Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay çok sevindim kolaylıkla sağlıklı gebelik sonunda evladini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hadi bakalım yarından itibaren heyecanlı günler başlıyor Allah’ın izniyle hepimiz için herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Allah’ın izniyle bu Ay bizim Ayı’mız olsun inşallah dilerim beklen günler gelmiştir inşallah Amin

Gerçekten şaka gibi. Ne bilsin senin gideceğin acil hangi protokolü uygulayacağını? Doktorun söylemek zorunda ne gerekiyorsa. “Sorun yok bi daha deneriz” tarzı doktorlardan artık nefret geldi. Sanki çok kolay bir süreç, gelsin kendileri girsinler de göreyim bakalım bi daha denemek isterler mi? Hayat duruyor bizler için uzunca süreler, hep beklemekle gün saymakla canımızın acımasıyla üzüntümüzle. Gerçekten tahammül edemiyorum bu tarz uzmanlara. İnşallah senin için de çok güzel bir süreç olur kurtulursun böyle yerlerden

Amin amin inşallah canım pozitifleri görürüz inşallah herkese nasip etsin anne olmayj

Evet evet onlar için söylemesi o kadar kolay ki kimse başına gelmeden bilmiyor bidaha denemeye benim maddi gücüm var mı acaba psikolojim vücudum hazır mı acaba düşünen yok onlar için çok basit cümleler dünyanın ilacını kullanıyoruz ileride bizden acısı çok fena çıkıcak ama napalım yeter ki o duyguları bizlerde tadalım dilsiz kullarına kediye köpeğe kuşa annelik duygusunu tattıran rabbim bizede tattırsın
Çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için amin inşallah rabbim sanada nasip etsin bu yolda olan herkese de nasip etsin bir an evvel kurtulalım

Canim çok geçmiş olsun çok şükür sıkıntısız atlatmış ol inşallah sende bundan sonra bol bol dinlen yorma kendini. En azindan su zamanlar geçene kadar birseyler yapma

Hangi bahçeci ve hocadasın canım sen şaka gibi olmuş yani evet herşey çok iyi görünsede tutunmayabilir ama bunu bu şekilde geçiştirmek ne kadar kötü çok üzüldüm zor bir süreç olmuş dilerim bu sefer herşey gönlüne göre olsunda bir daha onlara ihtiyaç duyurmasın rabbim

Bu arada benim için süreç hiç öyle ilerlemedi ben önce aşılama denedim o süreçtede nerdeyse hergün arıyorlardı nasılsın iyimisin nasıl hissediyorsun diye maalesef negatif oldu bilgi verdim telefonla önce hemşire aradı detaylı sorular sordu sonrasında Sabri hoca arayıp sordu hem durumu hem halimi hatrımı her gittiğimdede çok ilgili davranıyor merkezdeki herkes güler yüzlü şimdide olası bir durumda ulaşmam için hemşirenin numarasını verdiler kanama olursa ne yapmam gerektiğinide anlattılar yani ilgi alaka bilgilendirme ve güven konusunda ben çok memnun kaldım birde pozitifi yakalarsak tadından yenmez olacak inşallah

İstanbul bahçeci fulyadayim ben canım Özkan özdamar doktorum gercekten kötü bir süreçti ben zaten sonucu duyunca çökmüştüm bide böyle karşılık görünce iyice çöktüm 15 20 gün kendime gelememiştim inşallah bu sefer olur rabbimin izniyle dediğin gibi ihtiyaç duymam
Yaaaa ne kadar güzel benim kanamam oldu ben afedersin salya sümük ağlıyorum ne doktoruma ne hemşireye hiçbir şekilde ulaşamadım cevap verdiklerinde iş işten geçmişti zaten kii verdikleri cevap şaka gibi zaten "en yakın merkeze başvuru yapın" ya bı ara sor hangi ilacı kullanıyorsun de lekenme nasıl rengi yoğun mu de bı hastanı rahatlat yani öyle değil mi yok benim aldığım cevap buydu seninde inşallah böyle olurlar hep canım hastane doktor gerçekten çokkk ama çokk önemli
İnşallah Allah'ın izniyle sende poztifi görür sağ salim bebişini kucağına alırsın

İnşallah Amin cnm 4 tane yumurtam toplandı bugun aradılar 3 tanesi döllenmiş 3. Embriyo transferi olical bakalım 3. Embriyoya gidecekmi 3. Güne seninki ne zaman toplaniyke

Maşallah canım inşallah üçüde 3. Güne sağlıcakla giderler Allah’ın izniyle Amin
Ben yarın son kontrole gideceğim herşey yolundaysa çarşamba sabahı Opu olacak Allah’ın izniyle inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler hepimiz için Amin

Amin teşekkür ederim cevabınız için galiba fazla kafama takıyorum her şeyi düşünüyorum

Amin canım benim hepimiz anneliği tadalım inşallah

İnşallah Amin canım rabbim yüzümüze baksın bebişlerimizin embriyo kalitesi iyi olup tutunur. Bizlere

evet kesinlikle doktorun söyledikleri insanı çok etkiliyor o yüzden pozitif olmalı rahatlatıcı olmalı neyse sen kalp atışını dinle sonra git gönlüne göre doktor bul

Amin teşekkür ederim cevabınız için galiba fazla kafama takıyorum her şeyi düşünüyorum
Bende senin gibiyim bugün transferin 3. Günü çok dikkatli davranıyorum şimdi sadece evde ufak ufak yürüyüşler yapıyorum yarın acaba dışarı çıkıp bir yürüyüş yapmaya başlasam mı diyorum ama kesinlikle niyetim pozitifi görene kadar yemek temizlik yapmamak sadece yaparsam yürüyüşler yapacağım günlük inşallah

Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…