- 4 Aralık 2024
- 4.411
- 4.871
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.921
Çok teşekkür ederim canım3.gün embriyolarıydı. Ya bisi olduysa diye düşünüp duruyorum
Çok teşekkür ederimm mayalamÇok geçmiş olsuncanım korkma Allah’ın izniyle birşey olmamıştır Allah’a emanetler kendini üzme uzan dinlen biraz uyumaya çalış inşallah bebeklerin seninledir endişe etme sakin ol pozitif düşün
Offf ne kötü olmuştur ya çok geçmiş olsun canimYa kızlar bugün çok kötü bir şey oldum. Parmağını kapıya sıkıştırdım ve o aci ile farkında olmadan zıplayıp eğilip kosturdum evin içinde. Sonra da bebekler gitti diye ağladım tansiyonum falan düştüsalı günü transferim olmuştu. Bir sey olmuş mudur sizce
Ayy çok teşekkür ederimm canımOfff ne kötü olmuştur ya çok geçmiş olsun canimyok bebişlere birşey olmamıştır canim merak etme
Canım ben opu olduğum zaman taze embriyoya 305$ embriyo başı, dondurulmuşa çözüp yapmak daha pahalıymış 350$ embriyo başıYaaa Allah razı olsun insAllah senin ki pozitif olacak ve bize de umut olacaksinpgt ekstra masraf herhalde ne kadardı ki canım o zaman
HAHAHAHAHAHAH doğru .snmdkfbsahjdfds ölmüşüm cidden rüyama gircek kadarKız daha nasıl ölcen 1 ayda rüyalarına girer olmuş
Yaaa anladım canım pahalıymış yaaCanım ben opu olduğum zaman taze embriyoya 305$ embriyo başı, dondurulmuşa çözüp yapmak daha pahalıymış 350$ embriyo başı
Yaa iyi yapmışsın valla akıllıca hamleben şubat ayında kendi merkezimin anlaşmalı olduğu yerde emriyo başına 190 usd ya da 180küsüre yaptırdım, o an TL ile çevirip düz rakam söylemişlerdi 2 tanesi 13.300 mü neydi. Merkezim embriyodan biyopsi ücretini ayrı aldı. 20.000TL ama sayısı ile alaklı değildi, 1tane de olsa 10 tane de olsa 20 alıyolarmış ama PGT için Ankaraya gönderdiler ben İzmirdeyim. Hastaneler aldıkları yüksek ücretlerin içinde kesin kendilerine de pay alıyolar, ben direkt ödemeyi laboratuvara gönderdim.
Yaaa o zaman tahmini olarak Haziran da da fiyat değişmez diye düşünüyorum.İki embriyo göndersem 600 dolar olur.Tesekkur ederim canım sen genel izlenimlerini söyler misin nasıldı memnun musun iyi ki orasiydi diyo musunSelam canım ben de Şişli memorial dayım 300 dolardı o zaman embriyo başına ücret bu bu sene ocakta yaptırdıö
Çok teşekkür ederimm mayalamya bir de öğlen yaptığım iğne yeri damla damla gala kanıyor benim. Kan sulandirici hem hap hem iğne vuruyorum. İlk defa bu kadar uzun sürdü
Bilmiyorum ki ilk defa böyle olduOyyy çok kötü olmuş damara mı denk geldi normalde hemen durması lazımdıbir hemşireyle görüşseydin niye daha durmadı onlar daha iyi bilir inşallah bugünlerde gelir geçer Allah’ın izniyle
Kızlar benimde aklıma takılan bişey var hani ilaclardan dolayı adet olmuyoruz ya adet belirtileri de yaşanmaz mi saçma oldu soru ama anlayın siz benibugün göğüste hassasiyet ve dolgunluk var adet mi olacam yoksa gebelik mi hangisi anlamadım
Bilmiyorum ki ilk defa böyle oldubugün zaten iç sıkıntısı vardı çok zor gelmisti her şey bu durumda olmak ve bu durumdan başka çaremiz olmaması anne olabilmek için falan
Yardım eden varda gene de iş başa düşüyor tabi inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızCanım çok yorma kendini tam tehlikeli dönemler kimse yok mu yardım edebilecek en azından çok yorulmazdın
Yok canım daha hiç biri olmadı belirti inşallah tutunmuştur dua ediyorum sadeceHAdi hayırlısı olsun canım. Belirtiler vs oldu mu? Lekelenme falan?
Benim ikisi doğal gebelikle biri de tüp bebekte düşüğüm vardı, sağlıklı olduğu bilinen pgt li embriyo ile şu an neredeyse 7. Haftadayım şükürYaaa o zaman tahmini olarak Haziran da da fiyat değişmez diye düşünüyorum.İki embriyo göndersem 600 dolar olur.Tesekkur ederim canım sen genel izlenimlerini söyler misin nasıldı memnun musun iyi ki orasiydi diyo musun
Öyle aşırı tatlı bir ekip değiller, diğer arkadaşlarımın deneyimlerinden anladığım öyle kendilerini sevdirmeye falan çalışmıyorlar ama işlerinde kitap gibiler ben gene olsa gene orada yaptırırımYaaa o zaman tahmini olarak Haziran da da fiyat değişmez diye düşünüyorum.İki embriyo göndersem 600 dolar olur.Tesekkur ederim canım sen genel izlenimlerini söyler misin nasıldı memnun musun iyi ki orasiydi diyo musun
Benımkıde onda daha çok korkuyor o zamanda çoçukdan bana zaman kalmazSonrada anne topuzuyla ortada zombigibi gezeriz
Ara ara geliyor insana o his. Bazı insanların kolayca, bazı insanların istemeden sahip olduğu hatta bazılarının bakmadığı umursamadığı çocuk için ne emekleri veriyoruz diye.. Hemen kendimi şöyel rahatlatoyorum kendimi;Bilmiyorum ki ilk defa böyle oldubugün zaten iç sıkıntısı vardı çok zor gelmisti her şey bu durumda olmak ve bu durumdan başka çaremiz olmaması anne olabilmek için falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?