Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Anladım canım doktorda bu dönemlerde olabilir dedi fakat ben endişeleniyorum sürekli iç çamaşırı günlük ped değiştiriyorum çok yoğun çünkü

Canım bu durumu doktorunla bir görüş belki ilaçların sana gelmiyor kesebilirler bazı iğneleri onlarda bazen kanama yapabiliyor Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah

6+5 ikiz cuma günü gittim doktorum olabilir bu dönemlerde dedi 4 gün sonra kalp atışı için gideceğim
Ay benimde tam o zaman olmuştu lekelenme kalp atışını bekliyordum acile gidince duymuştuk senin ikiz bide kuzum normal o zaman bir arkadasimiz daha var onunda ikiz onun da kanaması oldu baya. O zaman bol istirahat et randevun gelene kadar. Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin

Ya biz de yeni evli sayılmayız 5 yıl oldu da. Transfer süreci de başlayınca bırakmıştık yani dün gece rüyama girdi tövbe tövbe

Sen çok yaşa canımcım aynı biz

Ya biz de yeni evli sayılmayız 5 yıl oldu da. Transfer süreci de başlayınca bırakmıştık yani dün gece rüyama girdi tövbe tövbe
Yavrum yine de bize göre yeni evlisin ben 12 senelik evliyim 18 senedir de beraberim Sana 4 kat atmışım daha ne olsun şaka bir tarafa bende servikal yetmezlik olduğu için bana komple yasak o yüzden de hiç araştırmayıp kabullendik ama normal hamilelikler de sorun olmuyor diye biliyorum

Evet tecrübeniz de benden çok çok fazla birlikte üstesinden geliriz Allahın izniyle
32 yaş 1.deneme döllendi mi onu bile bilmiyorum doktorum 5.gün transfer yaparız demişti 17 nisan oluyor canım

Estagfurullah canım benim akıl akıldan üstündür hep birlikte atlatırız inşallah tamam canım bir gelişme olursa yine bilgilendir bizi

aaah ah herkesun bir derdi var durur içerisunda

Negatif malesefff

Çok üzüldüm canım gerçekten çok zor bir durum Rabbim kalbine inşirah Ferahlığı versin inşallah ne yazsam senin gönlündeki kalbindeki üzüntüyü alamam Rabbim yardımcın olsun inşallah dilerim kucağın boş kalmaz Allah'ım hayırlı güzel bir zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin herşey gönlünce olsun

Amin canım inşallah umarım benimde kesilir artık bide tam ev taşıma dönemine denk geldi çok fazla dinlenemiyorumda şu 12 haftayı güzelce bir atlatsaydık içim rahat edecek

Fiyat bilgisi alınca paylaşabilir misiniz ? Bende konyada denedim ama olmadı Şişli memorial herkes öneriyor. Burda çok fiyat farkı yoksa orayı denerim.

Amin canım inşallah umarım benimde kesilir artık bide tam ev taşıma dönemine denk geldi çok fazla dinlenemiyorumda şu 12 haftayı güzelce bir atlatsaydık içim rahat edecek

Canım çok yorma kendini tam tehlikeli dönemler kimse yok mu yardım edebilecek en azından çok yorulmazdın

Hahaha benim ki capcanlı hiç dikkat etmemişim ona ya teşekkür ederim canım olabilir ama cumartesi yarim gün çalışıyoruz dediler bi doktorum kontrole geldi odama başka bilgi verilmedi
Hmm yarın bilgi verirler o zaman hadi hayirlisi güzel haberler alirsin inşallah hepsi döllenmis olsun

Aynenn canım bende öyle yapacağım ins çünkü bu beşinci deme yani bir zahmet hassas olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…