- 4 Aralık 2024
- 3.641
- 3.461
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.041
Opudan sonra herhangi bi iğne var mı kuzum lütfen olmasın
Progestan ve kan sulandırıcı iğne oluyor canım doktoruna bağlı olarakOpudan sonra herhangi bi iğne var mı kuzum lütfen olmasın
Maşallah canım bu ne kafat çok ilac bende kullaniyorum sabah ogne fitil akşam igne fitil antibiyotik
Progestan ve kan sulandırıcı iğne oluyor canım doktoruna bağlı olarak
Amin hepimizin inşallah dayanamayıp tekrar test yaptım. 6 saat geçti üstteki yeni alttaki 6 saat önce şuan çok şaşkınım ne yapacağımı bilmiyorum transfer olmayı beklerken eğer pozitifse çok heyecanlıyımÇok çok silik görünüyor ama inşallah yanılmıyoruzdur dilerim gönlündekini Rabbim kolaylıkla nasip eylesin inşallah bebeğin seninledir Amin
Seninki doğal olduğu için mayalamBenim ki sadece fitil veriyor
HosbuldummMerhaba canım hoşgeldincanım
Maşallahcanım dilerim sağlıklı bir şekilde transferini olursun bebeğin sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle inşallah
İnşallah canım dilerim Rabbimin mucizesi gerçekleşmiştirAmin hepimizin inşallah dayanamayıp tekrar test yaptım. 6 saat geçti üstteki yeni alttaki 6 saat önce şuan çok şaşkınım ne yapacağımı bilmiyorum transfer olmayı beklerken eğer pozitifse çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 3571410
Amin hepimizin inşallah dayanamayıp tekrar test yaptım. 6 saat geçti üstteki yeni alttaki 6 saat önce şuan çok şaşkınım ne yapacağımı bilmiyorum transfer olmayı beklerken eğer pozitifse çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 3571410
Opudan itibaren Progestan iğne kullanıyorum transfer de aynı ay oldu bendeOpudan sonra herhangi bi iğne var mı kuzum lütfen olmasın
Erken gebelik testiyle dene canım sabahtan bide fotoğraflar biraz karanlık çok anlaşılmıyor erken gebelikte daha net belli olur. Ayy hadi inşallah hamilesindir yaaAmin hepimizin inşallah dayanamayıp tekrar test yaptım. 6 saat geçti üstteki yeni alttaki 6 saat önce şuan çok şaşkınım ne yapacağımı bilmiyorum transfer olmayı beklerken eğer pozitifse çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 3571410
Seninki doğal olduğu için mayalamBenim pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı genetik testte o yüzden kan sulandırıcıyı fazla veriyo hem hap hem iğne
Nazlı senin de mi taze transfer?Progestan ve kan sulandırıcı iğne oluyor canım doktoruna bağlı olarak
4 gün var yumurtlamamın 11.günüİnşallah canım dilerim Rabbimin mucizesi gerçekleşmiştiradetine kaç gün var demiştin unuttum
Aynen kuzum yaa kişiye göre değişiyor tedavi tabiAnladım canım benim inşallah sana şifa olsuntabi ki herkesin durumuna göre tedavi şekli değişebilir yeter ki bebekler sağlıcakla tutunsun gelsin
Yok canım benim donmuşNazlı senin de mi taze transfer?
Yaa çok teşekkür ederim. Sanırım pazartesi dayanamayıp kan testi yaptırırım laboquick kaset test güvenilir diyorlar ama yine de en iyisi kanErken gebelik testiyle dene canım sabahtan bide fotoğraflar biraz karanlık çok anlaşılmıyor erken gebelikte daha net belli olur. Ayy hadi inşallah hamilesindir yaa
4 gün var yumurtlamamın 11.günü
Amin inşallah isteyen herkesi kavuştursun AllahımO zaman erken olduğu için silik çıkıyor o zaman 2 gün kala tekrar yap testi bakalım nasıl çıkacak dilerim pozitiftir Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?