Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Doktorunla görüşmediysen yinede bırakma ilaçlarını lütfen. Olabiliyormuş kanamalar, lekelenmeler falan. Kan verdin mi hiç onu kaçırdım.

Çok teşekkür ederimm bizi hiç birakmasinlar tek duam bu. Sizinde transferiniz ertelenmesin altin yumurtalar bebis olsunn

Amin canım insAllah amin gerçekten Rabbim hiç birimize o duyguyu yasatmaktan eksik etmesin

Aynenn canım o iğneler bildiğin bayiltiyor insanı ben bı keresinde bayılmıştım hiç arama belirti filan kafandan çıkarmaya çalış.Mesaiye hemen başladın mı beni de düşündüren hep o kalkmaya bile cekinirdim aman birşey olmasın diye ama pozitif haberi alanlar hep gezmiş tozmus ise gitmiş iş yapmış yani herşey bahane sadece nasiple alakalı birşey

Çok teşekkür ederimm bizi hiç birakmasinlar tek duam bu. Sizinde transferiniz ertelenmesin altin yumurtalar bebis olsunn
Canim benim transferin şimdiden hayırlı olsun rabbim yardımcın olsun o masadan bebişinle kalk sonra da sana sıkıca tutunsun. Burda da güzel haberinle bizi coştur inşallah

Allah razı olsunn inşallah olur çok heyecanlıyım ilk olacak benim
Sakin ol canım stres heyecan yapma olucak Allah'ın izniyle niye olmasın ki olmaması için sebep yok bak buralara da kadar gelmişsin ilerlemiş tedavin neden olmasın ki 12 gün sonra belki daha erken test yaparsan dayanamazsan bize güzel haberi burdan vericeksin minnoşunu ordan al evine götür su gibi geçsin inşallah

Günaydın hayırlı sabahlar diliyorum herkese
Transfer olacaklara bol şans diliyorum
Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eylesin inşallah bugün haber bekleyenlerde güzel haberler alsınlar sevinç gözyaşları içinde olsunlar inşallah Amin

Aminn inşallah çok teşekkür ederimm çok iyi geldi mesajınız gerçekten çok uzun bir yoldu hepiniz gibi tüplerimde hasar varmış başkada bir şeyimiz yok inşallah doktorlarımız da olur diyor artık nasip 3.gun çift transfer olacak

Ben transfere yalnız gittim bayram dönüşüydü eşimin işte olması gerekiyodu. Doktor eşimi sorunca gelemedi dedim, hemşire hanım da "olsun ben çocukları alıp dönerim demişsin" dedi. Çok hoşuma gitti. İnşallah alıp dönmüşümdür. Teste son 4 gün :)

Amin inşallah canım benim dualarınıza talibiz darısı hepimizin başına in
Ay inşallah canım ne güzel dua ettiniz Allah razı olsun insallah hepimiz muradimiza ereriz saat 1 de girecegim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…