- 25 Şubat 2016
- 175
- 134
- 103
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.981
Başarılar canım inşallah transferin çok güzel geçer ve her şey gönlünce olurKızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim varşimdiden heyecan bastı
Yaa çok teşekkür ederimm evdeyim bacaklarımda kediler yatıyoruz beraber çok güzel geçti çok mucizevi bir andı yaa
Çok teşekkür ederimmMaşallah bak birşey yok işte bu aşamalara kadar gelmişsin zaten bu son aşama bidaha bebişini bakıp test gününü bekliceksin bu kadar rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip edicek inşallah iyi düşün hatta düşünme git al evinize gidin
Çok teşekkür ederimm, 20 si aslında ama pazara denk geliyor diye 21 inde gel dediler. Ben bi özelde veririm o gün dedim tamam dedilerÇok sevindimsenin adına inşallah sonun da mucizene kavuşmak dileğiyle Rabbim nasip etsin inşallah canım test günün ne zaman ?
Çok teşekkür ederimm, 20 si aslında ama pazara denk geliyor diye 21 inde gel dediler. Ben bi özelde veririm o gün dedim tamam dedilero hafta cuma veya cumartesiden önce test yapmamaliyim diye eşime aldığım testleri kaldirttirdim
2,5-3 aylığa kadar yazıyor internette genelde öyleymiş ama doktor karar veriyormuş bunlaraBiz bu ilaçları kaçıncı haftaya kadar kullancaz kızlar ya
Kese için değerinin 1500 ve üzeri olması gerek canım.Peki kese ve kalp ne zaman? Pozitif olursa ben o zaman söylemeyi düşünüyorum herkese
İnşallaaaaahKese için değerinin 1500 ve üzeri olması gerek canım.
Kalp atışı sanırım net duyulmasa bile ultrasonda görülmesi 6 buçuk 7. Haftada görülüyor diye biliyorum
İnşallah çok teşekkür ederimEn iyisini yaptın test yapmamak daha iyi aslında bende hiç yapmamıştım kan da hep sonuçları öğrendim strese girmeye gerek yok inşallah minnoşlar bugünden itibaren tutunmaya başlarlar Allah’ın izniyle Amin
Damar üstüne denk gelmiş olabilir bendede oluyor bazenBir de enox başladık bugün ama çok kanadı ve acıdı yaptıktan sonra. Havasını da almıştık. Acaba yanlış bir şey mi yaptım neden böyle oldu ki ?
Bende ilk defa böyle olunca bi tırstım. Yani zor soktum gibi oldu zaten oradan anlamam lazimmisDamar üstüne denk gelmiş olabilir bendede oluyor bazenama genelde kan sulandırıcılar hafif acılı oluyormuş, ben hiç kullanmadım ama öyle okudum
Kan verdin mi pekiEvde bi suru test yaptım canm hepsi kocaman negatif ti maalesef
İnşallah çok teşekkür ederimsizin gününüz belli oldu muu
Bende ilk defa böyle olunca bi tırstım. Yani zor soktum gibi oldu zaten oradan anlamam lazimmisbi de kendimi teselli ediyorum bunu her gün olanlar var kendine gel biz neler neler başardık diye
Aman olsun sabrederiz2,5-3 aylığa kadar yazıyor internette genelde öyleymiş ama doktor karar veriyormuş bunlara
Su an ikimizde dinleniyoruz sanırım ben de bugün oldum senin nasıl gectiBir de enox başladık bugün ama çok kanadı ve acıdı yaptıktan sonra. Havasını da almıştık. Acaba yanlış bir şey mi yaptım neden böyle oldu ki ?
Bende oksapar yapıyorum iğneyi vururken bile ağrıtıyor bide nokta şeklinde morarıyor bazen 1-2 damla kanıyor ama öyle çok kanadığı olmadı canım bendeBir de enox başladık bugün ama çok kanadı ve acıdı yaptıktan sonra. Havasını da almıştık. Acaba yanlış bir şey mi yaptım neden böyle oldu ki ?
Kendim mi gitsem yani acabaEşinin yoğunluğunu bekleme kendin hareket et çoğu zaman. Beden yükünün ağırlığı daha çok bizde zaten, onları beklersek uzar işimiz :)
Kendim mi gitsem yani acababu arada bursa bahceci sabri hoca ile ilgili bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?