Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaaa Allah razı olsun insAllah senin ki pozitif olacak ve bize de umut olacaksin pgt ekstra masraf herhalde ne kadardı ki canım o zaman

Benım 3 cu 2 ayrı doktor hepsı yasak dedı sezon sezon bızre kardeş kardeş takılıyoruz 1 bucuk senedır işşde tup bebekdeyık seks hayatumız sıfırrw ))))

Yaaa Allah razı olsun insAllah senin ki pozitif olacak ve bize de umut olacaksin pgt ekstra masraf herhalde ne kadardı ki canım o zaman
ben şubat ayında kendi merkezimin anlaşmalı olduğu yerde emriyo başına 190 usd ya da 180küsüre yaptırdım, o an TL ile çevirip düz rakam söylemişlerdi 2 tanesi 13.300 mü neydi. Merkezim embriyodan biyopsi ücretini ayrı aldı. 20.000TL ama sayısı ile alaklı değildi, 1tane de olsa 10 tane de olsa 20 alıyolarmış ama PGT için Ankaraya gönderdiler ben İzmirdeyim. Hastaneler aldıkları yüksek ücretlerin içinde kesin kendilerine de pay alıyolar, ben direkt ödemeyi laboratuvara gönderdim.

Fiyat bilgisi alınca paylaşabilir misiniz ? Bende konyada denedim ama olmadı Şişli memorial herkes öneriyor. Burda çok fiyat farkı yoksa orayı denerim.
Hayırlısı ile inşallah pozitif haberlerini alırız Tatlım. 6 Nisan da regl oldum doktor bu ay bekle dedi. Bu hafta acaba kontrole gitsem mi dedim kaç folikül var diye merak ettim açıkçası. Hormon değerlerim bu ay güzel çıktı. En azından ona göre değerlendirmeye çalışırız.

Ya kızlar bugün çok kötü bir şey oldum. Parmağını kapıya sıkıştırdım ve o aci ile farkında olmadan zıplayıp eğilip kosturdum evin içinde. Sonra da bebekler gitti diye ağladım tansiyonum falan düştü salı günü transferim olmuştu. Bir sey olmuş mudur sizce

Selam canım ben de Şişli memorial dayım 300 dolardı o zaman embriyo başına ücret bu bu sene ocakta yaptırdıö
Aralık ayında embriyo başına 370 dolar odemistim bende canm ve illa dolar olarak istediler hani kurdan cevirseler daha iyi olacaktı zor bulmuştuk eski dolarda sahte sıkıntısı vardı yeni dolar aradık falan

Olmamıştır inşallah şimdiye tutunmuslardir zaten öyle hemen bı ziplamada bişey olacağını sanmam canm ama sen daha fazla bunun için üzülüp stres etme bence geçmiş olsun çok

Çok geçmiş olsun canım korkma Allah’ın izniyle birşey olmamıştır Allah’a emanetler kendini üzme uzan dinlen biraz uyumaya çalış inşallah bebeklerin seninledir endişe etme sakin ol pozitif düşün

Kızlar benimde aklıma takılan bişey var hani ilaclardan dolayı adet olmuyoruz ya adet belirtileri de yaşanmaz mi saçma oldu soru ama anlayın siz beni bugün göğüste hassasiyet ve dolgunluk var adet mi olacam yoksa gebelik mi hangisi anlamadım

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallah bu ay bekle dediyse bekle bence kontrole de gitsen işlem olmayacağı için stres olmazsin en azindan tabi tercih senin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…