Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim daha keseyi görmeden kanamam olmuştu maalesef, sonrasında kanama alanım vardı o yüzden hala raporluyum

Amin inşallah bir gün bende bu güzel pozitif sonucu alırım bende o mutluluğu yaşarım, ama şu an değilmiş, beni negatif olarak yazarmısınız

Canım benim çok üzüldüm inan ki böyle durumda ne desem senin acını hafifletemem Rabbim kalbine gönlüne inşirah ferahlığı versin Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı zamanda nasip eylesin Amin

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim inşallah bu sefer mucizem benimle kalır Allah’ın izniyle

Ya belkı kişiden kişiye değişir cnm benim doktorum bana yasak etti sana etmemiş
Yok bizimkiler öyle çok bilgi vermiyor transferi yapıp normal hayatınıza donebilirsiniz diyor bazıları liste veriyormuş yapılmaması gerekenler falan yazıyormuş bizimkilerde ertesi gün işe başlayın diyor tabiki onları dinlemiyorum

bana turşuyu acıyı yasak etti hamurlu işleri de çok tüketme dedi valla bklm biz de çabalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…