Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ooo kimler gelmiş kimler hoşgeldin canım
Ben daha Opu olmayı bekliyorum normalde pazartesi olacaktı ama folüküller istedikleri boyutta değildi pazartesi günü son kontrole gideceğim Opu çarşamba günü olacak dilerim bir aksilik çıkmaz

Transfer sonrası kullanmak için test almıştım erken gelince adetime de bir kaç gün varken yapayım dedim biraz da kasık ağrısı yaşadım normal yolla 1 senede olmadı malesef. Amh düşük benim
Anladım canim test yapinca acaba dedim geliyor mu bebiş hayırlısı nasilsa öyle gelsin yeter ki gelsin o bebiş

Canım son durumun nedir çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir dualarım seninle dilerim bebeğin seninledir bizi de haberdar edersin Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah

İnşallah bebeğin seninledir kalbini ferah tut ovitrelle etkisi de geçmiş olabilir umarım güzel pozitif haberler alırsın Allah’ın izniyle

Hayır yasak değil aksine daha faydalı ben hep kendim yoğurdumu evde mayalıyorum birde çiftlik sütü alıyorum daha sağlıklı ve lezzetli oluyor şifa olsun inşallah

Kızlar aşırı şişkinlik ve baskı var kasıklarımda daha ilk dozdan bu kadar etki etmiş olabilir mi iğneler?

Hele dur daha foliküller büyüdükçe kramplar vs şişkinlik hepsi olacaktır ilaçlardan kaynaklı birde büyüyen folüküller baskı yapıyor sen benim göbüşü gör şimdiden çok şükür hamileyim

Ay inanamıyorum karnımı yırtmak istiyorum resmen hahahaha çok kötüyüm peki çatlamaması için kullanılan iğneler de böyle yapıyor mu kuzum?

Ay inanamıyorum karnımı yırtmak istiyorum resmen hahahaha çok kötüyüm peki çatlamaması için kullanılan iğneler de böyle yapıyor mu kuzum?

Opu olana kadar oluyor canım şişkinlik gaz kabızlık ne istersen var ben 7 adet cetrotide yaptım yarın ve pazartesi de yapacağım tam 9 adet cetrotide hormon iğnesi de nerdeyse 3 bin 600 doz Menogon daha ovitrelle vuracağım sen hesap et

Canım benimde öyle olmuştu ekstra 2 gün daha iğne almıştım 20 mm tek var biraz çoğalsın tek yumurtaya güvenmeyelim diyince dr, diğerleride arkasından geldi ay kızlar arka arkaya hepimiz heyecanla yoğunluk yaşıyoruz
Kuzumm hoşgeldin ohh iyi yapmışsın vallahi hepimizin ihtiyacı var aslında Biz iyiyizz bebişlerimle çok şükür bugün transferimin 2.günü bekliyoruz bakalım tutunmalarını
ay harika hadi bakalım test kaçında vereceksin sıkı sıkı tutunsunlar annişine

Amin canım benim bu sefer böyle oldu diğer 3 tüp bebekte hemen 15. Gün gerçekleşti Opu doktorum da dedi bu sefer vücudun ağırdan alıyor dilerim bir sıkıntı olmaz

Evet ya çok peşpeşeyiz inşallah peşpeşe pozitif haberleri vericez Ayy amin kuzum yaa inşallah14 Nisan dedi doktor ama 11 Nisanda bi test veririm muhtemelen kuzum

Peki rahatlamak için yiyip içebileceğimiz bişey ya da buz muz bilemiyorum bişeyler yok mu

Çok çok silik görünüyor ama inşallah yanılmıyoruzdur dilerim gönlündekini Rabbim kolaylıkla nasip eylesin inşallah bebeğin seninledir Amin

Peki rahatlamak için yiyip içebileceğimiz bişey ya da buz muz bilemiyorum bişeyler yok mu

Vallahi ben bol su içmeye ve kuru kayısı yemeye çalışıyorum ilaçlardan dolayı o şişkinlik oluyor hepsi Opudan sonra geçecek yeter ki bebişlerimizi transfer edebilelim Allah’ın izniyle

Merhaba canım hoşgeldin canım
Maşallah canım dilerim sağlıklı bir şekilde transferini olursun bebeğin sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…