamanda kuçağımızı doldursun hayırlısıyla inşallah banada annelik duygularını Yaşamak nasip etsin

Amin canım dualarım seninle Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah çok şükür iki tane umudun var onlar senin Altın embriyondur bilemeyiz Allah’a güven canım kardeşim elbet mucizen gelecektir belki biraz daha sabretmek gerekiyor Rabbim sabrını artırsın inşallah dilerim kolayca atlatırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…