- 11 Kasım 2015
- 1.254
- 1.877
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.341
Canim ben ilk çocuğumda bahceci de oldu. Ben il dışından geldiğim için test sonucumu, keseyi görmeyi, kalp sesini duymayi hep bulunduğum ilde yaptirdim. Ama 12. Haftaya kadar tüp bebek doktorumun söylediği şekilde ilaçlarımq devam edip artik birak dediğinde birakip tamamen burdaki doktorumda devam ettim. Ayni doktorla devam eden de var. Farkli ilde olup başka doktorla devam edip tüp bebek doktoruyla iletişimde olan da var. Bence bu tamamen senin tercihin.Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?
Aminnn inşallah canım inşallah oralara bı gelebilsek Allah'ın izniyleevet kesinlikle doktorun söyledikleri insanı çok etkiliyor o yüzden pozitif olmalı rahatlatıcı olmalı neyse sen kalp atışını dinle sonra git gönlüne göre doktor bul
Bende senin gibiyim bugün transferin 3. Günü çok dikkatli davranıyorum şimdi sadece evde ufak ufak yürüyüşler yapıyorum yarın acaba dışarı çıkıp bir yürüyüş yapmaya başlasam mı diyorumama kesinlikle niyetim pozitifi görene kadar yemek temizlik yapmamak sadece yaparsam yürüyüşler yapacağım günlük inşallah
Canım memorialda kalp atışına kadar bakıp sonra bırakıyor malesef.Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?
Merhaba donmuş embriyonuzu ne kadara transfer ettiler acabaYani rabbim doğru yere yönlendirsin seni ins.Ben sana bu konuda yardımcı olamam canım dediğim gibi ben 2019da yaptırdım yeni fiyat bilmiyorum surecide unuttum ama burda iki arkadaş var yeni yaptiran onlar sana yardımcı olur. Ben dondurulmuş transfer yaptırdım.
Aaa doktorlar devam etmiyor mu ? Ama bizim doktorlar doğumlari bile paylasiyorlarCanım memorialda kalp atışına kadar bakıp sonra bırakıyor malesef.
Canım ben memorial da yaptırıyorum orada sadece kese ve ilk kalp atışına kadar takip ediyorlar. Doğuma kadın doğum doktoru ile devam ediyorsun onlar sadece tüp bebek bölümünde oluyorlarKızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?
Ay gerçekten aşkım yarın heyecan başlıyor bende bir tarafım tedirgin bir tarafım heyecanlıHadi bakalım yarından itibaren heyecanlı günler başlıyor Allah’ın izniyle hepimiz için herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Allah’ın izniyle bu Ay bizim Ayı’mız olsun inşallah dilerim beklen günler gelmiştir inşallah Amin
Ah keşke öyle bir şey olsa bende şişli memorialdayım onlar sadece kalp atışına kadarKızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?
Doktorum beni hiç uyarmadı bu konulardaKızlar transfer öncesi günde bir fincan türk kahvesi tüketsem zararı olur mu? Komple bırakmakta çok zorlanıyorummayala katar M Maralim2019
Bana opuya kadar paketli gıda tüketme dedi hemşirem. Önemli olan transfer sonrası ama yine de tüketmezseniz yumurta kalitesi açısından iyi olur dedi. Kafein de yine olumsuz etkileyen bişey olduğu için sormak istedim canımDoktorum beni hiç uyarmadı bu konularda
Ay kuşum benim b12 eksikAşkım benim bebiş tek benmumarım iyiyzdir hala ara ara lekelerm var inş çarşamba kalp atışı için gidcem sen nasılsın
Ayy öylesi daha iyi yaaa.. keşke benim doktorum da beni bıraksa ama özel sağlık sigortasından faydalanmak için ben onu mecburen bırakırım bi süre sonra ama çok da bağlandımAh keşke öyle bir şey olsa bende şişli memorialdayım onlar sadece kalp atışına kadar
Neden ne olduKızlar dua edin acile geldm
Evet tüp bebek bölümünde maalesef özel sigorta geçerli değilAyy öylesi daha iyi yaaa.. keşke benim doktorum da beni bıraksa ama özel sağlık sigortasından faydalanmak için ben onu mecburen bırakırım bi süre sonra ama çok da bağlandım
Canım senin kalp atış muayenen oldu muCanım memorialda kalp atışına kadar bakıp sonra bırakıyor malesef.
Canım beni silermisin kürtaj oldum benimle değiller artık Allah’a emanet olun.Canım Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla gönlündekini nasip eylesin inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla kucağını doldursun inşallah
Allah en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah tekrardan sağlıklaCanım beni silermisin kürtaj oldum benimle değiller artık Allah’a emanet olun.
Canım ya Allah sabır versin acını derinden hissediyorum çok zor gerçektenCanım beni silermisin kürtaj oldum benimle değiller artık Allah’a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?