- 20 Haziran 2016
- 5.154
- 9.325
- 198
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.101
Yaaa kıyamam sana kaçta gidiceksinAy inşallah gülümmmçok heyecanlıyım sanki sınava girecem
Ay inşallah gülümmmçok heyecanlıyım sanki sınava girecem
Siz bir ara gelirsinizBebeleri pistten alalımbebeğim 10 yıldır bugünü bekliyoz aşağıya inin bakim
Ya insan meraktamı etmez
İns. Kuzumİnşallah kızlarrr sene sonu hepimiz anneyiz inşallah, bu grup şöyle bir gidip 2025 aralık anneleri forumun tozunu attırmasın mı
Ne kariyer var ne çocukYeminle okul için bu kadar çaba sarf etmeseydim kesin profesörolmuştum
aşkım işte evden 10-10:30 gibi çıkarız vereceğimiz hastane 5 dk yakınlıkta, 1 saatede sonuç çıkar yani en geç 12:00 öğreniriz hep beraber canımYaaa kıyamam sana kaçta gidiceksin
Ay çok heyecanlandım ya hemen yaz bize nolurNe kariyer var ne çocuk
aşkım işte evden 10-10:30 gibi çıkarız vereceğimiz hastane 5 dk yakınlıkta, 1 saatede sonuç çıkar yani en geç 12:00 öğreniriz hep beraber canım
İns. Kuzumya ama grup açarsanız sakın sadece Aralık olmasın o da iki ayı kapsasin kasim -aralik aralığa giremiyorum
Ay ocakta olsun nolur hahahah ben de ocağa yetişicem sanırım mayıs transferi olucak bu gruptan dışlandım zatenİns. Kuzumya ama grup açarsanız sakın sadece Aralık olmasın o da iki ayı kapsasin kasim -aralik aralığa giremiyorum
Yazmazmıyım aşkitom babasından önce siz öğrenirsinizAy çok heyecanlandım ya hemen yaz bize nolur
İns. Kuzumya ama grup açarsanız sakın sadece Aralık olmasın o da iki ayı kapsasin kasim -aralik aralığa giremiyorum
12 ayıda alıyoruzAy ocakta olsun nolur hahahah ben de ocağa yetişicem sanırım mayıs transferi olucak bu gruptan dışlandım zaten
Nihat hoca hallederSepide özel duaiçin sms mi açayım dua edim grup kurarım
Yazmazmıyım aşkitom babasından önce siz öğrenirsiniz
Valla bebeğim geçen sefer 24 hafta sürmüştü hamileliğim hiç yememistim çok dikkat etmiştim vermiştim bile sadece bebek almıştı. Ama bu sefer durmuyor malesef boğazımÇok kilo almazsın ya o kadar değil cnnm
Evet kan verdim 0,68 çıktıKan verdin mi belli mi sonucun karalar bağlama hemen cnm benim
Doğum şeklini araştırmaya başladım bileAn ve an yanındaydık doğumunu da yaptırırız inşallah hakkımız yani
Amin inşallah çok sağolun hepimiz kucağımızı Rabbim boş bırakmasın, kolaylıkla sağlıkla hayırlı evlat versin inşallahCanım benim çok üzüldüm inan ki böyle durumda ne desem senin acını hafifletemem Rabbim kalbine gönlüne inşirah ferahlığı versin Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı zamanda nasip eylesin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?