Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

M Maralim2019 kuzum seni bekliyoruz haydi 😁😁🙏🫶
Bende serum alıyorum şuan tabi alerji olmaktan yine korkuyorum suan panik ataktan belirti yaşamaya başladım 🤣😅🤣 kan 1 bucuk saat sonra çıkıyormuş kizlar hem pozitifi görmek için hemde alerji olmamak için dualariniza talibim 🥰🥰🥰

Bende serum alıyorum şuan tabi alerji olmaktan yine korkuyorum suan panik ataktan belirti yaşamaya başladım 🤣😅🤣 kan 1 bucuk saat sonra çıkıyormuş kizlar hem pozitifi görmek için hemde alerji olmamak için dualariniza talibim 🥰🥰🥰
Amin kuzum inşallah pozitifi de görürsün alerji de olmamışsındır 🩷

Sen pgt yaptırmış mıydın canım

Amin kuzum inşallah pozitifi de görürsün alerji de olmamışsındır 🩷

Sen pgt yaptırmış mıydın canım
Sağol canım amin inşallah 🤲🤲 hem benim hemde eşimin genetik testlerimiz normal geldiği için birde zaten öncesinde doğum yaptığım için doktor birşey söylemedi yaptirmadim yani

Bu adet döngüm de yine gideceğim mayalam. İnşallah dua et canim. Son sefer burda deniyecegim olmadı sonrası başka alternatif.
Moralim düne oranla daha iyi. Bu bir süreç. İnanmak ve umut en iyi ilaç. @Lotus3801 rehberliğin, önerini alayım canım🥰

Dualarım seninle rozam dilerim bu sefer kucağın sağlıklı hayırlı evlatlarla dolar inşallah sen gönlünü ferah tut 🤲💕 daha da iyi olacaksın Allah’ın izniyle o çaresizliği çok iyi biliyorum emin ol bu yolda yalnız değilsin sadece vaktini bekliyor keşke hepimiz bilsek ne zaman olacağını ona göre sabırla beklerdik belirsizlik zaten insanı yıpratıyor kuzum 😢
İnşallah canım zaten şimdi senin durumunu gördüler tedavi şeklini döllenme bile olmadı emin ol bu sefer önlemler alınacaktır dilerim daha başka yere gerek kalmadan burada hayırlısıyla hamile 🤰 kalırsın inşallah umudunu kaybetme lütfen 🥺 ben inanıyorum olacak Allah’ın izniyle canın sıkıldıkça yaz biz buradayız biraz kafan dağılır 🤲😘🫶

Öncelikle dilerim rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin🤲cumartesi eşim önce mikro tese olacak sonra bn opu olacağım yarında kontrole gideceğim çatlatma iğnesi yarın veririmi acaba birde göbekten mi yoksa kalçada mi ölüyor iğne

Amin canım benim inşallah hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun Allahtan evet cumartesi Opu planlanıyorsa yarın akşam onların dediği saatte ovitrelle vuruyorsun normal göbekten yapabilirsin canım 🤲

Gözlerim beni yanıltmıyor değil mi 🥲🥲 ilk 5 dakika içinde silik olarak çıktı. Kurudukça daha belirgin oldu gibi kameradan o kadar belli olmuyor🥲🥲 3.gun cift embriyosu az once yaptım bugun 8.gun
20250416_205011.webp

merhaba. Bende 11 nisan da transfer oldum. 35 yaşındayım ilk denemem test günüm 20 nisan. Pgt li 5. gün embriyosu aslında 6. gün blastokist olmuş 5bb embriyo. 3 embriyom vardı ikisi çok iyi kalite tam 5. gün blast olan onlar pgt den sağlıksız geldi bu orta iyi kalite dedikleri sağlıklı geldi umarım o da bana sıkı sıkı tutunur tek umudum geride başka embriyom yok. Umarım herkes hayırlı mutlu haberler alır zor bir süreç ama transfer aşaması da bence doğal yolla olan gebelikten çok daha mucizevi. Mucizeleriniz sizinle olsun

Amin canım dilerim Rabbim yüzüne baksın inşallah bebişin sağlıcakla sıkı sıkı tutunmuştur herşey gönlünce olsun inşallah 🤲❤️

Dualarım seninle rozam dilerim bu sefer kucağın sağlıklı hayırlı evlatlarla dolar inşallah sen gönlünü ferah tut 🤲💕 daha da iyi olacaksın Allah’ın izniyle o çaresizliği çok iyi biliyorum emin ol bu yolda yalnız değilsin sadece vaktini bekliyor keşke hepimiz bilsek ne zaman olacağını ona göre sabırla beklerdik belirsizlik zaten insanı yıpratıyor kuzum 😢
İnşallah canım zaten şimdi senin durumunu gördüler tedavi şeklini döllenme bile olmadı emin ol bu sefer önlemler alınacaktır dilerim daha başka yere gerek kalmadan burada hayırlısıyla hamile 🤰 kalırsın inşallah umudunu kaybetme lütfen 🥺 ben inanıyorum olacak Allah’ın izniyle canın sıkıldıkça yaz biz buradayız biraz kafan dağılır 🤲😘🫶
Canımsın. Sizlerin sevinci bile böyle bugün rahmet gibi geldi..❤️🥰
Sade yumurta sayısını artırabilir miyim bunun araştırmasindayim. Bu sayfa da kalbim dağılıp yüreğim ferahliyor. Yumurta donasyonu inşallah gerekmez ama olmaz ise o da aklımda. Bugün doktorum arDi . Ona direk dedim lütfen hicbir doktora kötü demem lakin ikinci kontrolde o Rus kadin doktor motivasyonu mu aldı , üzüldüm dedim. Mümkün ise lütfen bu süreçte siz olun dedim🥰
Kıyamam doktor dedi tabi üzgünüm dedi . Fortbildung varmış ondan olamamış yanımda.
Canim Mayalam diver sefere kizkardesim ve siz dışında kimseyle paylasmayacagim bu süreci. Yıpratıcı ya da duygusal yük olabilecek durumlar bertaraf olur. ❤️🧿
Müjdeli haberleri inşallah duyalım mayala katar mayala katar
Kalbim öyle hissediyor ki sen de diğer arkadaşlar da pozitifi görecek. Hislerim bu konuda çok güçlü. Hep duamdasin sen de diğer kardeslerim de..❤️🥰🥰🥰

kızlar hatırlar mısınız bilmem ama pazar günü transferimin 5.gününde lekelenmem olduğunu söylemiştim akıntı şeklinde, pazartesi sabah doktoruma sordum ve kan sulanırıcı iğne ve hapları bıraktırdı ve duphaston başlattı. Pazartesi de devam etti dün akıntı şeklinde gelmesi kesildi anca dünden beri tuvaletimi yaptıktan sonra silince fitil kalıntısıyla birlikte ( fitil kullananlar çok iyi anlayacaktır beyaz kremsi bir yapı) açık kahverengi leke geliyor. Yani bunu yaşayan var mı acaba? Belki de fitilin bir yan etkisi yada bilemiyorum ne olabilir tahmini olan var mı?

Gözlerim beni yanıltmıyor değil mi 🥲🥲 ilk 5 dakika içinde silik olarak çıktı. Kurudukça daha belirgin oldu gibi kameradan o kadar belli olmuyor🥲🥲 3.gun cift embriyosu az once yaptım bugun 8.gunEki Görüntüle 3577909
sen transfer öncesinde yumurta çatlatıcı kullanmadın demi? valla belli belirsizbi siliklik var ama hadi inşallahhhh

Back
X