- 11 Kasım 2015
- 1.616
- 2.556
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.901
Kiz bizimkinin resmini verdiler nerdeyse çerçeveleticemBenimkiler ne resimveriyor ne birşey
Neyse tutunsunlar inşallah ben onları ultrason da bol bol görürüm Allah’ın izniyle inşallah
Yaaa Allah razı olsun insAllah senin ki pozitif olacak ve bize de umut olacaksinCanım senden randevu aldığın zaman msjla bazı testler isteyecekler eşindende sendende, onları hazırlayıp gidersen eğer uygun görürlerse hemen başlarlar tedaviye, eşine orda sperm testi verdirirler çünkü kendi lab’larında olmasını istiyorlar, senden mutlaka ve mutlaka rahim filmi isterler. Tedavi olarak ilaç nasıl olur bilmiyorum ama benim yumurtalarım biraz geç cevap verdiği için ben 12 gün yumurta büyütme ilacı kullanmıştım. Bizim sorun sadece bende eşimde her şey iyi çok şükür. Onların lab üroloji hepsi iyi. Fiyat olarakta canım ben ekimde başlamıştım 78.5 ödemiştim ama muhasebeyle birde orda semra hanımın kardeşi zehra hanım var çok sıkı pazarlık yapın indirim yapıyorlar. Ben embriyolarıma pgt yaptırmamıştım dr önermesine rağmen o yüzden maalesef aralık ayı olan transferimi 8 haftalık kalp durması sonucu kaybettim. Şişlide biyopsiye yolladım trizomi 12 geldi embriyo sorunluymuş. 8 tane embriyom oluşmuştu. 11 yumurta toplanmıştı benden. Kalan embriyolarda 4 tane iyi kalite olanları çözdürüp pgt yolladım canım hepsi çok sağlıklı geldi çok şükür. 7 nisan transfer oldum, dün bu gün testlerde silik çizgiyi gördüm çarşamba kan günüm inşallah. Çok detaylılar gerçekten asla risk almıyorlar için rahat etsin ve tüm sorularına cevap veriyor drlar detaylı, hemşire hattı her zaman açık mesela hemen msjlara dönüyorlar ben çok memnunum, olsada olmasada Allah bilir ben hep orayla devam ederim canım. Sende inşallah memnun kalırsın. Burada bir arkadaşımız daha var oda şişlide P Pinky34
Tabi canım ins yazarım benFiyat bilgisi alınca paylaşabilir misiniz ? Bende konyada denedim ama olmadı Şişli memorial herkes öneriyor. Burda çok fiyat farkı yoksa orayı denerim.
Benım 3 cu 2 ayrı doktor hepsı yasak dedı sezon sezon bızre kardeş kardeş takılıyoruz 1 bucuk senedır işşde tup bebekdeyık seks hayatumız sıfırrw ))))Peki size bir soruneredeyse 600 sayfa konuşulmuş belki aralarda bu konu da geçmiştir de…. Transfer sonrası ilişki ile ilgili doktorunuz ne dedi ? biraz munzur bi soru olcak ama ilk denememizde sonuçlanıncaya kdr yasaktı yani 2ay falan artık kardeş olmuştuk evde. Şimdi de ikinci bir emre kadar yasak dedi dr, ama araştırdığımda 2 3 gün yasak demiş doktorlar yani sizin doktorlarınız ne dedi
aaah ah herkesun bir derdi var durur içerisunda
Benım 3 cu 2 ayrı doktor hepsı yasak dedı sezon sezon bızre kardeş kardeş takılıyoruz 1 bucuk senedır işşde tup bebekdeyık seks hayatumız sıfırrw ))))
yaaani işin geyiği tabi biz de ölmedik seks diye de hani olsa iyi olurduCanım hayırlısıyla bir hamiş kalalım o iş orada dursun allahtan bizde iki tarafta relax
Selam canım ben de Şişli memorial dayım 300 dolardı o zaman embriyo başına ücret bu bu sene ocakta yaptırdıöYaaa Allah razı olsun insAllah senin ki pozitif olacak ve bize de umut olacaksinpgt ekstra masraf herhalde ne kadardı ki canım o zaman
ben şubat ayında kendi merkezimin anlaşmalı olduğu yerde emriyo başına 190 usd ya da 180küsüre yaptırdım, o an TL ile çevirip düz rakam söylemişlerdi 2 tanesi 13.300 mü neydi. Merkezim embriyodan biyopsi ücretini ayrı aldı. 20.000TL ama sayısı ile alaklı değildi, 1tane de olsa 10 tane de olsa 20 alıyolarmış ama PGT için Ankaraya gönderdiler ben İzmirdeyim. Hastaneler aldıkları yüksek ücretlerin içinde kesin kendilerine de pay alıyolar, ben direkt ödemeyi laboratuvara gönderdim.Yaaa Allah razı olsun insAllah senin ki pozitif olacak ve bize de umut olacaksinpgt ekstra masraf herhalde ne kadardı ki canım o zaman
Fiyat bilgisi alınca paylaşabilir misiniz ? Bende konyada denedim ama olmadı Şişli memorial herkes öneriyor. Burda çok fiyat farkı yoksa orayı denerim.Evet dimi herkes öyle söyledi ve çok şükür bugüne kadar kötü bir yorum görmedim haklarında.Ben hep Bahçeci diye tutturmustum bir defa Diyarbakır Bahçeci de denedim olmayınca artık oradan da soğudum.İns orayı deneyeceğimSu an fiyat bilgisi nedir tam bilmiyorum pzt arayacagim
Hayırlısı ile inşallah pozitif haberlerini alırız Tatlım. 6 Nisan da regl oldum doktor bu ay bekle dedi. Bu hafta acaba kontrole gitsem mi dedim kaç folikül var diye merak ettim açıkçası. Hormon değerlerim bu ay güzel çıktı. En azından ona göre değerlendirmeye çalışırız.Tünaydın canim ben daha yeni giriyorum ki gece de uyumuşum hoşgeldinkiz sayfamiz 7/24 aktif olduğu için sayfaları okumak bitmiyor çok şükür tabiki evet canim transfer oldum bugün transfer günü hariç 4. Günüm gün sayiyorum artik. Darısı transfer bekleyen herkesin başına opudan sonra genelde herkeste oluyor canim agri o yüzden agri ve kesici ve antibiyotik kullaniyoruz. Umarim biran önce gecer şuan ne durumdasin ?
Canım keşke dinlensen bide ikiz gebelik o kadar emek veriyoruz Allah korusunAmin canım inşallah umarım benimde kesilir artık bide tam ev taşıma dönemine denk geldi çok fazla dinlenemiyorumda şu 12 haftayı güzelce bir atlatsaydık içim rahat edecek
Kız daha nasıl ölcen 1 ayda rüyalarına girer olmuşyaaani işin geyiği tabi biz de ölmedik seks diye de hani olsa iyi olurdu
Aralık ayında embriyo başına 370 dolar odemistim bende canm ve illa dolar olarak istediler hani kurdan cevirseler daha iyi olacaktı zor bulmuştuk eski dolarda sahte sıkıntısı vardı yeni dolar aradık falanSelam canım ben de Şişli memorial dayım 300 dolardı o zaman embriyo başına ücret bu bu sene ocakta yaptırdıö
Olmamıştır inşallah şimdiye tutunmuslardir zaten öyle hemen bı ziplamada bişey olacağını sanmam canm ama sen daha fazla bunun için üzülüp stres etme bence geçmiş olsun çokYa kızlar bugün çok kötü bir şey oldum. Parmağını kapıya sıkıştırdım ve o aci ile farkında olmadan zıplayıp eğilip kosturdum evin içinde. Sonra da bebekler gitti diye ağladım tansiyonum falan düştüsalı günü transferim olmuştu. Bir sey olmuş mudur sizce
Ya kızlar bugün çok kötü bir şey oldum. Parmağını kapıya sıkıştırdım ve o aci ile farkında olmadan zıplayıp eğilip kosturdum evin içinde. Sonra da bebekler gitti diye ağladım tansiyonum falan düştüsalı günü transferim olmuştu. Bir sey olmuş mudur sizce
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallahFiyat bilgisi alınca paylaşabilir misiniz ? Bende konyada denedim ama olmadı Şişli memorial herkes öneriyor. Burda çok fiyat farkı yoksa orayı denerim.
Hayırlısı ile inşallah pozitif haberlerini alırız Tatlım. 6 Nisan da regl oldum doktor bu ay bekle dedi. Bu hafta acaba kontrole gitsem mi dedim kaç folikül var diye merak ettim açıkçası. Hormon değerlerim bu ay güzel çıktı. En azından ona göre değerlendirmeye çalışırız.
Çok teşekkür ederim canımOlmamıştır inşallah şimdiye tutunmuslardir zaten öyle hemen bı ziplamada bişey olacağını sanmam canm ama sen daha fazla bunun için üzülüp stres etme bence geçmiş olsun çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?