Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar transfer öncesi günde bir fincan türk kahvesi tüketsem zararı olur mu? Komple bırakmakta çok zorlanıyorum mayala katar M Maralim2019
Canim transferden öncesi ilaç dahi kullanılması zararlı değil kahvenin de bir zarari olacağını sanmıyorum ama sen şimdiden azaltmaya bak ki transferden sonra zorlanma. Çünkü kafeinsizlik bile başarısı yapabiliyor o yüzden hamilelikte yoksunluk çekme inşallah

Ayyy kuzum içimi rahatlattın sağol Bende ağrı sızı kramp vs yok normalde, dün akşam olunca üstüne de kahverengi kanama olunca korktum işte
Korkma bide senin ikiz benim kanama olduğunda gittim içerde hiç kanama alanı yok dedi. Yerlesiyordur bunları bekleriz dedi bende ağrı var ya bazen oluyor bazen olmuyor saati saatini tutmuyor ona da normal demişti. Ama tabi biz yüreği ağzında anneleriz malesef

Canım merhaba hangi doktordasin? Yani 2019 daydı tam hatırlamıyorum ama genetik, trombofili falan vardi başka testlerde vardı herşeyi didikleyip öyle başlamışlardı ama çok oldu unuttum
Yücel hoca ben iki opu 3 transfer oldum hepsi negatif genetik yaptırayım mı dedim gerek yok dediler anlamadım şimdi 6. Opuya başladım ama hiç test falan hatta kan pıhtılaşma testi yaptırayım gerek yok diyor hoca herşeye

Yücel hoca gereksiz bişey istemiyor ama inan Gerek olmadığı içindir. Mesela bana geçen transferden önce enfeksiyon testi yapti 3 ayrı test aldı rahimden ihmal etmeyelim dedi. Ama geçen transfer negatif oldu 5. Gün AA idi. Olabilir iyi görünümlü kötüymüş dedi. Genetik istemedi dondurulmuş embriyolardan bulucaz içinden acele etmiyoruz dedi bulduk bidahaki ay ama herkesin durumuna göre bence hareket ediyorlar. Yani ben elinin uguruna çok inanıyorum 4te 3 tuttu bende ben doguramadim o ayrı gönlünü ferah tut ins.en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın

Ya mesela bir sürü şey saymissiniz bunların hepsini her gün tüketmek zorunda miyiz ben hepsini yemeye fırsat bulamıyorum
Ben tüketiyorum kendime öğün oluşturdum sabah 10 10 buçuk gibi kahvaltı mi yapiyorum öğlen 1 2 ye doğru kuruyemisi mi yiyorum akşam üzeri 4 4 buçuk gibi bı kasa yoğurt yiyorum 7 7 buçuk gibi akşam yemeği 10 10 buçuk meyvemi yiyorum yani normal hayattaki şeyler aslında abartı bişi yok su zaten içmemek gerek ekstra bişi yok aslında canım ama

Aminn şifa Allah'tan bunların hepsi vesile inşallah vesilelerle herşey yoluna girer bide ben sey duymuştum daha transfer surecime var ama ben normalde kendi yoğurdumu kendim yapıyorum ama Çiftlik sütüyle. Transferden sonra pastörize olmayan süt ürünleri tüketimi

Ben akşam yemekten sonra bişey yenedigim için çoğu şeyi gün içinde tüketemiyorum planlayamiyorum daha doğrusu bende aynı saatlerde kahvaltı yapıyorum mesela ama saat 3 e kadar beni tutuyor ve o arada yersem midemi rahatsız ediyor o yüzden 3 öğün den fazlaysa çıkamıyorum cikamayincada sınırlı tüketim oluyor

Ayy teşekkür ederim içim ferahladi yorumlari okuyunca

Ekmek yeme kuzum yani yersen de en fazla 2 dilim ye zaten gebelik olunca yiceksin mecbur 3 öğün değil 6 öğün bile olabilir düzende çok önemli o aşamaya gel Allah'ın izniyle sende olusturursun rutinini gerçi ne aşamasın şuan bilmiyorum ama

Tam tersi olması lazim aslinda senin vücuduna hormonlar veriliyor haliyle hormonlarda inişler çıkışlar oluyor ee bunun yaninda birde tiroidle uğraşıyorsun nasil bir psikoloji bekliyor acaba ? Sen gerginken onun seni sakinlestirmesi lazim. Sende lütfen mümkün olduğunca sakin kalmaya bak. Ay şu anlayışsız insanlara hiç dayanamiyorum ya

Canım benim tam olarak doğru tarif ettin, yüreği ağzında anneler Hadi bakalım yarın güzel haberler veririm inşaallah sizlere

Ya valla gerçekten şu asamaya girdiğimden beri 30 yıllık düzenim alt üst oldu zaten bebisler daha gelmeden hayatımızı değiştirdiler transfer bekliyorum rahîm dinlendirme asamasindayim şuan

Canım benim tam olarak doğru tarif ettin, yüreği ağzında anneler Hadi bakalım yarın güzel haberler veririm inşaallah sizlere
Amin canım ins. Ya acile gittim aptal bı asistan hem röntgeni aynı anda tuşa basamiyor düşün tuşa hemşire bastı Medipol mega da bu bide. titriyorum uzulmusum korkmuşum mal gibi suratima bakiyor çok anormalmisiz gibi.kalp atışını duyduk eşim ağlamaya başladı kadındaki şoku görmen lazım. Sonra eşim bizim iki kaybimiz var anlamıyor olabilirsiniz siz dedi hemşire araya girdi ama doktor hala tepkisiz yüzümüze bakıyordu.yani anlamazlar anlayamazlar bizi

Ahahha sonunu düşünen kahraman olamazmış o zamanları ozamanlar gelince düşünülmez artık yapacak birşey yok annem hep derdi analık kölelik diye

Ne kadar süreli yürüyüşler yapıyordun ben evin içinde bi dolanıp yavaş tempoda tekrar uzanıyorum

Bahçecide tedavi görüyorum canım ilk denememiz ikinci gerek kalmasın inşallah

Bol bol dua et canım Allahın izniyle tüm değerlerin güzel çıkar sorunsuz bir şekilde transferini olursun diğer türlü zaten en önemlisi ertelenirsede geç olsun güç olmasın demişler

Bana pastörize olmayan mandıradan köyden gelen peynir süt hiç birşey kullanman yasak sadece market ürünleri kullanabilirsin dedi canım bakteriden dolayı tehlikeliymiş

Evet kesinlikle anlamıyorlar, hele doktorlar hemşireler.. Çünkü bir sürü vaka gelip geçiyor ellerinden, bizim heyecanımız endişelerimiz çok gereksiz geliyor onlara.. Bizi bizden başka anlayan yok guzuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…