Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Opudan sonra herhangi bi iğne var mı kuzum lütfen olmasın

Yok iğne ben sadece Opu akşamı Progesteron fitil başladım bebek olsa 12 haftaya kullanacaksın o kadar bebek ve sen iyi olunca onu da kesiyorlar benim doktorum doğal gebelik yapıyor ilaç yüklemiyor ama senin doktoru bilemiyorum

Çok çok silik görünüyor ama inşallah yanılmıyoruzdur dilerim gönlündekini Rabbim kolaylıkla nasip eylesin inşallah bebeğin seninledir Amin
Amin hepimizin inşallah dayanamayıp tekrar test yaptım. 6 saat geçti üstteki yeni alttaki 6 saat önce şuan çok şaşkınım ne yapacağımı bilmiyorum transfer olmayı beklerken eğer pozitifse çok heyecanlıyım

İnşallah canım dilerim Rabbimin mucizesi gerçekleşmiştir adetine kaç gün var demiştin unuttum

Erken gebelik testiyle dene canım sabahtan bide fotoğraflar biraz karanlık çok anlaşılmıyor erken gebelikte daha net belli olur. Ayy hadi inşallah hamilesindir yaa

Seninki doğal olduğu için mayalam Benim pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı genetik testte o yüzden kan sulandırıcıyı fazla veriyo hem hap hem iğne

Anladım canım benim inşallah sana şifa olsun tabi ki herkesin durumuna göre tedavi şekli değişebilir yeter ki bebekler sağlıcakla tutunsun gelsin

Erken gebelik testiyle dene canım sabahtan bide fotoğraflar biraz karanlık çok anlaşılmıyor erken gebelikte daha net belli olur. Ayy hadi inşallah hamilesindir yaa
Yaa çok teşekkür ederim. Sanırım pazartesi dayanamayıp kan testi yaptırırım laboquick kaset test güvenilir diyorlar ama yine de en iyisi kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…