Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben balık burcuyum ama aynı işte. Ben hasta olurum annemle eşimi sakinleştiririm. Hatta anneme hep kızardım rol çalıyorsun diye

Evet kesinlikle anlamıyorlar, hele doktorlar hemşireler.. Çünkü bir sürü vaka gelip geçiyor ellerinden, bizim heyecanımız endişelerimiz çok gereksiz geliyor onlara.. Bizi bizden başka anlayan yok guzuuummm
Ya tamm bizimle uzulsunler demiyorum zaten o zaman işlerini yapamazlar ama biraz empati bence o yeteneklerini de kaybediyorlar.rabbim kalbi güzel doktorlara denk getirsin ins

Ben balık burcuyum ama aynı işte. Ben hasta olurum annemle eşimi sakinleştiririm. Hatta anneme hep kızardım rol çalıyorsun diye
Yaaa işte anladım zaten sen direk öyle yazınca kendimi gördüm sende bizim eziyetimiz kendimize kimseye zararımız yok boşver böyle devam kuzu diğer türlü bu duygusallık la millete ayak uydursak nefes alamayiz biz hep melankolik olmaz at içine al gardini gülümse

Ya valla gerçekten şu asamaya girdiğimden beri 30 yıllık düzenim alt üst oldu zaten bebisler daha gelmeden hayatımızı değiştirdiler transfer bekliyorum rahîm dinlendirme asamasindayim şuan
Valla her aşama ayrı stresli canım ama olsun yeter ki olsun anne baba olma duygusunu bizde yaşayalım onlar bize değil biz onlara uyucaz

Valla fırına markete gittim yavaş yavaş yarım saatlik bir yürüyüş yaptım ama dediğim gibi yavaş yavaş asla hızlı yürüyerek değil evin içinde kısıtlı canım gene de sana kalmış tabi
Bende bahcecide tedavi görmüştüm ilk denemem olumsuz oldu memnun musun peki birde hangi bahcecide

Tamam ozaman bende dönüş yapayım şimdiden madem market ürünlerine

İlk günden itibaren mi dışarı yürüyüşlere çıktın canım ?

Bursa bahçeci Sabri hoca vallahi ne bana çok güven veriyor aklımda soru işareti bırakmıyor hiç, ilgili bir doktor diğer çalışanlarda çok ilgili ben memnunum o yüzden ama sonuç ne olur bilmiyorum tabi canım inşallah pozitifte görürsem harika olacak

Senin olmama sebebi neydi canım özel değilse tutmama sebebi nedir birde şimdi nerde tedavi olıyorsun

Canım geçmiş olsun ne oldu inşallah bir sıkıntı yoktur bizi de haberdar et canım
Canım sabah lekelenmelerim tam kırmızaya döndü korktum artık gideym dedim 6 gündür pembe kahve arasıydı gttm bayağı bekledik hamdolsun bişey yok kalp atışını gördük ama dikkat edecekmişim içerde çok kanama görğnmedi

Çok geçmiş olsun canım Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…