- 4 Aralık 2024
- 4.471
- 4.941
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.401
İlk iki gün aramadım ama suan belim ağrıyor ama yatmaktan ağrıyor diye düşünüyorum onu ümitlenmiyorum göğüste hiç hassasiyet yok aksine sanki hisssizleştiler o biraz modumu düşürüyor
İyiyim iyiym canım benim sabah lekemin rengi kanamaya döndü acile gttim çok şükür içerde ciddi bir kanama yok bebişin kalbini gördümCanım ne oldu yeni gördüm iyimisin
Canım kanamam oldu fazla rengi koyuydu korkttum gttim artık hamdolsun ciddi bişey yokNeden ne oldu
İyiyim iyiym canım benim sabah lekemin rengi kanamaya döndü acile gttim çok şükür içerde ciddi bir kanama yok bebişin kalbini gördüm
Canım hiç sıkma canını benimde öyle olmuştu dedim ya sana 11 yumurta toplanmıştı o zaman, seninde inşallah güzel olacak herşeyOf aynısı hayırlısıyla yumurtalarımı bir doktorlara teslim etseydim rahatlardım ya acayip tedirginim bu sefer uzadı canım sıkıldı ne kadar belli etmemeye çalışsamda
Canim belki de ben sehirdisindan geldiğim için bana söylenmedi yada ben hatırlamıyorum simdi eşime sordum yok bize söylenmedi dediMaalesef bahçecide ilk görüşmede direkt başlarken anlatıyorlar kalp atışına kadar takip ediyoruz sadece diye
Canım hayırlı olsun çok güzel geçsin transferin sımsıkı tutunsun inşallah bebişin
Allah Allah sende mi bunu bahçeci merkezinde yaşadın canım ne kadar kötüler ya şoktayım
Ay hadi inşallah bitanem inşallah çok güzel olacak Rabbim yardımcın olsun su gibi geçsin,ben bu sabah kanamayla uyandm acile gittim çok şükür çok ciddi bişey yok bebişin kalbini duydumAy kuşum benim b12 eksikhafizam tutmuyor nedense ikiz kalmışsın aklımda az kalmış çok heyecanlı kalp atımına gitmek bende iyiym canım yarın sorun olmazsa transfer oluyorum inşallah
Canım hiç sıkma canını benimde öyle olmuştu dedim ya sana 11 yumurta toplanmıştı o zaman, seninde inşallah güzel olacak herşey
Bende kalbini duyduktan 1 hafta sonra ikizlerimi kaybettim 8 haftalık, ve geçiyor biliyormusun yerini umut dolduruyor, şu an üzülmen çok doğalVallaha ne yalan söylim hislerim yok böyle kafam güzel olsun istiyorum hatırlamamak için hissizleştim 7. Haftaya girecekken kesem aşağı indi kanamam oldu şekli bozuldu bir anda şok geçirdik 4 gün sonra kalbini dinleyecektim kürtaja alındım içim yanıyor7 sene sonra ilk müjdeli haberimdi çok beklemiştim bilmiyordum tüp benek çoknrsikli böyle bebeklerin düşüşleri sık olduğunu başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi vay be
Canım benim ne diyeyim Rabbim yar ve yardımcın olsun bitanemCanım beni silermisin kürtaj oldum benimle değiller artık Allah’a emanet olun.
Ayy Amin Ecmain kuzumAmin Ecmain inşallah tutunacaklar Allah’ın izniyle annelerine sıkı sıkı tutup bırakmasınlar 9 ay boyunca yaramazlık yapmasınlar minnoşlar Amin
Ay çok şükür canım benim bu super freshlar çok korkutuyor biziAy hadi inşallah bitanem inşallah çok güzel olacak Rabbim yardımcın olsun su gibi geçsin,ben bu sabah kanamayla uyandm acile gittim çok şükür çok ciddi bişey yok bebişin kalbini duydum
Ayy Amin Ecmain kuzumHepimiz pozitiflerimizi alalım sonra katlanarak artsın değerlerimiz kese kalp atışı derken sağlıkla doğuraalım inşallah amin Ecmain
Canım benim yaa inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın inşallahVallaha ne yalan söylim hislerim yok böyle kafam güzel olsun istiyorum hatırlamamak için hissizleştim 7. Haftaya girecekken kesem aşağı indi kanamam oldu şekli bozuldu bir anda şok geçirdik 4 gün sonra kalbini dinleyecektim kürtaja alındım içim yanıyor7 sene sonra ilk müjdeli haberimdi çok beklemiştim bilmiyordum tüp benek çoknrsikli böyle bebeklerin düşüşleri sık olduğunu başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi vay be
Öyle yapcam canım benimCanim çok geçmiş olsun çok şükür sıkıntısız atlatmış ol inşallahsende bundan sonra bol bol dinlen yorma kendini. En azindan su zamanlar geçene kadar birseyler yapma
Hemde nasıl korkutuyorAy çok şükür canım benim bu super freshlar çok korkutuyor bizi
Hemde nasıl korkutuyor
Ne kadar zaman sonra transfer olacağını söyledi doktorunuz bana 3 ay siz ne kadar ara verdinizBende kalbini duyduktan 1 hafta sonra ikizlerimi kaybettim 8 haftalık, ve geçiyor biliyormusun yerini umut dolduruyor, şu an üzülmen çok doğal
Ayyy maşallah canım az kalmış benimde 9 Nisan'da inşallah Rabbimin izniyle pozitif sonuçlar alicaz evde test yaptın mı hiç12 nisan
Canım benimde kalp atimina gitmeme 3 gün vardı düşük yaptım ama kürtaja gerek kalmamıştı kendiliğinden 2 günde düşürdümVallaha ne yalan söylim hislerim yok böyle kafam güzel olsun istiyorum hatırlamamak için hissizleştim 7. Haftaya girecekken kesem aşağı indi kanamam oldu şekli bozuldu bir anda şok geçirdik 4 gün sonra kalbini dinleyecektim kürtaja alındım içim yanıyor7 sene sonra ilk müjdeli haberimdi çok beklemiştim bilmiyordum tüp benek çoknrsikli böyle bebeklerin düşüşleri sık olduğunu başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?