- 23 Ekim 2024
- 1.080
- 1.493
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.961
Aynen öyle canım bende eşimde öyle diyoruz, biz elimizden gelenini yaptık, tüm testleri yaptırdık, ngs yaptırdık, olmaması için embriyoyla veya rahim vücutla ilgili hiç bir sıkıntı yok şu an çok şükür, olmazsa Allah istemiyor demek ki doğru zaman şu an değilmiş diyecem, üzülürüm ama çok şükür sağlımız yerinde, gençiz, maddi imkanımız var yine deneriz, hiç kendini sıkma, ben transferin ertesi gün kapıya portakal sipariş vermiştim 3 kg nerdeyse suyunu içerim diye yanlışlıkla kapıdan elden alıp mutfağa götürdüm ilk transferimde bak tuttu 8 haftaya kadar gittide, zıplama hoplamayla daha bir şey olmaz Allahın izniyleÇok çok teşekkür ederimm ya iyi ki varsınızeşimde hep sizinki gibi söylüyor. Sonuçta nasip değilse ne yaparsak yapalım olduramayız ki yani . Bizler elimizden geleni yapıyoruz sadece dediğiniz gibi.
Mayalam bacım aynı gün Allah izin verirse tranferimiz benimde Çarşamba günü sabah 10 bacıAleyküm selamcanım Bende dün Opu oldum herşey yolunda giderse çarşamba günü transfer olacağım Allah’ın izniyle
Çok sevindim hadi az kalmış dilerim sağlıcakla transferin gerçekleşir kaçıncı gün embriyosu senin birde tek mi olucaksın çift mi canım
Maşallah gülüm rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvet canım taze transfer olacak nasip olursa
Benim 6 adet toplandı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş hamdusenalar olsun onun için risk alıp 5. Güne kadar götürecekler ilk defa bu kadar embriyom oluştuğu için bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah
Hadi bakalım Nisan ayı bizim ayımız olsun inşallah hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun
Evet maliyetlı 3 cu denene ilk de genelde genetık sorun yoksa yapmıyolarKaçıncı denemeniz tüp bebekte bende düşündüğümü söyledim doktorum ilk deneme olduğu için tutmazsa düşünülür dedi biraz da maliyetli olduğunu söylemişti
Kesinlikle haklısın canim. Bedenimiz maddiyatimiz el verdiği sürece deneriz .istemezsek kalır bu dünyada napalim. Çok teşekkür ederim ya içimi çok rahatlattiniz hepinizAynen öyle canım bende eşimde öyle diyoruz, biz elimizden gelenini yaptık, tüm testleri yaptırdık, ngs yaptırdık, olmaması için embriyoyla veya rahim vücutla ilgili hiç bir sıkıntı yok şu an çok şükür, olmazsa Allah istemiyor demek ki doğru zaman şu an değilmiş diyecem, üzülürüm ama çok şükür sağlımız yerinde, gençiz, maddi imkanımız var yine deneriz, hiç kendini sıkma, ben transferin ertesi gün kapıya portakal sipariş vermiştim 3 kg nerdeyse suyunu içerim diye yanlışlıkla kapıdan elden alıp mutfağa götürdüm ilk transferimde bak tuttu 8 haftaya kadar gittide, zıplama hoplamayla daha bir şey olmaz Allahın izniyle
Ay aşkım çarşamba transfer olacan, bende kan testi verecem
Mayalam bacım aynı gün Allah izin verirse tranferimiz benimde Çarşamba günü sabah 10 bacı
Amin bacim yaaa çok heyecanlıyım salı günü gidiyorum Kıbrıs'a kayınvalidem ileİnşallah canım benim 16 Nisan dilerim mucizelerimizi getirir Amin
Kısmete bak bacı aynı güne denk geldik 3 ay beklememin sonunda artık gün gün takip ederiz birbirimiziHay maşallahHay maşallah
Süper bir haber gelsin minnoşlar inşallah dilerim hepimizin pozitif olsun Amin Ecmain inşallah
İnşallah canım benim yüzümüzü güldüren ay olsun hrpimizinİnşallah canım benim 16 Nisan dilerim mucizelerimizi getirir Amin
Maşallah gülüm rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kısmete bak bacı aynı güne denk geldik 3 ay beklememin sonunda artık gün gün takip ederiz birbirimizi
Amin bacim yaaa çok heyecanlıyım salı günü gidiyorum Kıbrıs'a kayınvalidem ileÇarşamba günü 10 da Allah izin verirse transfer işlemi senin kactane gülüm 5 gün mü embriyolari mi kaç transfer olacak benim 5 gün 2 tane oluştu 12 yumurta toplanmıştı 2 tane 5 güne kaldı kaliteli dediler ikiside tranfer olacak rabbim bütün kardeşlerimizin içinde bizimde muradimizi versin inşallah
çok teşekkür ederim canımO konuda bilgim yok malesef ama şimdiden hayırlı olsun transferiniz güzel geçsin bebeğiniz sıkı sıkı tutunsun inşallah
Ah canım benim taze transfer demek inşallah güzel güzel ilerler transferin olur sağlıkla tutunur Allah’ın izniyleBen cuma günü Opu oldum embriyoların 5. Güne gitmesi bekleniyor herşey yolunda giderse çarşamba günü transfer olacağım inşallah
Ah canım benim taze transfer demek inşallah güzel güzel ilerler transferin olur sağlıkla tutunur Allah’ın izniyle
İnşallah canım benim 16 Nisan dilerim mucizelerimizi getirir Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?