- 31 Ocak 2025
- 441
- 597
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.061
Aynen canım bi kan ver bakalım ne çıkcak sonuç bizede haber verYaa çok teşekkür ederim. Sanırım pazartesi dayanamayıp kan testi yaptırırım laboquick kaset test güvenilir diyorlar ama yine de en iyisi kan
Kesinlikle haber vereceğimAynen canım bi kan ver bakalım ne çıkcak sonuç bizede haber verHadi inşallahh
Bende yok kuzum bu bilgiKızlar bir bayan dedi beni listeye yazın mesajı bulamadım
Kiz bu dönemde göbekten pantalon kapanmıyor zatenBen bu dönemde kesinlikle kotpantolon giymiyorum hep rahat kıyafetler giyiyorum
Kiz bu dönemde göbekten pantalon kapanmıyor zaten
Amin Allah razı olsun canım benimİnşallah onu da duyarsın birçok şeyine de şahit olursun canım
Opu ya kadar bi 3 aylik gibi olmustum ben sen ne durumdasınAynen öyle göpüş almış başını gidiyor
Aşkım benim bebiş tek benmCanım sen iyimisin bebişler nasıl
Peki iğneler adet dönemi oluyor dimi iğneler 10 gün sürüyor duyduğum kadarıylaOvulasyon dönemimde yumurta toplama işlemi yapılıyor, embriyoların 3.-5. günleri arası rahim uygunsa transfer ediliyor.
Benim periyodum şöyle oldu:
18 mart hastaneye ilk gidiş
29 mart yumurta toplama
3 nisan transfer
12 nisan test olacak inşallah
Teşekkür ederim canım benim sağol düşündüğün için çok şükür bişi çıkmadı beta hcg 190,49 çıktı Rabbime cok şükürCanım merak ettim seni ne yaptın ?
Canım merak ettim seni ne yaptın ?
Amin canım inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin bu yolda emek harcayan tüp bebek annelerine rabbim en kısa zamanda kavuştursun bebişlerine çok zor şüreçler yaşıyoruzCanım üzme kendini inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almak nasip olsun gönlünü ferah tut herşey gönlünce olsun sagğlıcakls gelsin minik mucizen
Verdim canım benim çıktı sonuç 190,49 bugün 8. Günüm çok korktum ama Allah'ıma çok şükürCanım verebildin mi kan?
Çok teşekkür ederim mayalamm Allah'a çok şükür benimle ve güzel bir değerle benimleCanım son durumun nedir çok geçmiş olsuninşallah önemli birşey değildir dualarım seninle dilerim bebeğin seninledir bizi de haberdar edersin Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah
Geldim geldim canım Allah'a çok şükür beta hcg 190.49 çıktı
Amin canım inşallah hepimiz içinNe diyim canım benim inş bundan sonra herşey çok güzel olur Allahın izniyle
Yok canjm cok kolay bir işlem hiç birşey fark etmiyorsun bileBende bunu merak ediyorum. Doktoruma sordum anestezili mi yapsak diye hiç gerek yok muayeneden farksız, muayene de zorluk yaşamıyorsun korkma dedi
MasAllah sağlıklı bir gebelik olsun insTeşekkür ederim canım benim sağol düşündüğün için çok şükür bişi çıkmadı beta hcg 190,49 çıktı Rabbime cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?