Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

bana turşuyu acıyı yasak etti hamurlu işleri de çok tüketme dedi valla bklm biz de çabalıyoruz
Aslında doğrusu bu ama gel de boğazını tut beni evden bu sefer vincle cikaricaklar diye çok korkuyorum yani midemde bulaniyor ama yememe engel değil çok enteresan bir durumdayım yarın yeni doktora baslicam bence o bana büyük ihtimal diyet verebilir belki diyetesyene bile yönlendirebilir

Canım benim inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin

Kızlar hamiş kalıp gitmeyin bizleri unutmayın
Arada ses verin
Doğurana kadar burdayuk
Kızlar var mi sizce
var canım maşallah
Şöyle havyar falan bekliyorduk ya
Kızlar kan verdim sonuç 99 pozitif inşallah buradaki herkes pozitifi gorur
Hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah

mayala katar canım benim transferin kaçta? Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah su gibi geçsin sıkı sıkı tutunsun sana bebeğin dualarımızdasın iyi ki varsın

Canım benim çok teşekkür ederim Amin inşallah Allah razı olsun 11:45 de burada ol dedi
Sağol canım sizde iyi ki varsınız canlarım

Amin amin inşallah Allah razı olsun canım yarın senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah sağlıcakla gelsin minik mucizen Amin
İns.tatlim benim Hepimiz ins. 2025 doğurganlık senesi olsun dogurmayan kalmasın
İnşallah kızlarrr sene sonu hepimiz anneyiz inşallah, bu grup şöyle bir gidip 2025 aralık anneleri forumun tozunu attırmasın mı

Çok kilo almazsın ya o kadar değil cnnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…