- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.061
Yok aşkım öbürü de böyleydi onda da turşu yiyordum erkek çıktıAaaaaaa fakir ruhlu değil babası kız o kizzzz
Benim daha keseyi görmeden kanamam olmuştu maalesef, sonrasında kanama alanım vardı o yüzden hala raporluyumAyy bu raporların da bir sonu var o zaman napicaz diye düşünüyorum bir de ben 1 saatten fazla arac kullaanarak gidip geliyorum siz nasıl rapor aldınız?ameliyatta olmuştum 10 günde oradan var zaten 20 gün rapor hakkım bitti daha şimdiden
Ayy anladım çok geçmiş olsunn ,heyet raporu mu verdiler o zaman ?Benim daha keseyi görmeden kanamam olmuştu maalesef, sonrasında kanama alanım vardı o yüzden hala raporluyum
EvetAyy anladım çok geçmiş olsunn ,heyet raporu mu verdiler o zaman ?
Amin inşallah bir gün bende bu güzel pozitif sonucu alırım bende o mutluluğu yaşarım, ama şu an değilmiş, beni negatif olarak yazarmısınız
28 Nisan test günüm
Testte görünce eşimle dayanamadık gittik vallaHayirli olsun cok mutlu oldummAyy dayanamadın mii
Ya belkı kişiden kişiye değişir cnm benim doktorum bana yasak etti sana etmemişYani ben piskopat gibi turşu yiyorum sonra deli gibi midem bulanıyor ama turşu yemekten kendimi alamıyorumbana onu yeme bunu yeme diye bişey söylenmedi.
Çok çok kolay gelsin bebislerimizi alıp gelin sağlıkla insalkah
Yia yerim seni üzmem cnm benimİnşallah hayirlisiyla burda bize mujdeyi vereceksin kuzumstres yapma sakın üzme yegenimizi
Canimmayala katar ve canim @Lotus3801 güzellerim Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizlerle o masalara tek yatin iki üç kişi kalkın inşallah burada bekliyoruz sizleri en geniş haliyle yerleriniz hazirr
Ay ben sizi yerim ya haydi inşallah çocukları kapın gelinbizi merakta bırakmayın şans sizden yana olsun bacılarım❤
İyi yapmışsınız canim inşallah bol dua et bizedeTestte görünce eşimle dayanamadık gittik valladarısı senin de başına canım benim
Yok bizimkiler öyle çok bilgi vermiyor transferi yapıp normal hayatınıza donebilirsiniz diyor bazıları liste veriyormuş yapılmaması gerekenler falan yazıyormuş bizimkilerde ertesi gün işe başlayın diyorYa belkı kişiden kişiye değişir cnm benim doktorum bana yasak etti sana etmemiş
Hemde fazlasıyla hak ettik vallaHelal olsun onavalla sağolsun benimki de öyle çok şükür hiçbirsey yaptırmıyor. eeee o kadar çektik birazda ilgilensinler ama dimi hakettik yani
Kızlar kan verdim sonuç 99 pozitifinşallah buradaki herkes pozitifi gorur
Yok bizimkiler öyle çok bilgi vermiyor transferi yapıp normal hayatınıza donebilirsiniz diyor bazıları liste veriyormuş yapılmaması gerekenler falan yazıyormuş bizimkilerde ertesi gün işe başlayın diyortabiki onları dinlemiyorum
Sağol canimmAyyyy hadi gözün aydın canım. Sağlıkla artsın inşallah
Tesekkur ederim canım dilerim hepimizin imtihanlari kolay olur burası bana çok iyi geldi baya da alışmışım hep giriyorum iyi ki varsınızMaşallahcanım tebrik ederim değerlerin sağlıklı şekilde katlansın inşallah
Sağol canimm
Tesekkur ederim canım dilerim hepimizin imtihanlari kolay olur burası bana çok iyi geldi baya da alışmışım hep giriyorum iyi ki varsınız
Sağol canimm
Tesekkur ederim canım dilerim hepimizin imtihanlari kolay olur burası bana çok iyi geldi baya da alışmışım hep giriyorum iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?