Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Başarılar canım inşallah transferin çok güzel geçer ve her şey gönlünce olur

Çok sevindim senin adına inşallah sonun da mucizene kavuşmak dileğiyle Rabbim nasip etsin inşallah canım test günün ne zaman ?
Çok teşekkür ederimm, 20 si aslında ama pazara denk geliyor diye 21 inde gel dediler. Ben bi özelde veririm o gün dedim tamam dediler o hafta cuma veya cumartesiden önce test yapmamaliyim diye eşime aldığım testleri kaldirttirdim

En iyisini yaptın test yapmamak daha iyi aslında bende hiç yapmamıştım kan da hep sonuçları öğrendim strese girmeye gerek yok inşallah minnoşlar bugünden itibaren tutunmaya başlarlar Allah’ın izniyle Amin

Bir de enox başladık bugün ama çok kanadı ve acıdı yaptıktan sonra. Havasını da almıştık. Acaba yanlış bir şey mi yaptım neden böyle oldu ki ?

Bir de enox başladık bugün ama çok kanadı ve acıdı yaptıktan sonra. Havasını da almıştık. Acaba yanlış bir şey mi yaptım neden böyle oldu ki ?
Damar üstüne denk gelmiş olabilir bendede oluyor bazen ama genelde kan sulandırıcılar hafif acılı oluyormuş, ben hiç kullanmadım ama öyle okudum

Damar üstüne denk gelmiş olabilir bendede oluyor bazen ama genelde kan sulandırıcılar hafif acılı oluyormuş, ben hiç kullanmadım ama öyle okudum
Bende ilk defa böyle olunca bi tırstım. Yani zor soktum gibi oldu zaten oradan anlamam lazimmis bi de kendimi teselli ediyorum bunu her gün olanlar var kendine gel biz neler neler başardık diye

Bende ilk defa böyle olunca bi tırstım. Yani zor soktum gibi oldu zaten oradan anlamam lazimmis bi de kendimi teselli ediyorum bunu her gün olanlar var kendine gel biz neler neler başardık diye

Ayy okuyunca içim geçti ya Allah yardımcın olsun şifa olsun inşallah canım

Bende oksapar yapıyorum iğneyi vururken bile ağrıtıyor bide nokta şeklinde morarıyor bazen 1-2 damla kanıyor ama öyle çok kanadığı olmadı canım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…