• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok geçmiş olsun 💐 canım korkma Allah’ın izniyle birşey olmamıştır Allah’a emanetler kendini üzme uzan dinlen biraz uyumaya çalış inşallah bebeklerin seninledir endişe etme sakin ol pozitif düşün 🤲🥰
Çok teşekkür ederimm mayalam😔 ya bir de öğlen yaptığım iğne yeri damla damla gala kanıyor benim. Kan sulandirici hem hap hem iğne vuruyorum. İlk defa bu kadar uzun sürdü 😔

Ya kızlar bugün çok kötü bir şey oldum. Parmağını kapıya sıkıştırdım ve o aci ile farkında olmadan zıplayıp eğilip kosturdum evin içinde. Sonra da bebekler gitti diye ağladım tansiyonum falan düştü 😔 salı günü transferim olmuştu. Bir sey olmuş mudur sizce 😭😭
Offf ne kötü olmuştur ya çok geçmiş olsun canim 🤲🤲 yok bebişlere birşey olmamıştır canim merak etme 🤲🤲

ben şubat ayında kendi merkezimin anlaşmalı olduğu yerde emriyo başına 190 usd ya da 180küsüre yaptırdım, o an TL ile çevirip düz rakam söylemişlerdi 2 tanesi 13.300 mü neydi. Merkezim embriyodan biyopsi ücretini ayrı aldı. 20.000TL ama sayısı ile alaklı değildi, 1tane de olsa 10 tane de olsa 20 alıyolarmış ama PGT için Ankaraya gönderdiler ben İzmirdeyim. Hastaneler aldıkları yüksek ücretlerin içinde kesin kendilerine de pay alıyolar, ben direkt ödemeyi laboratuvara gönderdim.
Yaa iyi yapmışsın valla akıllıca hamle 😂 teşekkür ederim canım

Selam canım ben de Şişli memorial dayım 300 dolardı o zaman embriyo başına ücret bu bu sene ocakta yaptırdıö
Yaaa o zaman tahmini olarak Haziran da da fiyat değişmez diye düşünüyorum.İki embriyo göndersem 600 dolar olur.Tesekkur ederim canım sen genel izlenimlerini söyler misin nasıldı memnun musun iyi ki orasiydi diyo musun

Çok teşekkür ederimm mayalam😔 ya bir de öğlen yaptığım iğne yeri damla damla gala kanıyor benim. Kan sulandirici hem hap hem iğne vuruyorum. İlk defa bu kadar uzun sürdü 😔

Oyyy çok kötü olmuş damara mı denk geldi normalde hemen durması lazımdı 🥺 bir hemşireyle görüşseydin niye daha durmadı onlar daha iyi bilir inşallah bugünlerde gelir geçer Allah’ın izniyle 🤲🥹

Oyyy çok kötü olmuş damara mı denk geldi normalde hemen durması lazımdı 🥺 bir hemşireyle görüşseydin niye daha durmadı onlar daha iyi bilir inşallah bugünlerde gelir geçer Allah’ın izniyle 🤲🥹
Bilmiyorum ki ilk defa böyle oldu 😔 bugün zaten iç sıkıntısı vardı çok zor gelmisti her şey bu durumda olmak ve bu durumdan başka çaremiz olmaması anne olabilmek için falan 😭😔

Kızlar benimde aklıma takılan bişey var hani ilaclardan dolayı adet olmuyoruz ya adet belirtileri de yaşanmaz mi saçma oldu soru ama anlayın siz beni 😂 bugün göğüste hassasiyet ve dolgunluk var adet mi olacam yoksa gebelik mi hangisi anlamadım

İnşallah diyelim gebelik 🤰 belirtileridir regl vakti olduğu zaman da o kramplar hissediliyor inşallah bebişler tutunmuştur Allah’ın izniyle 🤲❤️

Bilmiyorum ki ilk defa böyle oldu 😔 bugün zaten iç sıkıntısı vardı çok zor gelmisti her şey bu durumda olmak ve bu durumdan başka çaremiz olmaması anne olabilmek için falan 😭😔

Canım benim çok zor süreçler Rabbim yar ve yardımcımız olsun içini ferah tut karartma dilerim sonunda mucizelerimize kavuşuruz bugünleri unutalım hayırlısıyla Rabbim kolaylaştırsın inşallah 🤲😢💕

Yaaa o zaman tahmini olarak Haziran da da fiyat değişmez diye düşünüyorum.İki embriyo göndersem 600 dolar olur.Tesekkur ederim canım sen genel izlenimlerini söyler misin nasıldı memnun musun iyi ki orasiydi diyo musun
Benim ikisi doğal gebelikle biri de tüp bebekte düşüğüm vardı, sağlıklı olduğu bilinen pgt li embriyo ile şu an neredeyse 7. Haftadayım şükür 🙏🏻

Öyle aşırı tatlı bir ekip değiller, diğer arkadaşlarımın deneyimlerinden anladığım öyle kendilerini sevdirmeye falan çalışmıyorlar ama işlerinde kitap gibiler ben gene olsa gene orada yaptırırım

Ara ara geliyor insana o his. Bazı insanların kolayca, bazı insanların istemeden sahip olduğu hatta bazılarının bakmadığı umursamadığı çocuk için ne emekleri veriyoruz diye.. Hemen kendimi şöyel rahatlatoyorum kendimi;

Herkesin çocuğu olmak zorunda değil, inançlı insanlarız vardır bir hayır. Biz elimizden geleni yapıyoruz, olmuyoasa da olmaz. Belki sağlıksız olucak, belki hayırsız olucak, belki de olmaması gerekiyor.. Bunu düşününce içime rahatlama geliyo akışına bırakıyorum.. Sıkma canını lütfen, sıkmayalım. Bakma böyle dediğime ben de düşüyorum bazen, sonra hemen toparlanıyorum..

Back
X