- 4 Aralık 2024
- 3.641
- 3.461
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.021
Kızlar herkese selam, yeni gelmedik geri geldiknasılsınız, ben 1 hafta kafa tatili buralarda yoktum her şey yolundamı? mayala katar canım sen naptın gittin mi kontrole ? Belli oldumu opu günün yoksa opuyu oldun mu? Hiç bakamadım buralara, M Maralim2019 @hayal93 N Nazli kizz kızlar siz iyimisiniz
Anladım canim test yapinca acaba dedim geliyor mu bebişTransfer sonrası kullanmak için test almıştım erken gelince adetime de bir kaç gün varken yapayım dedim biraz da kasık ağrısı yaşadım normal yolla 1 senede olmadı malesef. Amh düşük benim
Canım son durumun nedir çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar bugün transferimin 8. Günü adet kanaması gibi kanamam geldi kahverengi mi pembe mi anlayamadım çamaşırımdan ötürü böyle bir durum yaşayan var mı ??
Ben salya sümük hastaneye gidiyorum acaba devlet hastanesinin acili beta hcg testi yapar mı bilgisi olan var mı?
Kızlar ben de 25 martta 3.gün taze transfer oldum.
28martta ovitrelle yarım doz yaptım.
Bugün transferin 11.günü, ovitrellenin 8.günü. Predictor Erken gebelik testim şu şekilde, sizce gebelik var mı? Bu silik çizgi ovitrelle etkisi mi acaba? Pazartesi kan testi vereceğim ama boşuna umutlanmak istemiyorum
Hanımlar hepinize bir sorum var.
Evde kendimizin mayaladığı yoğurt tüketimi yasak mı?
Yani köyden taze süt getiriyorlar onunla yoğurt mayalamak?
Pastörize yazıyor internette ama pek anlamadım açıkçası.
İnşallah onu da duyarsın birçok şeyine de şahit olursun canımİnş hala ordaysa daha kalp atışını duymadım
Kızlar aşırı şişkinlik ve baskı var kasıklarımda daha ilk dozdan bu kadar etki etmiş olabilir mi iğneler?
Ay inanamıyorum karnımı yırtmak istiyorum resmen hahahaha çok kötüyümHele dur daha foliküller büyüdükçe kramplar vs şişkinlik hepsi olacaktır ilaçlardan kaynaklı birde büyüyen folüküller baskı yapıyor sen benim göbüşü gör şimdiden çok şükür hamileyim
Perşembe gitcektik kese görmeye çok üzgünüm ya
Hele dur daha foliküller büyüdükçe kramplar vs şişkinlik hepsi olacaktır ilaçlardan kaynaklı birde büyüyen folüküller baskı yapıyor sen benim göbüşü gör şimdiden çok şükür hamileyim
Ay inanamıyorum karnımı yırtmak istiyorum resmen hahahaha çok kötüyümpeki çatlamaması için kullanılan iğneler de böyle yapıyor mu kuzum?
Canım benimde öyle olmuştu ekstra 2 gün daha iğne almıştım 20 mm tek var biraz çoğalsın tek yumurtaya güvenmeyelim diyince dr, diğerleride arkasından geldiOoo kimler gelmiş kimler hoşgeldincanım
Ben daha Opu olmayı bekliyorum normalde pazartesi olacaktı ama folüküller istedikleri boyutta değildi pazartesi günü son kontrole gideceğim Opu çarşamba günü olacak dilerim bir aksilik çıkmaz
ay harika hadi bakalım test kaçında vereceksinKuzumm hoşgeldin ohh iyi yapmışsın vallahi hepimizin ihtiyacı var aslındaBiz iyiyizz bebişlerimle çok şükür bugün transferimin 2.günü bekliyoruz bakalım tutunmalarını
Canım benimde öyle olmuştu ekstra 2 gün daha iğne almıştım 20 mm tek var biraz çoğalsın tek yumurtaya güvenmeyelim diyince dr, diğerleride arkasından geldiay kızlar arka arkaya hepimiz heyecanla yoğunluk yaşıyoruz
ay harika hadi bakalım test kaçında vereceksinsıkı sıkı tutunsunlar annişine
Evet ya çok peşpeşeyiz inşallah peşpeşe pozitif haberleri vericezCanım benimde öyle olmuştu ekstra 2 gün daha iğne almıştım 20 mm tek var biraz çoğalsın tek yumurtaya güvenmeyelim diyince dr, diğerleride arkasından geldiay kızlar arka arkaya hepimiz heyecanla yoğunluk yaşıyoruz
ay harika hadi bakalım test kaçında vereceksinsıkı sıkı tutunsunlar annişine
Peki rahatlamak için yiyip içebileceğimiz bişey ya da buz muz bilemiyorum bişeyler yok muOpu olana kadar oluyor canım şişkinlik gaz kabızlık ne istersen varben 7 adet cetrotide yaptım yarın ve pazartesi de yapacağım tam 9 adet cetrotide hormon iğnesi de nerdeyse 3 bin 600 doz Menogon daha ovitrelle vuracağım sen hesap et
Kızlar herkese merhaba ben de tüp bebek tedavisine başladım heyecanla transfer aşamını bekliyorum 4 gün sonra 2.adet tarihim ama bugün test yapayım dedim çok çok belirsiz çizgi gördüm sizin de fikirlerinize ihtiyacım var 1 senedir deniyoruzEki Görüntüle 3571282 Eki Görüntüle 3571282
Peki rahatlamak için yiyip içebileceğimiz bişey ya da buz muz bilemiyorum bişeyler yok mu
Opudan sonra herhangi bi iğne var mı kuzum lütfen olmasınVallahi ben bol su içmeye ve kuru kayısı yemeye çalışıyorum ilaçlardan dolayı o şişkinlik oluyor hepsi Opudan sonra geçecek yeter ki bebişlerimizi transfer edebilelim Allah’ın izniyle
Merhaba bende tüp bebek surecindeyim yumurta toplama işlemi oldu şimdi transfer için rahîm dinlendirme asamasindayim 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Gün embriyosu var transfer zamanını bekliyorum heyacanli olmakla birlikte çokça sabır isteyen bi süreçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?