- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.841
Doktorunla görüşmediysen yinede bırakma ilaçlarını lütfen. Olabiliyormuş kanamalar, lekelenmeler falan. Kan verdin mi hiç onu kaçırdım.Ben elendim arkadaşlarçok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır o kadar inanıyordum ki Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte çok güzeldi embriyom öğle dediler. ama yine olmadı
Allah yardımcınız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın insallahhTransfere 5 gün kala başladım
Sabah akşam ikişer tane progestan fitil
Progestan dex 25 göbekten günde bir
Bu gün progestan 50 mg kalçadan başladım işte 3 günde bir olacak şekilde
Çok teşekkür ederimm bizi hiç birakmasinlar tek duam bu. Sizinde transferiniz ertelenmesin altin yumurtalar bebis olsunn
AynennnBen bu örgü işini yıllardır niye öğrenmedm mandala falan boyayym ben bişey yapmam lazım
Amin canım insAllah amin gerçekten Rabbim hiç birimize o duyguyu yasatmaktan eksik etmesinSebepsiz infertilite hiçbirşey yok ben 2. Tüp bebekte gebe kaldım dış gebelik oldu sağ tüpü de aldılar şu an şansım normal daha da azaldı tek çare tüp bebektedavisi dilerim bu sefer nasip olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Çok teşekkür ederimm ekran yakalama aldimmEki Görüntüle 3572663 canlarım transfere giricem olan arkadaşlarım attığım duayı girmeden okuyun siz transferdeyken de eşiniz okusun su gibi geçsin inşallahbebişlerinizi alın gelin
Aynenn canım o iğneler bildiğin bayiltiyor insanı ben bı keresinde bayılmıştımAyy inşallah kuzum tutunuyordur miniklerimYani ben ilaç belirtiside hissetmiyorum ya sadece sık sık uykum geliyo sanırım progestrerondan oda Ama hiç belirtim yok Allahım sen yardım et hepimiz miniklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla Aklıma geldikçe Ya Şafi esmasını çekiyorum kuzum Meryem suresinide geçen transferinde dinlemiştim baya bu transferimde henüz dinleyemedim mesaiyede başladım sanırım kalan boşluklarda uyuyorum Ama haklısın dinlesem çok iyi olcak canım ya
Çok teşekkür ederimm ekran yakalama aldimm
Rica ederim canım benim şifa olsun okuyun bol bol siz icerdeykende eşiniz okusunÇok teşekkür ederimm ekran yakalama aldimm
Canim benim transferin şimdiden hayırlı olsunÇok teşekkür ederimm bizi hiç birakmasinlar tek duam bu. Sizinde transferiniz ertelenmesin altin yumurtalar bebis olsunn
Canım öğrendinmi 1 tane 2 hucei 2 tane 6 hücreli dediler transfer olucam bugunMerhaba arkadaşlar 3.gün embriyosunun 6 hücreli olması geriden geldiği anlamına mı geliyor doktor 8/10 bekleriz iyi değiller dedi hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu
Allah razı olsunn inşallah olur çok heyecanlıyım ilk olacak benimRica ederim canım benim şifa olsun okuyun bol bol siz icerdeykende eşiniz okusun
Ayy çok teşekkür ederimm inşallah hepimiz güzel haberler verelimmCanim benim transferin şimdiden hayırlı olsunrabbim yardımcın olsun o masadan bebişinle kalk sonra da sana sıkıca tutunsun. Burda da güzel haberinle bizi coştur inşallah
Sakin ol canım stres heyecan yapma olucak Allah'ın izniyle niye olmasın ki olmaması için sebep yok bak buralara da kadar gelmişsin ilerlemiş tedavin neden olmasın ki 12 gün sonra belki daha erken test yaparsan dayanamazsanAllah razı olsunn inşallah olur çok heyecanlıyım ilk olacak benim
Aminn inşallah çok teşekkür ederimm çok iyi geldi mesajınızSakin ol canım stres heyecan yapma olucak Allah'ın izniyle niye olmasın ki olmaması için sebep yok bak buralara da kadar gelmişsin ilerlemiş tedavin neden olmasın ki 12 gün sonra belki daha erken test yaparsan dayanamazsanbize güzel haberi burdan vericeksin minnoşunu ordan al evine götür su gibi geçsin inşallah
Ben transfere yalnız gittim bayram dönüşüydü eşimin işte olması gerekiyodu. Doktor eşimi sorunca gelemedi dedim, hemşire hanım da "olsun ben çocukları alıp dönerim demişsin" dedi. Çok hoşuma gitti. İnşallah alıp dönmüşümdür. Teste son 4 gün :)
Eşinin yoğunluğunu bekleme kendin hareket et çoğu zaman. Beden yükünün ağırlığı daha çok bizde zaten, onları beklersek uzar işimiz :)Evet ön görüşmelere başlayalım bari diyorum ama eşimin şu sıralar yoğunluğu varbu ayı da gecirecegiz galiba..hayırlısı güç olmasın da geç olsun
Amin inşallah canım benim dualarınıza talibiz
Ay inşallah canım ne güzel dua ettiniz Allah razı olsun insallah hepimiz muradimiza ererizCanım benim yarin buraya girdiğimde belki transferden çıkmış olursun şimdiden yazmak istedim. Rabbim hayırlısıyla transfere tek girip iki kişi olarak çıkmani nasip etsin.Bebişinle önce güzel bağ kurup bizim onu sabırsızlıkla bekledigimizi anlatip sonrada bize güzel mujdeli haberlerini ver dualarım seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun
Amin inşallah balimmmCanım benim dualarımız sizinle inşallah herşey çok güzel sağlıklı olsun Amin hep beraber sürecimizi birlikte geçirelim inşallah dilerim hepimiz hamiş oluruz Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?