- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.541
Negatif oldu transferim kendimce nedenler arıyorumNeden fazla olsun bence gayet güzelbebeğin tutunması için iç tabakanın kalın olması gerekiyor ki bebek rahat tutunabilsin doktorun birşey demedi mi peki bu konu hakkında
Bence çıkar canım belki silik filanYarın mı yapsam çıkar mı diye düşünüyorum canım cumayı bekleyemeyeceğim galiba
Bende serum alıyorum şuan tabi alerji olmaktan yine korkuyorum suan panik ataktan belirti yaşamaya başladım
Benide eksik etme kuzum dualarındaTeşekkür ederim canım benim Allah razı olsunhergün dua ediyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun peki geride varmıydı embriyon
Amin kuzum inşallah pozitifi de görürsün alerji de olmamışsındırBende serum alıyorum şuan tabi alerji olmaktan yine korkuyorum suan panik ataktan belirti yaşamaya başladımkan 1 bucuk saat sonra çıkıyormuş kizlar hem pozitifi görmek için hemde alerji olmamak için dualariniza talibim
Sağol canım amin inşallahAmin kuzum inşallah pozitifi de görürsün alerji de olmamışsındır
Sen pgt yaptırmış mıydın canım
Birde kuzum pgt 5. Gün embriyosuna yapiliyor galiba bende birtane 5. Gün embriyosu vardi onu da transfer oldum zatenAmin kuzum inşallah pozitifi de görürsün alerji de olmamışsındır
Sen pgt yaptırmış mıydın canım
Bu adet döngüm de yine gideceğim mayalam. İnşallah dua et canim. Son sefer burda deniyecegim olmadı sonrası başka alternatif.
Moralim düne oranla daha iyi. Bu bir süreç. İnanmak ve umut en iyi ilaç. @Lotus3801 rehberliğin, önerini alayım canım
Canım benim hayırlı uğurlu olsun minnoşlar sana sımsıkı tutunurlar inşCanlarım çok güzel su gibi geçti transferim iyi kalitede embriyolar transfer edildi blast olmuşlar Elhamdüllilah şimdi sıkıca tutunmalarını bekliyorum
Çoook sevindim senin adına , inşallah bundan sonra ki süreç daha mutlu eder seni.. Dualarımdasın
Canım benim hayırlı uğurlu olsun minnoşlar sana sımsıkı tutunurlar inş
Öncelikle dilerim rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsincumartesi eşim önce mikro tese olacak sonra bn opu olacağım yarında kontrole gideceğim çatlatma iğnesi yarın veririmi acaba birde göbekten mi yoksa kalçada mi ölüyor iğne
Mayala canım rabbim yardımcın olsun. İnşallah bebişlerin tutunur. Şimdi güzelce dinlen çok yoruldun çok bekledin.
merhaba. Bende 11 nisan da transfer oldum. 35 yaşındayım ilk denemem test günüm 20 nisan. Pgt li 5. gün embriyosu aslında 6. gün blastokist olmuş 5bb embriyo. 3 embriyom vardı ikisi çok iyi kalite tam 5. gün blast olan onlar pgt den sağlıksız geldi bu orta iyi kalite dedikleri sağlıklı geldi umarım o da bana sıkı sıkı tutunur tek umudum geride başka embriyom yok. Umarım herkes hayırlı mutlu haberler alır zor bir süreç ama transfer aşaması da bence doğal yolla olan gebelikten çok daha mucizevi. Mucizeleriniz sizinle olsun
Canımsın. Sizlerin sevinci bile böyle bugün rahmet gibi geldi..Dualarım seninle rozam dilerim bu sefer kucağın sağlıklı hayırlı evlatlarla dolar inşallah sen gönlünü ferah tutdaha da iyi olacaksın Allah’ın izniyle o çaresizliği çok iyi biliyorum emin ol bu yolda yalnız değilsin sadece vaktini bekliyor keşke hepimiz bilsek ne zaman olacağını ona göre sabırla beklerdik belirsizlik zaten insanı yıpratıyor kuzum
İnşallah canım zaten şimdi senin durumunu gördüler tedavi şeklini döllenme bile olmadı emin ol bu sefer önlemler alınacaktır dilerim daha başka yere gerek kalmadan burada hayırlısıyla hamilekalırsın inşallah umudunu kaybetme lütfen ben inanıyorum olacak Allah’ın izniyle canın sıkıldıkça yaz biz buradayız biraz kafan dağılır
Gözlerim beni yanıltmıyor değil miilk 5 dakika içinde silik olarak çıktı. Kurudukça daha belirgin oldu gibi kameradan o kadar belli olmuyor Eki Görüntüle 3577909
sen transfer öncesinde yumurta çatlatıcı kullanmadın demi? valla belli belirsizbi siliklik var ama hadi inşallahhhhGözlerim beni yanıltmıyor değil miilk 5 dakika içinde silik olarak çıktı. Kurudukça daha belirgin oldu gibi kameradan o kadar belli olmuyor 3.gun cift embriyosu az once yaptım bugun 8.gunEki Görüntüle 3577909
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?