Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Teşekkür ederim canım benim sağol ilk trasferim negatif sonuçlandı bu 2. Transferimin bugün 9 günlük çok şükür dün akşam poztifi gördüm 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻 inşallah devamı da gelir keseyi kalp atışını da görebilirim
Ay çok sevindim kolaylıkla sağlıklı gebelik sonunda evladini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hadi bakalım yarından itibaren heyecanlı günler başlıyor Allah’ın izniyle hepimiz için herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Allah’ın izniyle bu Ay bizim Ayı’mız olsun inşallah dilerim beklen günler gelmiştir inşallah Amin 🤲❤️🫶🥹

Sağol canım benim Allah razı olsun
Kesinlikleeee öyle bizim düşüncemizi duygumuzu asla önemsemiyorlar para önemli memnuniyet yada sonuç değil
Hangi pozitif haber canım ilk denememde de pozitifi gördüm beklicez dediler ilk transferimde 12. Gün sonuç geldi aradı geçmiş olsun dedi neden peki çok olumluydu ben iyiyidim hani rahmim falan embriyo iyiydi 5. Gün kaliteliydi dedim olabiliyor dendi o an soğudum zaten ama birkez daha denemek istedim donmuş embriyolarım var başka bir merkeze taşımak mantıklı gelmedi
2. Transferim de işte dün akşam bı kanama yaşadım çok korktum gene ilgi alaka yoktu söylediğim de yakın bir merkeze başvurun dediler şaka gibi dimi
Gerçekten şaka gibi. Ne bilsin senin gideceğin acil hangi protokolü uygulayacağını? Doktorun söylemek zorunda ne gerekiyorsa. “Sorun yok bi daha deneriz” tarzı doktorlardan artık nefret geldi. Sanki çok kolay bir süreç, gelsin kendileri girsinler de göreyim bakalım bi daha denemek isterler mi? Hayat duruyor bizler için uzunca süreler, hep beklemekle gün saymakla canımızın acımasıyla üzüntümüzle. Gerçekten tahammül edemiyorum bu tarz uzmanlara. İnşallah senin için de çok güzel bir süreç olur kurtulursun böyle yerlerden ❤️🙏🏻

Amin amin inşallah canım pozitifleri görürüz inşallah herkese nasip etsin anne olmayj
Hadi bakalım yarından itibaren heyecanlı günler başlıyor Allah’ın izniyle hepimiz için herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Allah’ın izniyle bu Ay bizim Ayı’mız olsun inşallah dilerim beklen günler gelmiştir inşallah Amin 🤲❤️🫶🥹

Gerçekten şaka gibi. Ne bilsin senin gideceğin acil hangi protokolü uygulayacağını? Doktorun söylemek zorunda ne gerekiyorsa. “Sorun yok bi daha deneriz” tarzı doktorlardan artık nefret geldi. Sanki çok kolay bir süreç, gelsin kendileri girsinler de göreyim bakalım bi daha denemek isterler mi? Hayat duruyor bizler için uzunca süreler, hep beklemekle gün saymakla canımızın acımasıyla üzüntümüzle. Gerçekten tahammül edemiyorum bu tarz uzmanlara. İnşallah senin için de çok güzel bir süreç olur kurtulursun böyle yerlerden ❤️🙏🏻
Evet evet onlar için söylemesi o kadar kolay ki kimse başına gelmeden bilmiyor bidaha denemeye benim maddi gücüm var mı acaba psikolojim vücudum hazır mı acaba düşünen yok onlar için çok basit cümleler dünyanın ilacını kullanıyoruz ileride bizden acısı çok fena çıkıcak ama napalım yeter ki o duyguları bizlerde tadalım dilsiz kullarına kediye köpeğe kuşa annelik duygusunu tattıran rabbim bizede tattırsın 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için amin inşallah rabbim sanada nasip etsin bu yolda olan herkese de nasip etsin bir an evvel kurtulalım 🤲🏻🤲🏻🙏🏻

Canım sabah lekelenmelerim tam kırmızaya döndü korktum artık gideym dedim 6 gündür pembe kahve arasıydı gttm bayağı bekledik hamdolsun bişey yok kalp atışını gördük ama dikkat edecekmişim içerde çok kanama görğnmedi
Canim çok geçmiş olsun çok şükür sıkıntısız atlatmış ol inşallah 🤲🤲 sende bundan sonra bol bol dinlen yorma kendini. En azindan su zamanlar geçene kadar birseyler yapma 😉😉

Yok canım ilk günden değil 3 gün bolca dinlendim 4. Günden sonra başladım
Ay ben hiç memnun değilim arkadaşım sürekli fiyatlara zam yapıyorlar asla ama asla söyledikleri fiyat değil hep bişiler çıkarıyorlar ekstra doktorumun bana uyguladığı tedaviyi transferden sonra öğrendim mesela sana doğal siklus yaptık dedi ilaç kullanımı yok falan onu da bana sadece progestan fitil vermişti ben neden tek fitil hocam diye sorunca zahmet edip söyledi
Dün akşam kanamam oldu ulaşamadım mesele ulaştıgimda bana yazdıkları artık doktor mu asistanı mi bilemiyorum hangisi günahını almiyim en yakın hastaneye başvuru yapın yazdılar yani insan bı arar sorar der ne zamandan beri var hangi ilaçları kullanıyorsun lekelenme tarzı mi yogunlugu nasıl falan hiç sorulmadı kan sulandırıcıyı keselim dedi siz bana ilaç vermediniz ki ben zaten ilaç kullanmıyorum dedim beni hatırlamaya bilir çok normal ama sorabilir ne ilaç kullanıyorsun falan filan diye dimi parayı eksik versek hemen paranız eksik diye ararlar yani öyle bı mağdur oldum yani anlicagin ee gittiğim doktorda acil doktoru sonuç pozitif bu süreçte ben kafama göre ilaç veremem ilacı da çıkarmam doktorunuzu bilgilendirin ona danışın dedi haklı olarak beta testi yaptık eve geldik
Benim eşimden kaynaklı canım sperm sayımız az
Sebebini bende bilmiyorum arkadaşım ☺️ transfer günü embriyo çok güzeldi rahim rahim kalınlığı çok güzeldi pozitif haber bekliyoruz dediler poztifi gördüm 10. Gün betam 27.79 falandı sonra 12. Gün 11.22 lere falan düştü düşükle sonuçlandı neden böyle oldu çok güzel şeyler söylemiştiniz dedim işte olabiliyor dendi

Hangi bahçeci ve hocadasın canım sen şaka gibi olmuş yani evet herşey çok iyi görünsede tutunmayabilir ama bunu bu şekilde geçiştirmek ne kadar kötü çok üzüldüm zor bir süreç olmuş dilerim bu sefer herşey gönlüne göre olsunda bir daha onlara ihtiyaç duyurmasın rabbim 🙏🏻🙏🏻

Bu arada benim için süreç hiç öyle ilerlemedi ben önce aşılama denedim o süreçtede nerdeyse hergün arıyorlardı nasılsın iyimisin nasıl hissediyorsun diye maalesef negatif oldu bilgi verdim telefonla önce hemşire aradı detaylı sorular sordu sonrasında Sabri hoca arayıp sordu hem durumu hem halimi hatrımı her gittiğimdede çok ilgili davranıyor merkezdeki herkes güler yüzlü şimdide olası bir durumda ulaşmam için hemşirenin numarasını verdiler kanama olursa ne yapmam gerektiğinide anlattılar yani ilgi alaka bilgilendirme ve güven konusunda ben çok memnun kaldım birde pozitifi yakalarsak tadından yenmez olacak inşallah 💖

Hangi bahçeci ve hocadasın canım sen şaka gibi olmuş yani evet herşey çok iyi görünsede tutunmayabilir ama bunu bu şekilde geçiştirmek ne kadar kötü çok üzüldüm zor bir süreç olmuş dilerim bu sefer herşey gönlüne göre olsunda bir daha onlara ihtiyaç duyurmasın rabbim 🙏🏻🙏🏻

Bu arada benim için süreç hiç öyle ilerlemedi ben önce aşılama denedim o süreçtede nerdeyse hergün arıyorlardı nasılsın iyimisin nasıl hissediyorsun diye maalesef negatif oldu bilgi verdim telefonla önce hemşire aradı detaylı sorular sordu sonrasında Sabri hoca arayıp sordu hem durumu hem halimi hatrımı her gittiğimdede çok ilgili davranıyor merkezdeki herkes güler yüzlü şimdide olası bir durumda ulaşmam için hemşirenin numarasını verdiler kanama olursa ne yapmam gerektiğinide anlattılar yani ilgi alaka bilgilendirme ve güven konusunda ben çok memnun kaldım birde pozitifi yakalarsak tadından yenmez olacak inşallah 💖
İstanbul bahçeci fulyadayim ben canım Özkan özdamar doktorum gercekten kötü bir süreçti ben zaten sonucu duyunca çökmüştüm bide böyle karşılık görünce iyice çöktüm 15 20 gün kendime gelememiştim inşallah bu sefer olur rabbimin izniyle dediğin gibi ihtiyaç duymam
Yaaaa ne kadar güzel benim kanamam oldu ben afedersin salya sümük ağlıyorum ne doktoruma ne hemşireye hiçbir şekilde ulaşamadım cevap verdiklerinde iş işten geçmişti zaten kii verdikleri cevap şaka gibi zaten "en yakın merkeze başvuru yapın" ya bı ara sor hangi ilacı kullanıyorsun de lekenme nasıl rengi yoğun mu de bı hastanı rahatlat yani öyle değil mi yok benim aldığım cevap buydu seninde inşallah böyle olurlar hep canım hastane doktor gerçekten çokkk ama çokk önemli
İnşallah Allah'ın izniyle sende poztifi görür sağ salim bebişini kucağına alırsın 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻

İnşallah Amin cnm 4 tane yumurtam toplandı bugun aradılar 3 tanesi döllenmiş 3. Embriyo transferi olical bakalım 3. Embriyoya gidecekmi 3. Güne seninki ne zaman toplaniyke

Maşallah 🧿 canım inşallah üçüde 3. Güne sağlıcakla giderler Allah’ın izniyle Amin 🤲
Ben yarın son kontrole gideceğim herşey yolundaysa çarşamba sabahı Opu olacak Allah’ın izniyle inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler hepimiz için Amin 🤲🥹👼🥰

Ben çok yatamadım yine yemeğimi falan yaptım mecburen evde bir çocuk olunca yatmak biraz imkansız ama yine de ağır işlerden uzak durdum kendimi çok yoracak efor sarfedecek işler yapmadım ilk bir hafta dikkat ettim sonra yine işlerimi mecburen yavaş yavaş yaptım nasibi varsa tutunacaktır zaten rahat ol canım herşey gönlünce güzel olsun Amin 🤲🥰
Amin teşekkür ederim cevabınız için 😊galiba fazla kafama takıyorum her şeyi düşünüyorum 🤦‍♀️

Evet evet onlar için söylemesi o kadar kolay ki kimse başına gelmeden bilmiyor bidaha denemeye benim maddi gücüm var mı acaba psikolojim vücudum hazır mı acaba düşünen yok onlar için çok basit cümleler dünyanın ilacını kullanıyoruz ileride bizden acısı çok fena çıkıcak ama napalım yeter ki o duyguları bizlerde tadalım dilsiz kullarına kediye köpeğe kuşa annelik duygusunu tattıran rabbim bizede tattırsın 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için amin inşallah rabbim sanada nasip etsin bu yolda olan herkese de nasip etsin bir an evvel kurtulalım 🤲🏻🤲🏻🙏🏻
Amin canım benim hepimiz anneliği tadalım inşallah ❤️

Maşallah 🧿 canım inşallah üçüde 3. Güne sağlıcakla giderler Allah’ın izniyle Amin 🤲
Ben yarın son kontrole gideceğim herşey yolundaysa çarşamba sabahı Opu olacak Allah’ın izniyle inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler hepimiz için Amin 🤲🥹👼🥰
İnşallah Amin canım rabbim yüzümüze baksın bebişlerimizin embriyo kalitesi iyi olup tutunur. Bizlere

İstanbul bahçeci fulyadayim ben canım Özkan özdamar doktorum gercekten kötü bir süreçti ben zaten sonucu duyunca çökmüştüm bide böyle karşılık görünce iyice çöktüm 15 20 gün kendime gelememiştim inşallah bu sefer olur rabbimin izniyle dediğin gibi ihtiyaç duymam
Yaaaa ne kadar güzel benim kanamam oldu ben afedersin salya sümük ağlıyorum ne doktoruma ne hemşireye hiçbir şekilde ulaşamadım cevap verdiklerinde iş işten geçmişti zaten kii verdikleri cevap şaka gibi zaten "en yakın merkeze başvuru yapın" ya bı ara sor hangi ilacı kullanıyorsun de lekenme nasıl rengi yoğun mu de bı hastanı rahatlat yani öyle değil mi yok benim aldığım cevap buydu seninde inşallah böyle olurlar hep canım hastane doktor gerçekten çokkk ama çokk önemli
İnşallah Allah'ın izniyle sende poztifi görür sağ salim bebişini kucağına alırsın 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻

evet kesinlikle doktorun söyledikleri insanı çok etkiliyor o yüzden pozitif olmalı rahatlatıcı olmalı neyse sen kalp atışını dinle sonra git gönlüne göre doktor bul 💖

Amin teşekkür ederim cevabınız için 😊galiba fazla kafama takıyorum her şeyi düşünüyorum 🤦‍♀️
Bende senin gibiyim bugün transferin 3. Günü çok dikkatli davranıyorum şimdi sadece evde ufak ufak yürüyüşler yapıyorum yarın acaba dışarı çıkıp bir yürüyüş yapmaya başlasam mı diyorum 🧐 ama kesinlikle niyetim pozitifi görene kadar yemek temizlik yapmamak sadece yaparsam yürüyüşler yapacağım günlük inşallah

Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?

Back
X