- 11 Kasım 2015
- 1.247
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.261
Canim transferden öncesi ilaç dahi kullanılması zararlı değil kahvenin de bir zarari olacağını sanmıyorum ama sen şimdiden azaltmaya bak ki transferden sonra zorlanma. Çünkü kafeinsizlik bile başarısı yapabiliyor o yüzden hamilelikte yoksunluk çekme inşallahKızlar transfer öncesi günde bir fincan türk kahvesi tüketsem zararı olur mu? Komple bırakmakta çok zorlanıyorummayala katar M Maralim2019
Dualarım hep seninle canım yarin sorunsuz gidip geleceksin bak görİnşaallah güzel haberler verebilirim size kızlarDualarınıza ihtiyacım var
Korkma bide senin ikiz benim kanama olduğunda gittim içerde hiç kanama alanı yok dedi. Yerlesiyordur bunları bekleriz dediAyyy kuzum içimi rahatlattın sağolBende ağrı sızı kramp vs yok normalde, dün akşam olunca üstüne de kahverengi kanama olunca korktum işte
Yücel hoca ben iki opu 3 transfer oldum hepsi negatif genetik yaptırayım mı dedim gerek yok dediler anlamadım şimdi 6. Opuya başladım ama hiç test falan hatta kan pıhtılaşma testi yaptırayım gerek yok diyor hoca herşeyeCanım merhaba hangi doktordasin? Yani 2019 daydı tam hatırlamıyorum ama genetik, trombofili falan vardi başka testlerde vardı herşeyi didikleyip öyle başlamışlardıama çok oldu unuttum
Teşekkür ederim cevaplarınız için Allah size de bebeğinizede tutunma gücü versin tez vakitte kucağınıza almanızı dilerimReglin 5-6. günü iğneye başladım. Opu ve transfer oldum iğneler hâlâ devam ediyor. Farklı iğneler oluyor ama sürekli bi iğneler oluyor :)
Yücel hoca gereksiz bişey istemiyor ama inan Gerek olmadığı içindir. Mesela bana geçen transferden önce enfeksiyon testi yapti 3 ayrı test aldı rahimden ihmal etmeyelim dedi. Ama geçen transfer negatif oldu 5. Gün AA idi. Olabilir iyi görünümlü kötüymüş dedi. Genetik istemedi dondurulmuş embriyolardan bulucaz içinden acele etmiyoruz dedi bulduk bidahaki ayYücel hoca ben iki opu 3 transfer oldum hepsi negatif genetik yaptırayım mı dedim gerek yok dediler anlamadım şimdi 6. Opuya başladım ama hiç test falan hatta kan pıhtılaşma testi yaptırayım gerek yok diyor hoca herşeye
Ben tüketiyorumYa mesela bir sürü şey saymissiniz bunların hepsini her gün tüketmek zorunda miyiz ben hepsini yemeye fırsat bulamıyorum
Aminn şifa Allah'tan bunların hepsi vesile inşallah vesilelerle herşey yoluna girerKahvaltıda ceviz kuru kayısı yumurta tüketebilirsin
Ara öğünde badem kabak çekirdeği yiyebilirsin tabi dolu dolu değil her birinden biraz ve sonra arada sularını iç normal akşam yemeğinde yoğurt bir küçük kase tüketebilirsin sonra tekrar kaju yiyebilirsin bu şekil belirlersen kolaylık olur bende öyle yapıyordum inşallah şifa olsun amin
Ben akşam yemekten sonra bişey yenedigim için çoğu şeyi gün içinde tüketemiyorum planlayamiyorum daha doğrusu bende aynı saatlerde kahvaltı yapıyorum mesela ama saat 3 e kadar beni tutuyor ve o arada yersem midemi rahatsız ediyor o yüzden 3 öğün den fazlaysa çıkamıyorum cikamayincada sınırlı tüketim oluyorBen tüketiyorumkendime öğün oluşturdum sabah 10 10 buçuk gibi kahvaltı mi yapiyorum öğlen 1 2 ye doğru kuruyemisi mi yiyorum akşam üzeri 4 4 buçuk gibi bı kasa yoğurt yiyorum 7 7 buçuk gibi akşam yemeği 10 10 buçuk meyvemi yiyorum yani normal hayattaki şeyler aslında abartı bişi yok su zaten içmemek gerek ekstra bişi yok aslında canım ama
Evet cidden ic çamaşırı komple bembeyaz oluyorCanım hepimizde aynısı oluyor, yarım saat uzandığında ilacı maksimum seviyede almış oluyorsun kalanı posası gibi düşün meyvedeki gibi. Ben çareyi Max boydaki günlük pedlerde buldum
Yorumlarda herkes normal yazmış sizinde transferiniz inşallah güzel geçer güzel sonuçlar alırız umarım sizin ilk deneme mi ?Benimde salı günü transferim var ve aynı şekilde ilacın dışı eriyor gibi geliyor bana da
Ayyy canımm inşaallahDualarım hep seninle canım yarin sorunsuz gidip geleceksin bak gör
Ayy teşekkür ederim içim ferahladi yorumlari okuyuncaCanim şimdiden transferin hayirli olsuncanim bende de tek seferlik kullanmama ragmen dediğin gibi beyaz geliyor. Ama bunu zaten hemşireler söylemişti fitili kullandığınız sürece beyaz parcalar yada beyaz akintiniz olacak çok normal dediler korkma yani. Sen birde iki iki kullaniyorsun çok normal. Yumuşak bir kapsül olduğu için hemen eriyip gidiyordur kullandigin gibi geri gelmediği sürece sen telaşlanma
Ekmek yeme kuzum yani yersen de en fazla 2 dilim ye zaten gebelik olunca yiceksin mecbur 3 öğün değil 6 öğün bile olabilirBen akşam yemekten sonra bişey yenedigim için çoğu şeyi gün içinde tüketemiyorum planlayamiyorum daha doğrusu bende aynı saatlerde kahvaltı yapıyorum mesela ama saat 3 e kadar beni tutuyor ve o arada yersem midemi rahatsız ediyor o yüzden 3 öğün den fazlaysa çıkamıyorum cikamayincada sınırlı tüketim oluyor
Tam tersi olması lazim aslinda senin vücuduna hormonlar veriliyor haliyle hormonlarda inişler çıkışlar oluyor ee bunun yaninda birde tiroidle uğraşıyorsun nasil bir psikoloji bekliyor acaba ? Sen gerginken onun seni sakinlestirmesi lazim. Sende lütfen mümkün olduğunca sakin kalmaya bak. Ay şu anlayışsız insanlara hiç dayanamiyorum yaTeşekkür ederim canımAllah razı olsun eşim benim abarttığımı düşünüyor. Gergin olduğumda o benden daha gergin oluyor. Bende anlayış bekliyorum ama anlatamıyorum. Suçluluk hissetmeye başlıyorum.
Canım benim tam olarak doğru tarif ettin, yüreği ağzında annelerKorkma bide senin ikiz benim kanama olduğunda gittim içerde hiç kanama alanı yok dedi. Yerlesiyordur bunları bekleriz dedibende ağrı var ya bazen oluyor bazen olmuyor saati saatini tutmuyor ona da normal demişti. Ama tabi biz yüreği ağzında anneleriz malesef
Ya valla gerçekten şu asamaya girdiğimden beri 30 yıllık düzenim alt üst oldu zaten bebisler daha gelmeden hayatımızı değiştirdilerEkmek yeme kuzum yani yersen de en fazla 2 dilim ye zaten gebelik olunca yiceksin mecbur 3 öğün değil 6 öğün bile olabilirdüzende çok önemli o aşamaya gel Allah'ın izniyle sende olusturursun rutinini gerçi ne aşamasın şuan bilmiyorum ama
Amin canım ins.Canım benim tam olarak doğru tarif ettin, yüreği ağzında annelerHadi bakalım yarın güzel haberler veririm inşaallah sizlere
Doğunca da bitmiyor o kaygılar
Yatarken kusar mı acaba boğazına kaçar mı çocuğum niye uyanmadı dur bakayım birşey mi oldu yada niye durmuyor bir yeri mi ağrıyor böyle böyle devam ediyorRabbim sağlıcakla o günleri de göstersin inşallah
Aman sağ salim kucağımıza alalım da hepsini unutucaz bu günlerin yaşadıklarımızın inşallah
Yürüyüş yap canım kısa mesafe yavaş yavaş yürüyüş önemli bide bol bolll su iç kuruyemiş badem, fındık,kaju ye mutlaka süt iç yada yoğurt ye meyveni mutlaka ye kabak çekirdeği ye bide benden tavsiye
5. Gündü canım benimde 2. Denemem senin ilk denemen mı birde nerede tedavi görüyorsun
Bol bol dua et canım Allahın izniyle tüm değerlerin güzel çıkar sorunsuz bir şekilde transferini olursunSelam kızlar transfer tarihim belli oldu yarın olacağım, çok heyecanlıyım. Birde en sonki kan tahlilimde estrogen hormonu çok yüksek çıkmış hala yüksekse transfer iptal olabilir dediler. Bu şekilde transfer olursa sizin hayati riskiniz olur dedi. Bu durumla karşılaşan duyan var mı?
Bana pastörize olmayan mandıradan köyden gelen peynir süt hiç birşey kullanman yasak sadece market ürünleri kullanabilirsin dedi canım bakteriden dolayı tehlikeliymişAminn şifa Allah'tan bunların hepsi vesile inşallah vesilelerle herşey yoluna girerbide ben sey duymuştum daha transfer surecime var ama ben normalde kendi yoğurdumu kendim yapıyorum ama Çiftlik sütüyle. Transferden sonra pastörize olmayan süt ürünleri tüketimi yasak mis bi bilginiz varmı acaba
Evet kesinlikle anlamıyorlar, hele doktorlar hemşireler.. Çünkü bir sürü vaka gelip geçiyor ellerinden, bizim heyecanımız endişelerimiz çok gereksiz geliyor onlara.. Bizi bizden başka anlayan yok guzuuummmAmin canım ins.Ya acile gittim aptal bı asistan hem röntgeni aynı anda tuşa basamiyor düşün tuşa hemşire bastı Medipol mega da bu bide. titriyorum uzulmusum korkmuşum mal gibi suratima bakiyor çok anormalmisiz gibi.kalp atışını duyduk eşim ağlamaya başladı kadındaki şoku görmen lazım. Sonra eşim bizim iki kaybimiz var anlamıyor olabilirsiniz siz dedi hemşire araya girdi ama doktor hala tepkisiz yüzümüze bakıyordu.yani anlamazlar anlayamazlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?