Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?
Canim ben ilk çocuğumda bahceci de oldu. Ben il dışından geldiğim için test sonucumu, keseyi görmeyi, kalp sesini duymayi hep bulunduğum ilde yaptirdim. Ama 12. Haftaya kadar tüp bebek doktorumun söylediği şekilde ilaçlarımq devam edip artik birak dediğinde birakip tamamen burdaki doktorumda devam ettim. Ayni doktorla devam eden de var. Farkli ilde olup başka doktorla devam edip tüp bebek doktoruyla iletişimde olan da var. Bence bu tamamen senin tercihin.

Aminnn inşallah canım inşallah oralara bı gelebilsek Allah'ın izniyle rabbim sanada hayırlısıyla pozitifi göstersin sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba donmuş embriyonuzu ne kadara transfer ettiler acaba

Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?
Canım ben memorial da yaptırıyorum orada sadece kese ve ilk kalp atışına kadar takip ediyorlar. Doğuma kadın doğum doktoru ile devam ediyorsun onlar sadece tüp bebek bölümünde oluyorlar

Ay gerçekten aşkım yarın heyecan başlıyor bende bir tarafım tedirgin bir tarafım heyecanlı

Aşkım benim bebiş tek benmumarım iyiyzdir hala ara ara lekelerm var inş çarşamba kalp atışı için gidcem sen nasılsın
Ay kuşum benim b12 eksik hafizam tutmuyor nedense ikiz kalmışsın aklımda az kalmış çok heyecanlı kalp atımına gitmek bende iyiym canım yarın sorun olmazsa transfer oluyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…