Yok canım ilk günden değil 3 gün bolca dinlendim 4. Günden sonra başladım
Ay ben hiç memnun değilim arkadaşım sürekli fiyatlara zam yapıyorlar asla ama asla söyledikleri fiyat değil hep bişiler çıkarıyorlar ekstra doktorumun bana uyguladığı tedaviyi transferden sonra öğrendim mesela sana doğal siklus yaptık dedi ilaç kullanımı yok falan onu da bana sadece progestan fitil vermişti ben neden tek fitil hocam diye sorunca zahmet edip söyledi
Dün akşam kanamam oldu ulaşamadım mesele ulaştıgimda bana yazdıkları artık doktor mu asistanı mi bilemiyorum hangisi günahını almiyim en yakın hastaneye başvuru yapın yazdılar yani insan bı arar sorar der ne zamandan beri var hangi ilaçları kullanıyorsun lekelenme tarzı mi yogunlugu nasıl falan hiç sorulmadı kan sulandırıcıyı keselim dedi siz bana ilaç vermediniz ki ben zaten ilaç kullanmıyorum dedim beni hatırlamaya bilir çok normal ama sorabilir ne ilaç kullanıyorsun falan filan diye dimi parayı eksik versek hemen paranız eksik diye ararlar yani öyle bı mağdur oldum yani anlicagin ee gittiğim doktorda acil doktoru sonuç pozitif bu süreçte ben kafama göre ilaç veremem ilacı da çıkarmam doktorunuzu bilgilendirin ona danışın dedi haklı olarak beta testi yaptık eve geldik
Benim eşimden kaynaklı canım sperm sayımız az
Sebebini bende bilmiyorum arkadaşım

transfer günü embriyo çok güzeldi rahim rahim kalınlığı çok güzeldi pozitif haber bekliyoruz dediler poztifi gördüm 10. Gün betam 27.79 falandı sonra 12. Gün 11.22 lere falan düştü düşükle sonuçlandı neden böyle oldu çok güzel şeyler söylemiştiniz dedim işte olabiliyor dendi