Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar herkese selam, yeni gelmedik geri geldik 😂 nasılsınız, ben 1 hafta kafa tatili buralarda yoktum her şey yolundamı? mayala katar mayala katar canım sen naptın gittin mi kontrole ? Belli oldumu opu günün yoksa opuyu oldun mu? Hiç bakamadım buralara, M Maralim2019 @hayal93 N Nazli kizz kızlar siz iyimisiniz

Ooo kimler gelmiş kimler hoşgeldin 🤗 canım
Ben daha Opu olmayı bekliyorum normalde pazartesi olacaktı ama folüküller istedikleri boyutta değildi pazartesi günü son kontrole gideceğim Opu çarşamba günü olacak dilerim bir aksilik çıkmaz 🤲❤️

Transfer sonrası kullanmak için test almıştım erken gelince adetime de bir kaç gün varken yapayım dedim biraz da kasık ağrısı yaşadım normal yolla 1 senede olmadı malesef. Amh düşük benim
Anladım canim test yapinca acaba dedim geliyor mu bebiş 🥰🥰 hayırlısı nasilsa öyle gelsin yeter ki gelsin o bebiş 🤲🤲🤲

İyi akşamlar kızlar bugün transferimin 8. Günü adet kanaması gibi kanamam geldi kahverengi mi pembe mi anlayamadım çamaşırımdan ötürü böyle bir durum yaşayan var mı ??
Ben salya sümük hastaneye gidiyorum acaba devlet hastanesinin acili beta hcg testi yapar mı bilgisi olan var mı?
Canım son durumun nedir çok geçmiş olsun 💐 inşallah önemli birşey değildir dualarım seninle dilerim bebeğin seninledir bizi de haberdar edersin Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah 🤲😢

Kızlar ben de 25 martta 3.gün taze transfer oldum.
28martta ovitrelle yarım doz yaptım.
Bugün transferin 11.günü, ovitrellenin 8.günü. Predictor Erken gebelik testim şu şekilde, sizce gebelik var mı? Bu silik çizgi ovitrelle etkisi mi acaba? Pazartesi kan testi vereceğim ama boşuna umutlanmak istemiyorum

İnşallah bebeğin seninledir kalbini ferah tut ovitrelle etkisi de geçmiş olabilir umarım güzel pozitif haberler alırsın Allah’ın izniyle 🤲🥰

Hanımlar hepinize bir sorum var.
Evde kendimizin mayaladığı yoğurt tüketimi yasak mı?
Yani köyden taze süt getiriyorlar onunla yoğurt mayalamak?
Pastörize yazıyor internette ama pek anlamadım açıkçası.

Hayır yasak değil aksine daha faydalı ben hep kendim yoğurdumu evde mayalıyorum birde çiftlik sütü alıyorum daha sağlıklı ve lezzetli 🤤 oluyor şifa olsun inşallah 🥰

Kızlar aşırı şişkinlik ve baskı var kasıklarımda daha ilk dozdan bu kadar etki etmiş olabilir mi iğneler?

Hele dur daha foliküller büyüdükçe kramplar vs şişkinlik hepsi olacaktır ilaçlardan kaynaklı birde büyüyen folüküller baskı yapıyor sen benim göbüşü gör şimdiden çok şükür hamileyim 😂

Hele dur daha foliküller büyüdükçe kramplar vs şişkinlik hepsi olacaktır ilaçlardan kaynaklı birde büyüyen folüküller baskı yapıyor sen benim göbüşü gör şimdiden çok şükür hamileyim 😂
Ay inanamıyorum karnımı yırtmak istiyorum resmen hahahaha çok kötüyüm 😂😂😂 peki çatlamaması için kullanılan iğneler de böyle yapıyor mu kuzum?

Ay inanamıyorum karnımı yırtmak istiyorum resmen hahahaha çok kötüyüm 😂😂😂 peki çatlamaması için kullanılan iğneler de böyle yapıyor mu kuzum?

Opu olana kadar oluyor canım şişkinlik gaz kabızlık ne istersen var 😂 ben 7 adet cetrotide yaptım yarın ve pazartesi de yapacağım tam 9 adet cetrotide hormon iğnesi de nerdeyse 3 bin 600 doz Menogon daha ovitrelle vuracağım sen hesap et 🥲😁

Ooo kimler gelmiş kimler hoşgeldin 🤗 canım
Ben daha Opu olmayı bekliyorum normalde pazartesi olacaktı ama folüküller istedikleri boyutta değildi pazartesi günü son kontrole gideceğim Opu çarşamba günü olacak dilerim bir aksilik çıkmaz 🤲❤️
Canım benimde öyle olmuştu ekstra 2 gün daha iğne almıştım 20 mm tek var biraz çoğalsın tek yumurtaya güvenmeyelim diyince dr, diğerleride arkasından geldi 🤩ay kızlar arka arkaya hepimiz heyecanla yoğunluk yaşıyoruz
Kuzumm hoşgeldin ohh iyi yapmışsın vallahi hepimizin ihtiyacı var aslında 😂Biz iyiyizz bebişlerimle çok şükür 😂😂 bugün transferimin 2.günü bekliyoruz bakalım tutunmalarını😂😂 🙏🏼😍
ay harika hadi bakalım test kaçında vereceksin 😌😍sıkı sıkı tutunsunlar annişine

Canım benimde öyle olmuştu ekstra 2 gün daha iğne almıştım 20 mm tek var biraz çoğalsın tek yumurtaya güvenmeyelim diyince dr, diğerleride arkasından geldi 🤩ay kızlar arka arkaya hepimiz heyecanla yoğunluk yaşıyoruz

Amin canım benim bu sefer böyle oldu ✅ diğer 3 tüp bebekte hemen 15. Gün gerçekleşti Opu doktorum da dedi bu sefer vücudun ağırdan alıyor dilerim bir sıkıntı olmaz 🥲

Evet ya çok peşpeşeyiz inşallah peşpeşe pozitif haberleri vericez😍🙏🏼 Ayy amin kuzum yaa inşallah🙏🏼🥰14 Nisan dedi doktor ama 11 Nisanda bi test veririm muhtemelen kuzum🙈😂

Opu olana kadar oluyor canım şişkinlik gaz kabızlık ne istersen var 😂 ben 7 adet cetrotide yaptım yarın ve pazartesi de yapacağım tam 9 adet cetrotide hormon iğnesi de nerdeyse 3 bin 600 doz Menogon daha ovitrelle vuracağım sen hesap et 🥲😁
Peki rahatlamak için yiyip içebileceğimiz bişey ya da buz muz bilemiyorum bişeyler yok mu 😂😂

Kızlar herkese merhaba ben de tüp bebek tedavisine başladım heyecanla transfer aşamını bekliyorum 4 gün sonra 2.adet tarihim ama bugün test yapayım dedim çok çok belirsiz çizgi gördüm sizin de fikirlerinize ihtiyacım var 1 senedir deniyoruz 🥹Eki Görüntüle 3571282 Eki Görüntüle 3571282

Çok çok silik görünüyor ama inşallah yanılmıyoruzdur dilerim gönlündekini Rabbim kolaylıkla nasip eylesin inşallah bebeğin seninledir Amin 🤲🥰

Peki rahatlamak için yiyip içebileceğimiz bişey ya da buz muz bilemiyorum bişeyler yok mu 😂😂

Vallahi ben bol su içmeye ve kuru kayısı yemeye çalışıyorum ilaçlardan dolayı o şişkinlik oluyor hepsi Opudan sonra geçecek yeter ki bebişlerimizi transfer edebilelim Allah’ın izniyle 🥹🥰😅

Merhaba bende tüp bebek surecindeyim yumurta toplama işlemi oldu şimdi transfer için rahîm dinlendirme asamasindayim 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Gün embriyosu var transfer zamanını bekliyorum heyacanli olmakla birlikte çokça sabır isteyen bi süreçmiş 🥹

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 canım
Maşallah 🧿 canım dilerim sağlıklı bir şekilde transferini olursun bebeğin sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle inşallah 🤲👼🥰

Back
X