- Konu Sahibi mayala katar
- #11.941
Kızlar benim transfer sürecim başladı . Regl oldum Letu verdi doktorum 5 gün kullanıp kontrole gidicem . Var mı benim gibi bu şekilde başlayan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürecin hayırlı olsun canımKızlar benim transfer sürecim başladı . Regl oldum Letu verdi doktorum 5 gün kullanıp kontrole gidicem . Var mı benim gibi bu şekilde başlayan
Canım benim dün oldu transfer dahil 8. Günümdü. Aktı az bişey sonra durdu. Böle çamur rengi gibiydiHamile olan kızlar kahverengi kanama yaşayan var mı benim leke şeklinde oluyordu son 3 gündür çok yoğun geliyor regl gibi ama kahverengi
Yok bu 3 cu denenem ilk kimysaol oldu 2 cı negstıf oldu
Aminn inşallah çok teşekkür ederimCanım benim çok zor süreçler Rabbim yar ve yardımcımız olsun içini ferah tut karartma dilerim sonunda mucizelerimize kavuşuruz bugünleri unutalım hayırlısıyla Rabbim kolaylaştırsın inşallah![]()
Amın canım amın ılk defa işde pgtlı yapdık bakalımHm anladım cnm benim inşallah bu son olur hakkında hayır'lısı olsun❤
Benim de regli ile letu başlattı doktorum 5 gün kullandım sonra iğnelere geçtim ama opu içindi transfer demişsiniz onu anlayamadım letu yumurta büyütme için veriliyor bildiğimKızlar benim transfer sürecim başladı . Regl oldum Letu verdi doktorum 5 gün kullanıp kontrole gidicem . Var mı benim gibi bu şekilde başlayan
Çok çok teşekkür ederimm ya iyi ki varsınızAra ara geliyor insana o his. Bazı insanların kolayca, bazı insanların istemeden sahip olduğu hatta bazılarının bakmadığı umursamadığı çocuk için ne emekleri veriyoruz diye.. Hemen kendimi şöyel rahatlatoyorum kendimi;
Herkesin çocuğu olmak zorunda değil, inançlı insanlarız vardır bir hayır. Biz elimizden geleni yapıyoruz, olmuyoasa da olmaz. Belki sağlıksız olucak, belki hayırsız olucak, belki de olmaması gerekiyor.. Bunu düşününce içime rahatlama geliyo akışına bırakıyorum.. Sıkma canını lütfen, sıkmayalım. Bakma böyle dediğime ben de düşüyorum bazen, sonra hemen toparlanıyorum..
Kızlar benim transfer sürecim başladı . Regl oldum Letu verdi doktorum 5 gün kullanıp kontrole gidicem . Var mı benim gibi bu şekilde başlayan
Kaçıncı denemeniz tüp bebekte bende düşündüğümü söyledim doktorum ilk deneme olduğu için tutmazsa düşünülür dedi biraz da maliyetli olduğunu söylemiştiAmın canım amın ılk defa işde pgtlı yapdık bakalım
Kaçıncı denemeniz tüp bebekte bende düşündüğümü söyledim doktorum ilk deneme olduğu için tutmazsa düşünülür dedi biraz da maliyetli olduğunu söylemişti
Yazıyordur ben fark etmemiştim kusura bakmayın inşallah bu defa pozitif görür tutunmuş olur evladına sağlıkla kavuşurÜçüncü denemesi![]()
Yazıyordur ben fark etmemiştim kusura bakmayın inşallah bu defa pozitif görür tutunmuş olur evladına sağlıkla kavuşur![]()
Evet benim doktorum da öyle dedi ama bizde 6 yıllık evliyiz hiç boş kese yada düşük vs de yaşamayınca aklıma ilk genetik gelmişti maliyeti hemen hemen bi tüp bebek kadar dedi sadece inşallah gerekte kalmaz yaşar çoğalır tutunurlar bedenlerimizeKızçe ne kusuru mesajlar üst üste gelince görünmüyor Amin
Benimde doktorum dedi biz iki negatif olmadan hiçbirşey yapmıyoruz ne rahime ne embriyolara
benim yarı doğal siklus transferi oluyormuş galiba biraz ilaç destekli doktorum bu şekilde bilgi verdi .Benim de regli ile letu başlattı doktorum 5 gün kullandım sonra iğnelere geçtim ama opu içindi transfer demişsiniz onu anlayamadım letu yumurta büyütme için veriliyor bildiğim
Canım çok teşekkür ederimmmMaşallahcanım çok sevindim dilerim herşey gönlünce güzel olsun inşallah Amin
Bizleri de haberdar edersin inşallah transfer tarihi alınca bol şanslar diliyorum![]()
O konuda bilgim yok malesef ama şimdiden hayırlı olsun transferiniz güzel geçsin bebeğiniz sıkı sıkı tutunsun inşallahbenim yarı doğal siklus transferi oluyormuş galiba biraz ilaç destekli doktorum bu şekilde bilgi verdi .
Evet benim doktorum da öyle dedi ama bizde 6 yıllık evliyiz hiç boş kese yada düşük vs de yaşamayınca aklıma ilk genetik gelmişti maliyeti hemen hemen bi tüp bebek kadar dedi sadece inşallah gerekte kalmaz yaşar çoğalır tutunurlar bedenlerimize![]()
Canım çok teşekkür ederimmmederimm sen hangi aşamadasın
![]()
Ay aşkım çarşamba transfer olacan, bende kan testi verecemBen cuma günü Opu oldum embriyoların 5. Güne gitmesi bekleniyor herşey yolunda giderse çarşamba günü transfer olacağım inşallah![]()