Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok çok teşekkür ederimm ya iyi ki varsınız eşimde hep sizinki gibi söylüyor. Sonuçta nasip değilse ne yaparsak yapalım olduramayız ki yani . Bizler elimizden geleni yapıyoruz sadece dediğiniz gibi.
Aynen öyle canım bende eşimde öyle diyoruz, biz elimizden gelenini yaptık, tüm testleri yaptırdık, ngs yaptırdık, olmaması için embriyoyla veya rahim vücutla ilgili hiç bir sıkıntı yok şu an çok şükür, olmazsa Allah istemiyor demek ki doğru zaman şu an değilmiş diyecem, üzülürüm ama çok şükür sağlımız yerinde, gençiz, maddi imkanımız var yine deneriz, hiç kendini sıkma, ben transferin ertesi gün kapıya portakal sipariş vermiştim 3 kg nerdeyse suyunu içerim diye yanlışlıkla kapıdan elden alıp mutfağa götürdüm ilk transferimde bak tuttu 8 haftaya kadar gittide, zıplama hoplamayla daha bir şey olmaz Allahın izniyle

Mayalam bacım aynı gün Allah izin verirse tranferimiz benimde Çarşamba günü sabah 10 bacı

Maşallah gülüm rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kesinlikle haklısın canim. Bedenimiz maddiyatimiz el verdiği sürece deneriz .istemezsek kalır bu dünyada napalim. Çok teşekkür ederim ya içimi çok rahatlattiniz hepiniz kocaman sariliyorum

İnşallah canım benim 16 Nisan dilerim mucizelerimizi getirir Amin
Amin bacim yaaa çok heyecanlıyım salı günü gidiyorum Kıbrıs'a kayınvalidem ile Çarşamba günü 10 da Allah izin verirse transfer işlemi senin kactane gülüm 5 gün mü embriyolari mi kaç transfer olacak benim 5 gün 2 tane oluştu 12 yumurta toplanmıştı 2 tane 5 güne kaldı kaliteli dediler ikiside tranfer olacak rabbim bütün kardeşlerimizin içinde bizimde muradimizi versin inşallah

Hadi inşallah sağ sağlim gidip gelmek nasip olsun bebişleri al da gel

Benim embriyoları 5. Güne götürmeye karar verdiler her seferinde erken transfer olmuştum bu sefer blast yapmak istiyoruz dediler dilerim hepsi de gider 5. Güne Allahım yüzüme baksın inşallah
Eğer herşey yolunda giderse iki adet 5. Gün embriyosu transferi olacak sabah 11:45 de Allah’ın izniyle
Amin Ecmain inşallah dilerim sıkı sıkı tutunurlar bu sene bizim senemiz olsun inşallah

Vignette ve M M0naR0za canlar yarın sizin gününüz dilerim herşey sizin için çok güzel sağlıklı ilerler sağlıklı kaliteli yumurtalarınız sağlıklı kaliteli embriyolarınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde transferiniz gerçekleşir hep beraber gün sayalım inşallah Amin sonu güzel pozitif olsun hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…