- 4 Aralık 2024
- 4.357
- 4.752
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.881
Anladım canım doktorda bu dönemlerde olabilir dedi fakat ben endişeleniyorum sürekli iç çamaşırı günlük ped değiştiriyorum çok yoğun çünkü
Ay benimde tam o zaman olmuştu lekelenme6+5 ikiz cuma günü gittim doktorum olabilir bu dönemlerde dedi 4 gün sonra kalp atışı için gideceğim
Ya biz de yeni evli sayılmayız 5 yıl oldu da. Transfer süreci de başlayınca bırakmıştık yani dün gece rüyama girdiHahaha bir 15 sayfa önceden falan konuşuldu tabikiama biz yılların evlisi olduğumuz için içimizin geçmiş olduğuna kanaat getirdik dogurana kadar hiç yapmıyoruz kocalarimizla yanaşmıyor ama kardeste olmadık merak etme ama yeni evlilerin büyük derdi malesef
Canım görsende anlaşılacak bir şey değilyuvarlak yuvarlak şeyler
18 nisan kuzucum.Tabi ki eklerim hoşgeldincanım dilerim bebişler sıkı sıkı tutunmuştur annesine güzel müjdeli haberler almak nasip olsun kan test günün ne zaman canım onu da ekliyeyim bol şanslar diliyorum
HAdi hayırlısı olsun canım. Belirtiler vs oldu mu? Lekelenme falan?Yok ben test yapmadım henüz 15inde beta baktıracağım inşallah
Hahaha bir 15 sayfa önceden falan konuşuldu tabikiama biz yılların evlisi olduğumuz için içimizin geçmiş olduğuna kanaat getirdik dogurana kadar hiç yapmıyoruz kocalarimizla yanaşmıyor ama kardeste olmadık merak etme ama yeni evlilerin büyük derdi malesef
Negatif malesefffGlsmnnnn canım nasılsın iyi misin inşallah
Kan verdin mi bugün ? Dilerim hayırlı güzel haberler almışsındır inşallah
Yavrum yine de bize göre yeni evlisin ben 12 senelik evliyim 18 senedir de beraberimYa biz de yeni evli sayılmayız 5 yıl oldu da. Transfer süreci de başlayınca bırakmıştık yani dün gece rüyama girditövbe tövbe
Evet tecrübeniz de benden çok çok fazla birlikte üstesinden geliriz Allahın izniyle
32 yaş 1.deneme döllendi mi onu bile bilmiyorumdoktorum 5.gün transfer yaparız demişti 17 nisan oluyor canım
aaah ah herkesun bir derdi var durur içerisundaYavrum yine de bize göre yeni evlisin ben 12 senelik evliyim 18 senedir de beraberimSana 4 kat atmışım daha ne olsun şaka bir tarafa bende servikal yetmezlik olduğu için bana komple yasak o yüzden de hiç araştırmayıp kabullendik ama normal hamilelikler de sorun olmuyor diye biliyorum
Negatif malesefff
Evet canım görüştüm fakat ilaçlarını aksatma bu dönemde olabilir normal dediCanım bu durumu doktorunla bir görüş belki ilaçların sana gelmiyor kesebilirler bazı iğneleri onlarda bazen kanama yapabiliyor Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah
İnşallah hepimiz pozitif haberler alırızAmin inşallahÇok şükür hamdolsun inşallah sıkı sıkı tutunur minnoşun tabi ki en güzeli düşünmemek lazım ana pozitif ol dilerim hayırlı güzel haberlerini almak nasip olsun canım herşey gönlünce olsun
Amin canım inşallah umarım benimde kesilir artık bide tam ev taşıma dönemine denk geldi çok fazla dinlenemiyorumda şu 12 haftayı güzelce bir atlatsaydık içim rahat edecekAy benimde tam o zaman olmuştu lekelenmekalp atışını bekliyordum acile gidince duymuştuk senin ikiz bide kuzum normal o zaman bir arkadasimiz daha var onunda ikiz onun da kanaması oldu baya. O zaman bol istirahat et randevun gelene kadar. Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah hepimiz pozitifi görürüzCanim transferin hayirli olsun pozitif sonuclansin inşallah
Fiyat bilgisi alınca paylaşabilir misiniz ? Bende konyada denedim ama olmadı Şişli memorial herkes öneriyor. Burda çok fiyat farkı yoksa orayı denerim.Evet dimi herkes öyle söyledi ve çok şükür bugüne kadar kötü bir yorum görmedim haklarında.Ben hep Bahçeci diye tutturmustum bir defa Diyarbakır Bahçeci de denedim olmayınca artık oradan da soğudum.İns orayı deneyeceğimSu an fiyat bilgisi nedir tam bilmiyorum pzt arayacagim
Amin canım inşallah umarım benimde kesilir artık bide tam ev taşıma dönemine denk geldi çok fazla dinlenemiyorumda şu 12 haftayı güzelce bir atlatsaydık içim rahat edecek
Hmm yarın bilgi verirler o zaman hadi hayirlisi güzel haberler alirsin inşallah hepsi döllenmis olsunHahaha benim ki capcanlıhiç dikkat etmemişim ona ya teşekkür ederim canım olabilir ama cumartesi yarim gün çalışıyoruz dediler bi doktorum kontrole geldi odama başka bilgi verilmedi
Aynenn canım bende öyle yapacağım ins çünkü bu beşinci deme yani bir zahmet hassas olsunlarYani tek doktorda muayene olmak istiyorsanız kendinize bir doktor belirleyin ve sürekli onu isteyin yoksa farklı doktorlara yonlendirebiliyorlar yoğunluğa göre kabul etmeyin ben kendi doktorumu istiyorum diyin yani ben öyle yapmıştım yoksa türlü bahaneyle her seferinde başka doktor bakar. Sadece o gün izinliyse başka doktor bakıyor mecbur o ayrı. Ama ben tek kişinin takip etmesini istedim öyle de belirttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?